Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Büyük ihtimalle Kablo nete geçicem arkadaşlar . Range'i iyi bir Wireless Modem almak istiyorum hangi marka,modelleri önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 war mi ole bisi ya ben mecuriyetten kablo modem + wireless router kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yokmu ? Yoksa niye yapmamışlar anlamadım o zaman eski kablo modemi kullanicam motorola Surfboard u . Routerlerdende bi haberim hanigisi iyidir ? [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Benim bildiğim turksatın elinde falan var kurulum için gelirken diyosun wireless getirin ek para veriyosun ona. Kadıköyde baya bi aradım sadece 2. el bi motorola bulabildim o da eski baya. Bide bonepart o router olayı nası oluyo? Ben denemiştim de becerememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Alternatifin yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oha çok pahalıymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kablomodem + wireless router daha pahalıya geliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi wireless router aliyosun mesela cwr nin ki war bende adsl modem + wireless router diye geciyo kablomodemi routera bagliyosun network olarak gsteriyosun wireless routerdan internet daitiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ama 160 kağıttan daha pahalıya geliyor çünkü kablo modemler zaten 80-100 kağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Peki şimdi ben bi wireless modem ya da router alsam, normal wireless olmayan makinelere de bağlayabilmem için ethernet girişi bulabilcek miyim? Mesela router aldım diyelim, buna kablo modemi de bağladım ethernetle. Router'in üstünde 2. bi ethernet girişi olcak mı? Noobum ühü :((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Evet olanından alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 wireless router ler arası mesafe farkı dışında ne gibi özellikler var bir sürü marka ve fiyatta router var. Motorola surfboard kablo modem var ona wireless router alıp . wireless modem yaratmak istiyorum yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 us roboticsler 125mbit diğerlerinden daha fazla ama tek portlu. bir de daha iyi çekiş güçleri var işte. wpa 2 destekleri var. falan filan işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben vereyim sana us robotics wireless ve motorola surfboard kablonet modemi? eve gidip modeline bakmam lazim... 80 ytl gibi bir fiyat da vereyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tek portlu olmasının dez avantajı ne pek çakmam. Modem var ya us robotics wireless i kaça verirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu alet işimi gorurmu http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5463&loc=trky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar