snarveien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çok saçma salak bişey olmuş ama cidden resimlerin açılış süresi baya baya azalmış ama biraz editlenmesi gerek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 mark kendine saklıyormuş kız profillerindeki resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Facebook umda eskisi kadar msj ve notifi yok acaba bnmi populerligi kaybettim yoksa facebbok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sağ tarafta top news seçilidir newsfeed de. onu most recent yap. most recent in ordaki oka tıkla ayarlara gir ordan most interacted with yerine diğer seçeneği seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 katliamci said: herhangi bi arkadaşımın arkadaş listesinde görünmeme ihtimalim var mı?Lütfen olsun :) yooook canıım o bişi mi hatta istediğin arkadaşının profilinde her zaman ilk başta ismin kalın harflerle bile yazılabiliyor yani :) arkadaşlar şu son isteklerinize vs falan bakıyorum da gerçekten iyi misiniz siz ahah o foto olayı gerçekten çok güzel bir özellik bence. kız profillerini fotolarını spamlayanlar tek tek açığa cıkıyor burda ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 suBzer0 said: Facebook umda eskisi kadar msj ve notifi yok acaba bnmi populerligi kaybettim yoksa facebbok mu? ayrıca bu postun altındaki post sorunun cevabı olmamış. arkadşaın dediği şey farklı dff sorunun cevabı: kanka ne yazıkki http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: Yav__ ve Atak___ birlikte iibf - diş hekimliği erkek voleybol FİNAL maçı 'e katıldıktan sonra arkadaş oldu AHAHAH bu ne lan ilahi facebook -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Ya bi ara biryerlerde kronoloji sayfasi gibi bisey gormustum face'in kendisine ait olan ama nerdeydi bulamiyorum sadece yazi olarak en bastan sona kadarki olaylari yaziyordu sununla arkadas oldu sunu paylasti vb gibi. Ama simdi bulamiyorum nerden cikar o tarz bir tablo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 krolonojik sıra kalkalı yıllar oldu artık "yakındaki aktiviteler" gibi bişi oldu. o da kalkınca otomatik oplarak o tabloda kayıplara karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yorum eklemek için artık yazıp mouse ile yorum yap'a tıklamanıza gerek kalmadı. yazıp, msn gibi enter'a basıyoruz. facebooktan mesaj atma olayı gibi yaptılar. artık msn'e dönücek birsürü duvar yazıları vs. bilmeyenler için paragraf tarzı yazı yazmak isteyen alt satıran geçmek isteyn shift+enter tuşlarını kullanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 deals subsları başlamış hadi gogogogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 escape said: yorum eklemek için artık yazıp mouse ile yorum yap'a tıklamanıza gerek kalmadı. yazıp, msn gibi enter'a basıyoruz. facebooktan mesaj atma olayı gibi yaptılar. artık msn'e dönücek birsürü duvar yazıları vs. bilmeyenler için paragraf tarzı yazı yazmak isteyen alt satıran geçmek isteyn shift+enter tuşlarını kullanabilecek. çok canlar yanacak çok. olm bak basarım enter a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ayrıca mesaj fasilitesi de yenilenmiş. ilk defa bir yeniliğini beğendim sanırım. yalnız ileride eski mesajların gözükmesi sıkıntı yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 mesaj olayı tam oturmadı ama o da sakat. bi kere en başından bu enter a basıp gönderme olayı cok sakat. yani her türlü örnekle açıklanabilir. ama koskoca facebook bunu türklere göre yapmıyorki. sadece biz de var bu tarz kararsızlık iradesizlik. biizm neşeli gençler... eski mesajların hepsini mesaj kalabalıgı yapmasın diye tek bi sayfa altında "geçmiş" tarzı almış. mesela ben taaa ne zamandır sevgilim olan bir kızla mesajlaştıklarımı bir anda hepsini gördüm. bence yaratıcı ve güel bişi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ya yemin ediyorum gerizekalı bu zuckerberg niye tüm mesajlar alt alta duruyor niye konu kısmı yok artık mal zuker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 konular duruyo aslında canım kardeşim sadece mesajları birleştirdi ve mesela senin bi arkadaşınla 2009 yılında konuştugun "olm kızda süper mal var" başlıklı muhabbet o mesajın oldugu kısımın üstünde bold la yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Silin abi siz de mesajlarınızı, ben tutmam hep silerim. Zamanında sorun olmuştu akıllandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oh cizız, tesadüfen gördüm bu başlığı bi farkettim ki boru gibi geçmişteki bütün mesajlar çıkmış ortaya, sakata gelmeden sildim hepsini saolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bişi sorucam. şimdi bazı okulların küçük resimleri çıkıyor ya profilde. sadece okul değil şirket falan da olabilir. mesela coca-cola'da çalışıyosan orda resmi de var, isminin yanında. benim okulun resmi var, çalıştığım yerin yok. bunlar neye göre ekleniyor? biz talep edebiliyor muyuz resim eklenmesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şirketinin böle bi sayfaya sahip olması gerekiyor http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Fran%C3%A7ais/112264595467201 hayran sayfası değil bu tma olarak bununda nasıl acıldıgını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 oyle bi sayfa var da resim yok iste. sirket kendi icin actıgı seye resim koyması gerekiyor o zaman. mallar ya, koysanıza resim, o kadar insana servis saglamaya calısıyosun peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Places açıldı bende sonunda. Bir de şu olayı koymuş, Friends' Popular Places işte şimdi LBS can yakabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 questions açılmış sonunda! türkiye'de boku çıkar ama bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 nerde o hede? herkeste açık değli şimdilik galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 lan yanlış yere yazmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar