Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda Texas Hold'em?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Benim de sevdiğim işte o "kumarı daha kumar" kısmı, düşünmesi, vs, bir de elimde pair bile olmadığı halde ne straight bluff'ler yaptığımı biliyorum yani kağıt göstermeden para götürdüğüğm :)

Blöf yapma olasılığı daha az değil bana göre, sonuçta yerde 3 karo varsa rahatça flush blöfü yapabiliyorsun vs.

Normal pokeri de çok seviyorum da, o daha "körleme" daha "kontrol dışı" geliyo bana.
Sosyal ağlarda paylaş

5 kart kapalı blof oyunudur , kavı fazla olan masadakılerı bloflerıyle ezer de ezer
texas daha cok ıhtımal oyunudur , ılk floptan sonra yerdekı kartlara ve oyuncuların raiselerine bakarak ellerı tahmın etmen cok daha kolaydır. bu yuzden 5 kartı kesınlıkle oynamam , cunku blof ve şans oyunudur. genellıkle de blof oyunudur.
bu arada 5 kartta kart blofu dıye bışey war nasıl anlıcaksın kı adamın elınde ne oldugunu? kart almazsam elımde en azından kent war dıye dusunursun , flosh da olabılır ya da 5 benzemez de olabılır belkı blof yaptım...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide flop açıldığiında adam elini görüyor diyorsun, elinde 7-8 suited varsa ve yere flopla A K J açıldıysa alakasız bi şekilde herkezi korkutarak (kent ayağı) masayı toplayabilirsin... Sonuçta açılan kartların elindeki kartlara uydugu ne malum? yerdeki kartların açık olması blöf'ü dahada ortaya çıkarıyor... five cardda en fazla card change ile bi şeyler yapabilirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...