klavye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 filmin fragmani saglam olmu$ baya, gsli arkada$lar kacirmasinlar.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bence güzel bir fikir.Güzel para kazanabilir gs. Her taraftarın merak ettiği bir yer. Geçen gün kazım kanat yazmış. Fatih Terim ona soyunma odasında ne konuşuldu diye gelen bir soru üzerine "Soyunma odası futbolcuların namağremidir orayı kimse göremez ve duyamaz orası bizim özelimizdir" gibi bir açıklama yapmış.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *! eski açık sarı deseneeee deseneee deseneeee....* *!sarı* *!kırmızı* *!şampiyon* *!cimbom...* dvd'sinide alırım, filme 10 kerede giderim bakalım türkiyede 2. kim yapıcak bunu beşiktaş yapsa olmaz, lucescu daha türkçe öğrenemedi fenerbahçe desen adamlar ayda 1 teknik direktör değştiriyodu bi ara yapsa yapsa gençlerbirliği yapar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Fenerbahce 6-0 lık mactan sonrakı soyunma odası goruntusunu verse bunun 10 katı hasılat yapacagı kesın. Fener Tv gelıyor daha otesı yok. Bakalım 2. kım yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 wallaha *!eski açık sarı desenee deseneee deseneeeeee* okudukça bağırasım haykırasım geliyor *SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!* birazdan polisler dayanacak kapıya, götüreceker karakola![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 *KIRMIZIIIIIIIIIIIIII*[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yav bu filmde soyunma odasında olanlar tamamen futbolculardan habersiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 *!SARIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!*[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 October 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 sarı kırmızı geyiğini bırakında :) filmin girişindeki müziğin ilerleyişi ve ortamda çıkan her sesle birleşmesi çok güzel olmuş bide bi tribün görüntüsü var çok kısa gösterio 1sn felan, herkez çıkarmış atkıları sarı kırmızı tribün falan baya güzel olmuş. filmi çok merak ettim bende gidicem heralde :) [Bu mesaj Castigater tarafından 07 October 2003 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hele bi gitme :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 fenerliyim diye gitmiyom gidemiyom ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 off son bölümde fatih terimin konuşması öldürdü beni ya tüylerim diken diken oldu ben çıksam oynarım o gazla HELAL OLSUN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Fistan, 07 October 2003 14:34 tarihinde demiş ki: fenerliyim diye gitmiyom gidemiyom ehehe[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Kopya cd alıp filmi baltalıyalım !!! :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Gs'nin para kazanmasına HAYIR!!! Korsan cd'ye saldırın,orjinal almıyalım alanları uyaralım! (geyik amacı ile yazılmıştır ciddiye almayın)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 6-0 dan sonrakı soyunma odası goruntusu varsa bende gıderım ama yoksa fener sadece o mactan sonrakı soyunma goruntusunu ceksın 10 katı ızleyıcı olur bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben merak ediyorum ve gidecegim. hele 6-0'dan sonraki durum varsa süper olur ve insallah vardir. yani sadece görmek istiyorum. zaten yoksa basarisiz bir film olmustur kesin..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eahuhuea silthanas o ntvnin verdiğini bjk çekmedi :) ntv hazırladı onu. beşiktaş'ın resmi hazırladığı ise 22 bölüm olacak yani ya 22 cd ya 11 cd mi öle bişi oalcak satılacak. ne zaman çıkacak bekliyoruz bakalım bu aylarda çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben Ntv deki BJK belgeselini izlemiştim güzeldi. GS TV projesi yıllardır var Hocight (unuttum nickini) para harcanmadı o ayrı. Stat olsun şirketleşme olsun bunlar hep ilk GS'nin öne attığı fikirlerdi. Beşiktaş'ta futbol camiasına ilk olarak birşeyler katmıştır bunu biliyorumda Fener hep arkadan izler, böyle olması normal çünkü GS kolejlilerin BJK idealistlerin takımıydı. Fıkra: Broker A:FB nin hala hisse senedi yokmuş, Broker B: neden yokmuş? B A : Yönetim değişiklikleri ve hoca değişiklikleri dalgalanmalara yol açıp endekste ki havayı etkileyebilr, ayrıca stabil bir ortam yaratamayacağı için alıcılar tercih etmeyecektir. B B: Bence de haklısın gerçi alınan futbolcularla puan artışı gözlemlense de paranın boşa gitmesi sonucu hisse senedin de ki değer kaybı kaçınılmaz olacaktır. Vatandaş: Ha diyonuz ki FB hissesi alma klüp her an karışır bizim paralar buhar olur . Kazım Kanat bazen kendini çok uyanık sanıyor. Kameralar hep ordaymış, futbolcular artık alışmış , nasıl kankan eve kamera ile gelse aynı maymunlukları yaparsın aynı moddalarmış. Taktik konuşmaların tamamını verseler sıkılırsın ama adamlar müzikle birleştirip hoş birşeyler yapmış ben beğendim tanıtımını. Bu filmde iyi birşeyler çıkacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Kiiii , filmi olmayan bok atmasın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İzlerken insanın içi ürperiyor.Hele Fatih Terim'in konuşmaları başlı başına yeter filmi izlemek için. Eski açık,sarı desene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 gs en çok sevdiğim tezahuratıdır eski açık sarı desene :) Acaba bu film de Beşiktaş mağlubiyetlerinden sonraki görüntülerde varmı? Fatoş napıyordu acaba;? Rekor gittiğinde. Yada soyunma odasında sergeni konuşuyolarmıydı.Şampiyonluk gittiğinde :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bence maç sonu toplantıları olmaz ama o haftaların idmanlarından anlaşılır neyin ne olduğu, bugün bad boys II ya gittim orda vardı gene.. Meraklandım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 dun gitmek istedim ama kiz arkadasim girmek istemedi o filme , american pie'a gitmek zorunda kaldim bir dahaki sefere gidicem artik merak ettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ahahaa lan adama bak be kız arkadaşıyla eski açık sarı deseneye gidiyor. :lol:[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 2 senedir ciktigim kiz oldugu icin artik oyle farketmiyor , giderim hocam ne var bunda :) sen kiz arkadasinla mac izlemedin mi hic , buda onun gibi birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar