Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hepimiz uyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 benim var ama ders çalışmam lazim ama çalışamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 pardon ben olayi bilmiyorum ne için calisiyosun sen yazın ortasi:D yaz okulu falanmı? yapicak bişi de bulamiyorum ki bende mi ders calıssam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 uyku gelmiyor tabi bi yerden sonra. daha fazla bira. veya az tekila var onu takılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yatmak lazım ya yarın bi sürü iş var ayrıca yaz okuluda kötü bişey tabi.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yarın adliye koridorlarında sürünücem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yaz okulu tabiki azizim naparsın millet çeşme bodrum yapsın alemlere aksın karı kızla dolaşsın biz evde cpp kodları yazalım. kafam durdu zaten bişi anlamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ivy hayırdır? yeni bir leş daha mı ekledin hanene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ödev olarak kod yazacağım zamanları görebilecek miyim acaba... =((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bende gitsem iyi olucakti ama kılpayi kurtardim kalmadim yaz okuluna bakalm bu sene toplayabilcezmi şimdi oyle de sorasi için buyuk rahatlik olucak bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ehliyeeet yuhiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 adliyede 4-5 arkla rastgelmiştm hızlı geçmişti ama sağlam sıra vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 zuhuah motordan kalmıstım ilk sinavdan ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar