Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

katliamci said:

herhangi bi arkadaşımın arkadaş listesinde görünmeme ihtimalim var mı?Lütfen olsun :)

yooook canıım o bişi mi hatta istediğin arkadaşının profilinde her zaman ilk başta ismin kalın harflerle bile yazılabiliyor yani :)

arkadaşlar şu son isteklerinize vs falan bakıyorum da gerçekten iyi misiniz siz ahah

o foto olayı gerçekten çok güzel bir özellik bence. kız profillerini fotolarını spamlayanlar tek tek açığa cıkıyor burda ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Facebook umda eskisi kadar msj ve notifi yok acaba bnmi populerligi kaybettim yoksa facebbok mu?

ayrıca bu postun altındaki post sorunun cevabı olmamış.
arkadşaın dediği şey farklı dff

sorunun cevabı:

kanka ne yazıkki

http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

yorum eklemek için artık yazıp mouse ile yorum yap'a tıklamanıza gerek kalmadı. yazıp, msn gibi enter'a basıyoruz. facebooktan mesaj atma olayı gibi yaptılar. artık msn'e dönücek birsürü duvar yazıları vs.

bilmeyenler için
paragraf tarzı yazı yazmak isteyen alt satıran geçmek isteyn
shift+enter tuşlarını kullanabilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

yorum eklemek için artık yazıp mouse ile yorum yap'a tıklamanıza gerek kalmadı. yazıp, msn gibi enter'a basıyoruz. facebooktan mesaj atma olayı gibi yaptılar. artık msn'e dönücek birsürü duvar yazıları vs.

bilmeyenler için
paragraf tarzı yazı yazmak isteyen alt satıran geçmek isteyn
shift+enter tuşlarını kullanabilecek.

çok canlar yanacak çok.

olm bak basarım enter a.
Sosyal ağlarda paylaş

mesaj olayı tam oturmadı ama o da sakat.
bi kere en başından bu enter a basıp gönderme olayı cok sakat. yani her türlü örnekle açıklanabilir. ama koskoca facebook bunu türklere göre yapmıyorki. sadece biz de var bu tarz kararsızlık iradesizlik. biizm neşeli gençler...

eski mesajların hepsini mesaj kalabalıgı yapmasın diye tek bi sayfa altında "geçmiş" tarzı almış. mesela ben taaa ne zamandır sevgilim olan bir kızla mesajlaştıklarımı bir anda hepsini gördüm. bence yaratıcı ve güel bişi o.
Sosyal ağlarda paylaş

bişi sorucam. şimdi bazı okulların küçük resimleri çıkıyor ya profilde. sadece okul değil şirket falan da olabilir. mesela coca-cola'da çalışıyosan orda resmi de var, isminin yanında. benim okulun resmi var, çalıştığım yerin yok. bunlar neye göre ekleniyor? biz talep edebiliyor muyuz resim eklenmesini?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...