Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 italyan sunucu rachael ray ufak ipuçları verip unlu konuklarla beraber yemek yapıyor, güzel bir program tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hadi misal ben biliyorum e2'de olduğunu da bilmeyen nereden bulup izleyecek tavsiye ettiğin programı? Başlık açarken daha özenli olmak lazım böyle şeylerde, "ben izliyorum siz de izleyin" ama nasıl, nerede, ne zaman izleyeceğiz, bunu da belirtmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ellen miydi neydi bir o birde bu kadına kafa atasım geliyor.Neden bilmiyorum ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bir gizem katma amacındaydım bozdun hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 İşte böyle durumlarda "mute" tuşunu icat eden şahsı saygıyla anıyoruz: [spo][/spo] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 19:40 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dili ingilizce yapmadan mute hemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 home tv'de de programı var bir sürü. çok güzel yemekler gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yemek programının bile boku çıkmış höeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 açıkçası o programda vrilen tarifleri genelde başarısız buluyorum..çok fazla amerikan haline getirilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o şovu annem çeviriyor türkçeye... bazı bölümlerini de ben çevirdim.. gerçekten gördüğünüz kadar acaip o yemek tarifleri :P amerikanın seda sayan'ı kendisi. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 08:12 tarihinde, Estel_Anorien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 seda sayan bunun kadar bilgili değildir. hem çok pis geziyor hatun. çok feci biracıymış, o yüzden tuttum hatunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bık bık bık çok konuşuyodu bu home tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu abla seda sayanın yanında Milla Jovovich kalır be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 oprah tan daha ii oldugu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar