Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bunu emuleden aradım ancak o kdr karışık ki o kdr bölümü ordan toplamam imkansz hni bn dvd rip ve hepsinin aynı kişiden çıkmş düzgün halini istiyorum. Eer aranızda yardımsever biri varsa bağlantısının upload unu bana açabilcek 1024 kullanan gönüllü birileri varsa çok mutlu olrm,nasıl hallederiz derseniz DC++ olblr,yada ne biliyim aklıma gelmiyor ama onunda bir yolunu bulablrz snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sesli harf ve noktalama işareti kullanırsan anlaşılır olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 birz çaba gösterebilirsen anlayabilirsin sanrm.. elinde band of brothers olan birini arıyorum bu kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 band of brother dedigin jazcı kardeslermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Vizyon, Pazar Alanı, İnternet. Konu Dışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gayet anlaşılıyor bence, gerçi bölüm yanlış ama ilgilenirler birazdan. ben Torrent Harvester'dan ufak bi search yaptımda, şurayı gösterdi, işine yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kardeşler takımı 10 bölümlk 1 dizi,2.dünya savaşı edit: ya bu kdr olr cidden vizyona açmadm çnkü orası vizyondur yni çok alakasız bn sadece upload verebilcek birini arıyorum pazara açmadım birşey alıp satmıyorum yada takas vs yapmıyorum.. internete açmadım çnkü bir site tanıtmıyorum yada bağlantı vs konuşmuyorum ama konu dışına gayet normal 1 başlık açtım diye tartışılıyorum,size açıklama yapmaya çalışıyorum ne güzel... Torrent olrk baktım tek tek imknsz bazılarının hiç seed i bile yk,bir tane full buldum 6 gb ancak o da 3-4 kb ile çekiyor.. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:12 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.divxforever.biz/index.php?act=ed2k&CODE=07&rid=288 http://www.divxforever.biz/index.php?act=ed2k&CODE=07&rid=3239 bu linklerden bulabilirisn dosyaları. ses kalitesi olarak fark var sanırım. alttaki dts üstteki büyük ihtimalle ac3. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:33 tarihinde, Heimdall tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:34 tarihinde, Heimdall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: birz çaba gösterebilirsen anlayabilirsin sanrm.. ben seni anlamak için neden çaba gösteriym ki? anlaşılır yazmak dururken [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:46 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yani.. yardımı kendi teklif ediyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: ben seni anlamak için neden çaba gösteriym ki? anlaşılır yazmak dururken daa fzla uzatmak istemiyorum ancak bn 1 topic açtım,yardım istedim olay bu.. beni anlamak zorunda dglsn hatta evet okumak zorunda bile dglsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 band of brothers fanına fazla yüklenmeyin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yenerk85 fikirtepe asıllı mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dstm bslg ynls yr acmssn brs kn ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar