mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cok yakın bi arkadasım cok uraşarak bi rp sitesi actı. ilk kez bole bişi denedi ve cok uğraştı bunun için ben rp ile hiç ilgilenmesemde tasarımı gayet guzel http://www.e-magicalschools.com teşekkur ederim [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:43 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hiç girmedikten sonra üye olsak ne desteğimiz olur ki? forumu sevdim ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tebrik ederim toggie. harf oyunları ve türlü cinliklerle çok önemli bir noktaya değindin. tekrar tebrikler. hadi bakalım, mokoko isimli üye buna ne cevap verecek çok merak ediyoruz. hayır o da verebilirse tabi. öyle böyle değil ben bile anca kendime gelebildim. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:32 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu rp sitelerinde ne kadar cok uye olursa o kadar gerçekten rp için girenler oluo oyle bi desteğiniz olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 black-ice sen sanırım buraya kavga cıkarmaya geliosun ama neden? sende buna cewap wer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yahu ben seni savunuodum. gelmişsin bi link vermişsin. toggie'nin attığı posta bak. orada ne anlatmak istediğini kendi dahil herkes anladı. ama yok yine de bir hayat dersi verme bilemedin inceden ayar verme. huy olmuş insanlarda. ya da haklısın o ultra gereksiz mesajlar atıyor evet ben de kavga çıkarıyorum. kusura bakma. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:38 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 afedersin black-ice affet beni. dediğimde hiçbir mantıksızlık yok, kelime oyunu hiç yok, uykun geldiyse zahmet olucak zıbarıver. üye sayısının fazla olmasının size getirdiği avantajı söyleyeyim: hiçbişey. foruma ilk defa gelen adam ilk olarak üye sayısına bakıyorsa eğer, üye olduktan sonra görecek ki bu sayının çok çok altında adam foruma yazıyor, doğal olarak çok az fikir paylaşılıyor ve üyeler aramak istediğini bulamıyor. eğer 1000 tane üye varsa ve bunların sadece 100 ü aktif olarak foruma yazıyosa o foruma üye olan 900 kişi foruma hiçbir şekilde katmamış demektir. yamuluyosam düzeltin, özür dileyeyim. konuyu da dagıtmak istemiyorum forum çok orijinal bir şekilde tasarlanmış hoşuma gitti ama ilgilenmediğim için boş yere üye olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 peki teşekkur ederim o zmn buda sizin dusunceniz herkesin dusuncesine saygı duyarım bu arada ben kimseye bir ayar werme niyetinde deilim [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:41 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben ultra über mega pwner black abimizden üye sayısının fazla olmasındaki avantajları şiddetle istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hahah mokoko-toggie-black1ce kavga ediyor ^^ ben de "fp sitesi nedir, rpg sitesi nedir?" diyerek kavgaya dahil olayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dumb and dumber sendromu yaşıyorum. hadi hayırlısı. k thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 konuya bakmadan önce yaşıyomuşsun zaten, bakınca anladın hasta oldugunu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o fp deil rp rpg de rp de aynı sey biri role-playing dieri role-playing game :D bu arada ben kavga etmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hahaha, "seçmen şapka" bölümünü görünce "daha önce buna benzer bir harry potter sitesi vardı, onla alakalı birisinin yaptığı şey" mi diye soracaktım, altta gryfindor kulesi lafını görünce kafam dağıldı, azkaban tutsağı bölümü de critical hit yiyip ölmeme neden oldu :D (al sana rp :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi kavga ediyor olabiliriz ama mokoko hala kime kızdığımı anlamadı. alışkın değilim polemiğe girmeye sinirlerim yıprandı. son mesajım olsun bu. toggie hayatında başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben de etmiyorum, bişey sordum sadece, adam kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: abi kavga ediyor olabiliriz ama mokoko hala kime kızdığımı anlamadı. alışkın değilim polemiğe girmeye sinirlerim yıprandı. son mesajım olsun bu. toggie hayatında başarılar. sen git doom 3 oynasana black-ice ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: konuya bakmadan önce yaşıyomuşsun zaten, bakınca anladın hasta oldugunu. geçmiş olsun. toggie kaşının üstünde gözün var (yok olmadı bu, daha iyi laflar bulmalıyım :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne doom3'ü abi kaçıyorum ben baksana. ses bile çıkıo kaçarken fiti fiti diye. :D [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:52 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ya dur bone şimdi geyik yapma adamın başlığını yeterince rezil etmişiz zaten gereksiz yere. ama ben hala anlamadım biri bana cevabını versin, bişey yazmadıktan sonra fazla üyenin bir foruma ne gibi avantajları olabilir? hakkaten söylediğimde haksızsam hepinizden özür dileyip, siteyi elimden geldiğince rp severlere tanıtıcam. haklı olsam da tanıtırım tabi şimdi yine kelime oyunu falan diyip cıkar birileri tepeme aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 iradeli ol black son mesajını atmıştın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu arada mokoko içine ettim topiğin. hiç huyum değildir normalde. böyle gece gece oldu bi kere kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bu arada bone senden ozur diliorm baslıı fp die acmısım ozur ozur tekrar ozur hakkını yedim :D [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:57 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 başaramıyorum. iradeli değilim. şimdi anlatım paticikteki kavgaları şikayet edenleri. adam hala laf sokayım, ayar vereyim çabasında. ki ben onu 2. tekil şahıslarla nitelediğim halde. hadi bakalım daha neler çıkacak. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:56 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 işim gücüm ayar benim, sen de bu kadar müsait olunca ayar almaya kendime hakim olamıyorum ayar hormonlarım coşuyo. daha ikinci mesajında fikrime karşı çıkmaktan vazgeçtin şimdi böyle saçmalıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar