Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş vs göz-göz & yüzüncı yıl şenliklerinin startı...

Blackeagle

Öne çıkan mesajlar

Realda benı tanımadıgı halde sahsıma hakaret eden kısının bu forumdan uzaklastırılmasını talep edıyorum sevgılı patıcık yonetıcılerı.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

[Bu mesaj Simofle tarafından 03 Mart 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw abi kimse gs nin başarısını inkar etmiyorki ben bunada uyuz oluyorum.Yukarda ne yazıyr farkettinizmi 100. yıl şenlikleri... topic dönip dolanıp bjk-gs tartışmasına geliyor ben bunu istemiyorum.Her topic böle hemde...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

götüboklu slavia,kiev diyince 2 sine de dedi sandım ehe yanılmıssam pardon (gerci ters bi laf etmedim ama nese :) )

simdi ehe o takımlara laf edilmez de besiktasa kimse cıkmadı demek biraz komik kacıyor daha en zor 3 turu oynamadan zaten sacma ha yine dandik dandik takımlar cıkarsa (ki dandik kalmadı 5 üzerinden 3-4-5 lik takımlar var :) )

haa bir de sey dicem isim olarak o zamanki takımlar olmasa bile oyun olarak cok iyi takımlar var bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

mephisto yanlış olduğunu kabul ediceğine hala pişkin pişkin konuşuyosun ya insanın sinirlenmemesi elde değil

konu noumanın şu kadar sarı kartlık pozisoynu var şu kadar yok diil,pozisyonları da sabit fikirli olduğun için sana anlatmıcam
sabit fikirli diilim deme boşuna,forumun akışı boyunca bunu gördük....
Konu senin darksununda dediği gibi 100.yılda 7 gol atarak temiz aldığımız coşkuyla kutladığımız bir olayı böyle saçma sapan mesajla karıştırman,bunu yapınca başka gazmanlarda çıkıyo ortaya iyice gerginleşiyo ortam

böyle provokatif mesajlar atarak insanları kışkırtmasan iyi olur,
genelde forumda insanlarla tartışmam ama beşiktaşın hakkını yedirtmem bunu bil....
böyle gidersen birisinin gazabına uğrucaksın ya neyse....[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Sosyal ağlarda paylaş

haksız olduğum yerde susmasını bilirim, konu beşiktaş'ın şenlikleri vs.

tamam kabul ediyorum, zaten maç sırasında atılmış bir mesajdır, o pozisyonda kart çıkmadıktan sonrada kapattım zaten daha izlemedim maçı..sadece özette izledim nouma'nın diğer pozisyonlarını

konu döndü dolaştı[belki ben saptırdım bir noktada ama engelde olamazdım sonuçta ?] buralara kadar geldi

beşiktaş'ın kutlamaları iki ayrı topic'te birden yapıldı, hala atılıcak mesajlara karşı birşey yazıcak değilim ama burda tek bir mesaj attım diye bu konuda adım provakatöre çıkıyorsa orda dur

beşiktaş maç forumlarını okuyorum, bir yazıya yorum yazıyorum ve herhangi bir nedenden ben çevirmesem bile laf gs'ye fb'ye geliyor ve ilk yorum yazan ben olduğum için kabak bende patlıyor...orda durun işte, şu forumlarda kaç senedir mesaj yazarım, hiçbir zaman haddimi aşan bir yazı yazmadım, yazmamda

birinin gazabına uğricaksın lafını falanda espri olarak algılıyorum, kimseye ne klavye kabadayılığı yapan bir insanım nede gerçek hayatta..biri birşey konusunda beni uyarırsa konuşmamı özel yaparım, kimsenin gazabına falanda uğricak halim yok için rahat olsun, herkes kendi sınırını bilmeli çünkü[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 03 Mart 2003 23:22 tarihinde demiş ki:

beşiktaş maç forumlarını okuyorum, bir yazıya yorum yazıyorum ve herhangi bir nedenden ben çevirmesem bile laf gs'ye fb'ye geliyor ve ilk yorum yazan ben olduğum için kabak bende patlıyor...orda durun işte, şu forumlarda kaç senedir mesaj yazarım, hiçbir zaman haddimi aşan bir yazı yazmadım, yazmamda

[/i]
[/b]

Evt her yazdığın yorum tartışma başlatıyor çünkü bişileri ima ederek iğneleyici yazıyorsun.Bu 1 değil 2 değil konu dönüp dolaşıp gs-bjk tartışmasına geliyor.Bukadar çok karşılaştırmak istiyorsan buyur bi gs-bjk başlığı açalım oraya istediğini yaz.Nie fb-bjk ye dönmüyorki olay? her attığın başlıkta konuyu saptırıyorsun direk.Benim gs ye yada fb ye karşı hiçbi antipatim yok , avrupadada türk takımlarını tutarım ki bunun fanatiklikle hiçbir alakası yok.Zaten şurda pazardan sonra 3-4 başlığa bakıyorum ondada hiç gereği olmayan tartışmalar görüyorum.Ne gereği var ortamı germeye?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası kimseye birşey açıklamak yada kanıtlamak zorunda değilim

eğer yazdığım yorumda biri birşeyi çok üstüne alınıp konuyu başka yöne çekersede benim suçum olmaz, açıkçası burda attığım her mesajı hatırlamıyorum ama genelde herhangi bir bjk'li veya fb'linin işine gelmeyen birşey yazdığımda hemen üstüne atlıyor tartışma çıkarıcak yazıyı yazıyor ve uzuyor gidiyor, ha sen yapmıyor musun derseniz, bende yapıyorum ama sonra yine en son bende patlıyor

rahatsız olmuyorum açıkçasıda bazı şeyleri ciddiye dahi almadığımdan dolayı ama başka insanlar için bu şekilde düşünemiyorum tabiki, onlarında rahatsız olmayacağını düşünüyorum

birde sizi alakadar eden kısım bittikten sonra tartışma içerikli mesajları okuma gibi bir zorunluluğunuz yok ama belli ki öyle bir zorunluluk hissedip gelip tartışabiliyorsunuz aynı konuları[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bjk treadinde tartışmak istemiyorum başka yerde o konu ile ilgili tread açsan?

