darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hayallerm büyük yurt dışına gitmek istiorum orda kendi hayatımı kurmak istiorm ama ne yasıkki aile,para,okul sorunum var para ve okul hallolsa bile aile sorun... kısacası hayallerm ve gerçekler arsında sıkışıp kaldım ve sevmediim hayatıma aynı şekilde devam ediorum:( bunuda aşıcam elbet gençlik dönemi ya... aşılacak elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben de sasirdim bi an acikcasi nickin ve topici gorup bir an tukendim ama genclik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 başarırsın elbet hayallerin peşinden koşarsan. Sabretmek önemli olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aynen bende şimdilik öle yapıorum=) sabır sabır sabır ....sabreden derviş ya muradına ericek yada geberip gidicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 science of sleep izle hayalle gercek arasına nasıl sıkışılırmış gör niyse laf koymayı gectikten sonra, hiç bi zaman hiç bişey cok zor veya cok gec değil, üzme kendini alternatifler ara sana yardım edebilicek insanları bul, emin ol ehr zaman bı cıkış noktası bulunuyo, biraz makul olduktan sonra para hiç bi zaman sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 saol tavsien için filmide seyredicm bakem nasıl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 baydi o filmde beni biraz cok uzattilar gibi geldi. yurtdişinda pek bişi yok. hayallarin yikilmasin aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet alternatifler ara, vazgeçme. hayallerinin peşinden koş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Hmm aile sorunu aşılır yurtdışı için tam olarak nasıl bir sorun teşkil ediyorlar bilmiyorum ama açmak istersen daha çok yardımcı olunabilir. Aynı şekilde okul sorununun da seni tam olarak nasıl engellediğini anlatırsan daha yapıcı şeyler söylenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Benimde yapmak istediğim hayaller bir bir tükenmekte,eğer çok uçuk hayallerin varsa bence bi daha düşün derim ,nickinden 20 yaşında olduğunu varsayarsak bi kaç sene sonra işe girme,aileden ayrılma kendi maddi imkanlarını yaratma daha ilerde evlilik vs. gibi sorunlar çıkmaya başlayacak,ha tabi baban çok zenginse hiç bişey sorun olmaz:), yada herkesi,herşeyi bi tarafa bırakıp hayallerinin peşinden koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zaten hayallermi bırakmaı düşünmüorum aileden yurt dışı için izin engeli var izin vermiolar bendede para olmaınca elim kolum bağlı kalıo... okul senee bitio o sorun kalkıo oratadan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 okul bitince yurt dışı imkanları olan bi işe gir.. sonra da kapağı at yurt dışına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende konami veya blizzard'ta çalışmak istiom ama nerdee. çıkınca iş bulabileceğimiz bile şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 iş imkanı için en uygun ülke canada,isviçre,norveç araştırdım tercihim canada dilden dolaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 japonyada uygun, eğer calışıcağın yerle adam gibi anlaşırsan calışma ini cıakrtmakda cok zor değilmiş zaten vizede istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 toronto iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar