Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fp sitesi (destek olalım)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

tebrik ederim toggie.
harf oyunları ve türlü cinliklerle çok önemli bir noktaya değindin. tekrar tebrikler.

hadi bakalım, mokoko isimli üye buna ne cevap verecek çok merak ediyoruz. hayır o da verebilirse tabi. öyle böyle değil ben bile anca kendime gelebildim.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:32 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben seni savunuodum.

gelmişsin bi link vermişsin. toggie'nin attığı posta bak. orada ne anlatmak istediğini kendi dahil herkes anladı. ama yok yine de bir hayat dersi verme bilemedin inceden ayar verme. huy olmuş insanlarda.

ya da haklısın
o ultra gereksiz mesajlar atıyor
evet ben de kavga çıkarıyorum.

kusura bakma.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:38 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin black-ice affet beni.
dediğimde hiçbir mantıksızlık yok, kelime oyunu hiç yok, uykun geldiyse zahmet olucak zıbarıver.

üye sayısının fazla olmasının size getirdiği avantajı söyleyeyim: hiçbişey. foruma ilk defa gelen adam ilk olarak üye sayısına bakıyorsa eğer, üye olduktan sonra görecek ki bu sayının çok çok altında adam foruma yazıyor, doğal olarak çok az fikir paylaşılıyor ve üyeler aramak istediğini bulamıyor. eğer 1000 tane üye varsa ve bunların sadece 100 ü aktif olarak foruma yazıyosa o foruma üye olan 900 kişi foruma hiçbir şekilde katmamış demektir.

yamuluyosam düzeltin, özür dileyeyim.
konuyu da dagıtmak istemiyorum forum çok orijinal bir şekilde tasarlanmış hoşuma gitti ama ilgilenmediğim için boş yere üye olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha, "seçmen şapka" bölümünü görünce "daha önce buna benzer bir harry potter sitesi vardı, onla alakalı birisinin yaptığı şey" mi diye soracaktım, altta gryfindor kulesi lafını görünce kafam dağıldı,
azkaban tutsağı bölümü de critical hit yiyip ölmeme neden oldu :D

(al sana rp :P )
Sosyal ağlarda paylaş

ya dur bone şimdi geyik yapma adamın başlığını yeterince rezil etmişiz zaten gereksiz yere.
ama ben hala anlamadım biri bana cevabını versin, bişey yazmadıktan sonra fazla üyenin bir foruma ne gibi avantajları olabilir?
hakkaten söylediğimde haksızsam hepinizden özür dileyip, siteyi elimden geldiğince rp severlere tanıtıcam. haklı olsam da tanıtırım tabi şimdi yine kelime oyunu falan diyip cıkar birileri tepeme aman diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

başaramıyorum. iradeli değilim.

şimdi anlatım paticikteki kavgaları şikayet edenleri.

adam hala laf sokayım, ayar vereyim çabasında. ki ben onu 2. tekil şahıslarla nitelediğim halde.
hadi bakalım daha neler çıkacak.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:56 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...