''birde sizi alakadar eden kısım bittikten sonra tartışma içerikli mesajları okuma gibi bir zorunluluğunuz yok ama belli ki öyle bir zorunluluk hissedip gelip tartışabiliyorsunuz aynı konuları''

Bakınız bu treadin 3. 4. cvbı! ben burdan itibaren okumayayım dimi şimdi...

[Bu mesaj Darksun tarafından 04 Mart 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

attığın mesajın kışkırtıcı olduğu konusunda anlaştık
provokatör demek yanlış olabilir ama bi çok topic te senin bu tarz kışkırtıcı mesajlarına rastlıyorum spor bölümünde

birisinin gazabına uğrucaksın sözümüde yanlış anlaşılmasın .insanlar kışkırtılırsa istenmeyen reaksiyonlara sebep olabilirler,küfür ve benzeri hakaretlere maruz kalabilirler

kimseye klavye kabadayılığı yapıcak kadar seviyesiz bi insan değilim
gülme konusunda beni kastediyosan fizban aynaya bak öyle gül

ewet doğru herkes sınırını bilmeli....[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir bakınca

Seneyi tam olarak hatırlamıyorum sanırım 90-91 di
Beşiktaş gs nin 3 puan önünde Cumartesi günkü maçını tamamlıyor ve Şampiyonluk garantileniyor. Gs nin Ankarada deplasmanda Ankaragücü ile maçı var gs maçı kazanırsa beşiktaşla aynı puana sahip oluyor. 7 averaj farkıyla şampiyon oluyor.
Ama noluyor
Dönemin başkanı Ergün Gürsoy Ankaragücü Kalecisi Zalad a araba teklif ediyor. Zalad teklifi geri çevirmiyor.
Maç bittiğinde skor 8-0 oluyor. Ve Gs Şampiyon !

Bunlar gibi sayısız örnekler var.

Hala kalkmış hakem tartışması yapıyorsunuz. Boşu boşuna konuşuyorsunuz.Herşey Belli zaten. Ben 10 senedir Beşiktaş ı çok sıkı takip ederim. Size yemin ediyorum. Şampiyonluk kazandıracak tek bir maç bile olmadı hakemlerle. Bir kaç haksız maçlar var tabi ama asla görmedim.
Türkiye de Takımların kaderleriyle istenildiği gibi oynanıyor.

Gs nin başarısıyla Bjk nin başarısını bir tutuyorsunuz.Oynanan karşılaşmaları kıyaslıyorsunuz.Tabiki gs daha başarılıydı.Ama onlar yıllarca oynamamın meyvesini aldılar. Eğer Gs böyle haksız şampiyonluklar verilmeseydi belki Uefa kupasını daha öncesinden Bjk yada Fb alabilirdi. Ama bişey atlıyorsunuz. Gs Şampiyonlar Liginden geldi tabiki daha zorlu ama Beşiktaş 1. turdan çıktı buralara. Daha 3 maçı var ve asıl zorlu ekipler şimdi çıkıcak.
Dinamo Kiev köklü eski bir klup uefa ve avrupa şampiyonluğu vardı.
Alaves final oynadı.
Slavia küçümsenicek bir takım değildi.
Ama asıl olay şimdi başlıyor. Lazio Porto Liverpool gibi devler var kuralarda şimdi.

Gsliler çok bariz şekilde kıskanıyorlar başarıyı. Çünkü Gs Türkiye Ligine tekel koyan bir klup oldu. Çoğu maçta hakem hataları gündeme geliyordu. Beşiktaş bu kadar başarılı ve bu başarıyıda Lucescu yapınca çekemediler.
Sevinicinizi abartıyorsunuz diyenler var.
Hite abartılmıyor. Hanginiz böyle bir klube sahip çıkardınız.
Bize 8 sene boyunca sadece 3 kupa (Türkiye Başbakanlık Türkiye kupaları) Ligi 6. da bitirdik. Şampiyonlar Liginede gidemedik.
Ama herzaman [b)klubumuze sahip çıktık[/b]b Leeds den 6 Rizeden 5 yedik aynı haftada. Samsunspor maçında tribünler boş olucak iddaların aksine 2 gün önceden bilet bitmişti.Bunu hangi taraftar yapabilirdi. Ne klubumuze laf ettirdik nede yönetimizize futbolcumuza. Yönetimi istifaya çağırdık zorunda kaldık çünkü 15 sene olmuştu. Ama Seba mızı bağrımıza bastık!
Bu yüzden hiçbir sevincimizi abartmıyoruz. Artık birşeylerin olması değişmesi gerek. Artık çile çekmek yerine sevinme zamanı.
Ben hayatımda ilk defa bu kadar Rahat Beşiktaş maçı izliyorum. Her zaman korkardım ama artık böyle değil artık taraftardada güven var.
Beşiktaş 100. yılla birlikte çok değişiyor.
Bunu kıskananlar ise Çatlasın !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...