dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Nerde çokluk felsefesine göre oynıcam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 biz açıkcası ne yapacağımızı uzun süredir düşünüyorduk ve sonunda uygunsuz zamanlarda oynamanın beceri ve özellikle etik olarak başarısız olan avrupa oyuncularla oynamayı tercih ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 evet her yerde konu açtım adamlar beta key'i hediye ettiler paramıda iadde edecekler sistemlerinden oluşuan bir hatadan olduğunu kabul ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ebonlore a hayvanları almazlar di mi Mighty ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mealini tam alamadim mighty tekrar lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 avrupada aç adam çok türkü var rusu var romeni var hiç bulaşmadan us dedik meali olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aslinda mightly sana o konuda katiliyorum patiden kimse ustune almasin ama o kadar karaktersiz insanlar varki oyunlarda turklerin olmadigi yerde olmak istiyorum acikcasi bende yabancinin yardimci oldugu yerde turk nasil operim nasil ibnelik yaparim diye dusunuyor. hatirlarsaniz dunku para olayi vardiya resmi forumda yabancilar yardimci olmak icin o kadar mesaj yazmislar sorunu cozunce tesekkur etmisler. 2-3 tane firlatma turk gelmis ....... gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 us için time zone sorunu var sen akşam 6 da gireceksin oynamaya adamlarda daha saat 12.. gece 12 olacak bizde onlar işten yeni gelmiş oyuna yeni girecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Eğer + taşınızın level'i ekipmanınızın levelindene eşit ve daha yüksek ise 50% orana sahiptir.. + yapmakta genellikle başarılı olmak istiyorsanız sürekli itemlerin levellerinden daha yüksek + taşları kullanmanız gerekir. Yeşil itemler için, + taşınız en az +5 ve üzeri olmalıdır. Mavi İtemler için, + taşınız en az +10 ve üzeri olmalıdır. Turuncu İtemler için, + taşınız en az +15 ve üzeri olmalıdır. Eğer + taşınız yukarıdaki değerlerde olursa en az %5 ek başarı oranı olmaktadır. Her fazla düzek ek olarak %5 şans arttırır. Bu demek oluyorki eğer %100'e yakın bir şans isterseniz, yukarıdaki oranlara bir o kadar daha eklemelisiniz. Yani: Yeşil itemler için, + taşınız en az +15 ve üzeri olmalıdır. Mavi İtemler için, + taşınız en az +20 ve üzeri olmalıdır. Turuncu İtemler için, + taşınız en az +25 ve üzeri olmalıdır. asla unutulmamalıdır ki yine'de başarısızlık şansı her zaman vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 peki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Heheh ... + tas isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu arada yazildimi bilmiyorumda, bir kac sayfa once iste beta keylerle ilgili sorun cikmis falan filan deniyordu. ben o olayi TOR ile cozdum. http://www.torproject.org dan windows/mac/linux pack inden birini indirip, whatismyip.com u acip, fransa/almanya/ingiltere den bir IP alana kadar, vidalia yaziliminda "get a new identity" bolumune dihliyoz. bunlardan bir yerden IP alinca, gidip kayit ettiriyoz oluo.. ben ayin 13 unde girmistim gamersloot dan aldigim key i, ayin 17 sinde turkiye distributoruyle anlastilar sanirim o yuzden dijital keyler ise yaramadi.. vs vs.. neyse, aklima geldi paylasayim dedim.. bizde Aion da olucaz, avrupa da oynariz. ama mighty e kesinlikle katiliyorum oyuncu kitlesi baaabinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Türkiye ip blok yok, gerek yok atraksiyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dun arkadasimin key ini kabul etmedi. bunun uzerine tor la yaptim diyorum. atraksiyonsuz, gamersloot keylerini girebilen zati muhteremleri de alnindan operim. (ayin 13 unde benimki o sekilde kabul etti, kendi alnimdan da opmem gerek sanirim). distributorler, beta key dagitimina basladimi? niye atraksiyona gerek kalmadi artik? haber vs biseymi geldi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dreagloth said: Türkiye ip blok yok, gerek yok atraksiyona. var dı ama kalktımı bilmiyorum key giriş bölümünde ülkeden dolayı kabul etmiyordu bu sorunu ncsoft dan aysee mi neyse nick i o da kabul etmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ben gerek kalmadı dedim ama bunu, sizin betada, her hangi bir vpn tool kullanmadan oynamanızdan çıkardım. Yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ip block kalkmamış olabilir ama sonuçta block olayı sadece oyunun key ini ilk defa girmeye çalıştığında yaşanıyordu, girdikten sonra türk ip si ile account manager a girdiğinde hesap bilgilerine sorunsuz erişebiliyorsunuz ve aynı zamanda oyunu da proxy kullanmadan oynayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 evet kesinlike server tabanlı bir bloke söz konusu değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dreagloth said: Ben gerek kalmadı dedim ama bunu,... dogrusun abi ondan bahsetmiyorum zaten. key ini girerken, ayin 17 sinde sanirim gitmis ncsoft turkiye distributoruyle anlasmis, o yuzden netten aldigimiz preorder hedeleri hata veriyordu. hatta kendi sitelerinden preorder hakkimizda bu yuzden yoktu. ama gamersloot dan falan key alip deneyenler husran oluyordu. oyun ciktiginda zaten turkiye den edindigin veya baska bir yerden edindigin key i girebiliyor olacaksin. ama hani sirf bu beta durumu icin bole bir engelleme demeyelimde, yasal burokrasi durumu cikmisti ortaya, o da tor la cozuluyor iste. yoksa oynarken tor falan vpn kullanmiyorsun. sadece key i kaydederken gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ok anladım, key gelsin denicem, que görünüyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bu oyunda AH falan yok sanırım.. pazar kuran oyuncular gördüm videolarda.. Eğer öyleyse çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hem AH var,hem Lineage 2'deki gibi pazar kurma var. keyfine kalmış :) çoğu kişi AH'den yapıyor ticareti zaten,betadeyken 3-5 tane eski kafa eleman wardı şehirlerde yere çömen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 vendor kurmak çok daha başarılı bir satış yöntemidir ben açıkcası craft ağırlıklı oynıyacam ve ah yerine vendor tercih edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 craft kasmak item için gayet güzel drop itemler örnek 12-14-18 ise craft yaptığın itemler hem gayet özellili hemde 13-15-19 gibi leveller gibi gidiyor. - son günlerde çin serverlar anormal laglı tavsiyeniz var mı çözüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eu yu beklemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar