Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gpoker e gelın oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İyi hoş herkesler biliyor poker de, ben bilmiyorum ;p Var mı netten öğrenebileceğimiz bir yer ya. Hiç ilgimi çekmemişti böyle kağıt oyunları fln. Piştiyi bile bilmem diyebilirim :) Var mıdır bir rehber/guide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Samantha Fox poker ile ögrenmezsen poker biliyorsun sayılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 abicim e2 digitürkte 50. kanalda çıkan bi tv kanalı.. orda da high stakes poker diye bir program var... dünyaca ünlü turnuva pokercileri profesyöneller 100.000 dolar ile oyuna giriyorlar.. süper texas hold'em elleri oynanıyor. ben ordan öğrendim hold'em i.. istersen yutuptan da ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben bu aralar paso gpoker deyim bazi siralamalari tam bilmiyormusum ama onu farkettim :p elektron ordaki isim [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:28 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dukeljames te benim.demin yaklasık 7bin imi yidinn :P [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:30 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 heads up çok efsane oluyor 2 kişi texas hold'em bayağı efsane zorluyo adamı parasına oynayınca internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Arkadaşlar ben de texas hold'em delisiyim.... eğer bir yerde turnuva gibi şeyler düzenleyecekseniz gelmek isterim. Zone.com da ve Facebook ta biraz oynadım, Zone.com daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bir de rica etsem gpoker dediğiniz yerin adresini.... yarın bakayım bir nasılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 www.gpokr.com Dorke nikim ^^ param da var arabam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Açıkcası normal poker ve normal açık poker varken texas bana çok saçma geliyor yani sevemiyorum bi türlü. Kontrolün veya blöf şansın yok gibi hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hızlı oyun dönsün, paralar çabuk el değiştirsin diye var işte texas hold'em. tam kumarbaz işi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ben HoldEM'i daha çok seviyorum, daha komplike daha güzel geliyor ne bileyim. Yerdeki karta göre adamın elini tahmin etmeye çalışmak, ona göre ne getirir ne getiremez diye düşünmek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Aksine elinin kazanıp kazanamayağını %80 biliyorsun yani 5 kapalı gibi tamamen belirsiz değil. Sonuçta 3 kağıdını karşındaki biliyor. Yani kumar olarak kesinlikle daha kumar ama keyif olaran bence daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bende hold em fanatiklerindenim ama absolut'un dediği bi yerde doğru heyecanı az demeyelim de elinin kazanıp kazanamayacağını %80 biliyorsun genelde ewt. bu yüzden 3-4 el ard arda pass geçmek zorunda kalabliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Benim de sevdiğim işte o "kumarı daha kumar" kısmı, düşünmesi, vs, bir de elimde pair bile olmadığı halde ne straight bluff'ler yaptığımı biliyorum yani kağıt göstermeden para götürdüğüğm :) Blöf yapma olasılığı daha az değil bana göre, sonuçta yerde 3 karo varsa rahatça flush blöfü yapabiliyorsun vs. Normal pokeri de çok seviyorum da, o daha "körleme" daha "kontrol dışı" geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Aksine normal pokerde çok daha zorlama var insanı yani adamlar kaç kapıt aldı, oyunu açan ne yaptı sen ne boşalttın elinden ki onlara ne gelmiş olabilir falan çok keyifli geliyor bana Texas ize zaten destenin yarısı belirsiz oynanmadan kalıyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 klasik poker bana çok eski işi gözüküyor şu an. texas hold'em da iş daha canlı geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 jejejeje xD tipinde bi insan oldm gpokrde brezilyalılarla oynaya oynaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Klasik pokerde adamın elinde ne olduğunu nasıl tahminedebiliyorsunki klasikte şans faktörüne daha fazla ihtiyac var. Texas ta yere card acıldımı blöf olayı daha sağlam oluyor . Texas iyidir [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 08:50 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gpokr den daha eglencelisi partypoker.com. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 08:54 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 5 kart kapalı blof oyunudur , kavı fazla olan masadakılerı bloflerıyle ezer de ezer texas daha cok ıhtımal oyunudur , ılk floptan sonra yerdekı kartlara ve oyuncuların raiselerine bakarak ellerı tahmın etmen cok daha kolaydır. bu yuzden 5 kartı kesınlıkle oynamam , cunku blof ve şans oyunudur. genellıkle de blof oyunudur. bu arada 5 kartta kart blofu dıye bışey war nasıl anlıcaksın kı adamın elınde ne oldugunu? kart almazsam elımde en azından kent war dıye dusunursun , flosh da olabılır ya da 5 benzemez de olabılır belkı blof yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Texasta elinin %60ını görüyor karşındaki bence keyifli değil. Blöf şansın daha az çünkü adam senin max ne yapabileceğini az çok bilir yani belkide daha 3. kagıt açıldığında kaybettiğini çoktan biliyor karşındaki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 iyide flop açıldığiında adam elini görüyor diyorsun, elinde 7-8 suited varsa ve yere flopla A K J açıldıysa alakasız bi şekilde herkezi korkutarak (kent ayağı) masayı toplayabilirsin... Sonuçta açılan kartların elindeki kartlara uydugu ne malum? yerdeki kartların açık olması blöf'ü dahada ortaya çıkarıyor... five cardda en fazla card change ile bi şeyler yapabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Dediğim adam senin sende adamın olabilecek en iyi elini biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar