Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Primer


Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi siz de izleyince anlayacaksınız.. ya da anlamayacaksınız :D

Yeni izledim ve butterfly effect'i izledikten sonraki muallaklığın 5 katı içindeyim.

Film ÇOOOK ilginç. Çook güzel çekilmiş.. yani genel olarak neler olduğunu anlıosunuz ama detaylı olarak neler olduğunu anlamak için filmin son 30 dakikasını en az 2-3 kere izlemeniz lazım :D

Yani ben daha sadece bi kere izledim bilmiyorum ama hiçbişey anlamadım.

Drama / Thriller / Sci-Fi

IMDB linki

amaaan bana göre değil diye geçmeyin.. Tarih boyunca bu konuda yapılmış bütün filmlerden.. ama HEPSİNDEN farklı bir açıyla bakıyor aynı konuya. Bizim gözümüzden, bizim zamanımızdan, bizim konsepti kavrayış açımızdan bakıyor..

Konuyu tam olarak söylemek istemiyorum.. bence büyük spoiler olur.. Filmin ilk bi yarım saatine kadar olayın ne olduğunu anlamadım.. sonra çakınca birden güzel oldu.

Çook yüzeysel olarak konu:

Birkaç arkadaş marketable (satılıp para getirebilecek) bir icat peşindeler ve sonunda bir makine yapıyorlar. Ama yaptıkları makinenin aslında insanlık tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük buluş olduğunun farkına daha sonra.. yavaş yavaş varıyorlar.. ve izleyiciyle vardırıyorlar.

Afiyetle izleyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim üniversitenin DC++ paylaşımı var.. Millette binlerce film var 5dk'da indirebildiğim. Ben de sıkıldıkça bakıorum böyle bilmediğim isim veya izlemediğim varsa bakıorum ismine IMDB'de sörç edip konusuna bakıyorum beğenirsem indirip izliyorum. Bunu da öyle buldum.

@Smoke "detaylı konu" okumamanızı tavsiye ederim izleyip öğrenmek bence çok daha iyi

[spo]Ya adamlar zaman makinesi yapıyolar.. farkında olmadan.. sonradan bu makineyi deneye deneye keşfediyolar nasıl kullanılır nası yapabiliriz falan filan. Çalışıyomu diye ondan sonra nasıl kullanacakları konusunda ikileme düşüyorlar.. [/spo]

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 03:25 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 03:26 tarihinde, Sovereign tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
o aleti yapabilsen zamanda geriye gider ve o filmi çeken adamı öldürebilirdin. geriye doğru gittiğin zaman dilimini tekrar yaşadığında ise o filmin varlığından haberdar olan tek kişi sen olurdun.

zamanda geriye gidip kendine bu filmi izlememeyi öğütlesen bile o öğütlediğin sen sen olmayacaksın. o sen başka bir sen olacak ve o filmi izlememiş olacak. sen gene o filmi izlemiş sen olarak ve zaten yaşadığın bir zaman sürecini yaşayarak varlığına devam edeceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...