Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski acik sari desene

klavye

Öne çıkan mesajlar

Bence güzel bir fikir.Güzel para kazanabilir gs. Her taraftarın merak ettiği bir yer.

Geçen gün kazım kanat yazmış.
Fatih Terim ona soyunma odasında ne konuşuldu diye gelen bir soru üzerine
"Soyunma odası futbolcuların namağremidir orayı kimse göremez ve duyamaz orası bizim özelimizdir"
gibi bir açıklama yapmış.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

*! eski açık sarı deseneeee deseneee deseneeee....*
*!sarı*
*!kırmızı*
*!şampiyon*
*!cimbom...*

dvd'sinide alırım, filme 10 kerede giderim

bakalım türkiyede 2. kim yapıcak bunu

beşiktaş yapsa olmaz, lucescu daha türkçe öğrenemedi
fenerbahçe desen adamlar ayda 1 teknik direktör değştiriyodu bi ara
yapsa yapsa gençlerbirliği yapar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

wallaha
*!eski açık sarı desenee deseneee deseneeeeee*

okudukça bağırasım haykırasım geliyor

*SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!*

birazdan polisler dayanacak kapıya, götüreceker karakola![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

*!SARIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!*[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 October 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sarı kırmızı geyiğini bırakında :) filmin girişindeki müziğin ilerleyişi ve ortamda çıkan her sesle birleşmesi çok güzel olmuş

bide bi tribün görüntüsü var çok kısa gösterio 1sn felan, herkez çıkarmış atkıları sarı kırmızı tribün falan baya güzel olmuş. filmi çok merak ettim bende gidicem heralde :)

[Bu mesaj Castigater tarafından 07 October 2003 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben merak ediyorum ve gidecegim. hele 6-0'dan sonraki durum varsa süper olur ve insallah vardir. yani sadece görmek istiyorum. zaten yoksa basarisiz bir film olmustur kesin..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ntv deki BJK belgeselini izlemiştim güzeldi.
GS TV projesi yıllardır var Hocight (unuttum nickini) para harcanmadı o ayrı. Stat olsun şirketleşme olsun bunlar hep ilk GS'nin öne attığı fikirlerdi. Beşiktaş'ta futbol camiasına ilk olarak birşeyler katmıştır bunu biliyorumda Fener hep arkadan izler, böyle olması normal çünkü GS kolejlilerin BJK idealistlerin takımıydı.
Fıkra:
Broker A:FB nin hala hisse senedi yokmuş,
Broker B: neden yokmuş?
B A : Yönetim değişiklikleri ve hoca değişiklikleri dalgalanmalara yol açıp endekste ki havayı etkileyebilr, ayrıca stabil bir ortam yaratamayacağı için alıcılar tercih etmeyecektir.
B B: Bence de haklısın gerçi alınan futbolcularla puan artışı gözlemlense de paranın boşa gitmesi sonucu hisse senedin de ki değer kaybı kaçınılmaz olacaktır.
Vatandaş: Ha diyonuz ki FB hissesi alma klüp her an karışır bizim paralar buhar olur .

Kazım Kanat bazen kendini çok uyanık sanıyor. Kameralar hep ordaymış, futbolcular artık alışmış , nasıl kankan eve kamera ile gelse aynı maymunlukları yaparsın aynı moddalarmış. Taktik konuşmaların tamamını verseler sıkılırsın ama adamlar müzikle birleştirip hoş birşeyler yapmış ben beğendim tanıtımını.

Bu filmde iyi birşeyler çıkacağını umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...