moncici Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 facebook'u sevmiyorum çünkü yeni nesil tanışıklığı sürdürme, ilerletme ve sinsi bir yavşama merkezi. mesela arkadaşınızın arkadaşıyla bir yerde tanıştınız. kız sizden hoşlandı arkadaşınıza söyledi. facebook'u var mı diyor ya da facebooktan ekleyeyim diyor. olmadığını öğrenince tüh diyor çünkü telefon ya da msn istemek yazmayı belli edecek. ulan belli olsa ne olur. ya da çok kafa biriyle tanıştınız arkadaş olmak istiyorsunuz. telefon istesen görüşelim desen gay oluyosun ya da ne ayak oluyo. ama facebooktan iki like'layıp zeki olduğunu belli edince arkadaş oluyosun falan sonra. iki dakka delikanlı olun be. login olmayacağım sana facebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 insanların kendilerini fişleme platformu.. son ana kadar dayanacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 benim iş için 2-3 hesabım var facebookta hepside trolleniyor. yani nasıl bir hal almış anlamak mümkün değil. Lakin yakında biticek deniyor(gerçi nerdeyse 1seneden fazladır böyle söyleniyor) bakalım. Alternatifleri çok farklı kafalarda olmalı ki o tutsun facebook hit kaybetsin ama o da çok çok zor. Virüs gibi sıçradı tüm internet alemine. İnsanların ne kadar da ihtiyacı varmış böyle birşeye. Anlamak mümkün değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Creus said: benim iş için 2-3 hesabım var facebookta hepside trolleniyor. Virüs gibi sıçradı tüm internet alemine. İnsanların ne kadar da ihtiyacı varmış böyle birşeye. Anlamak mümkün değil ya. Creus said: benim iş için 2-3 hesabım var facebookta Creus said: 2-3 hesabım var Creus said: Anlamak mümkün değil ya. bence mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ben şahsen kullanmıyorum ki. Neden kullanıldığını da anlayamıyorum. "İş" için sadece. Gerekli bilgileri girip rapora hazır etmekten başka bir amacım yok yani. Sigara kullanmayıp Marlboro da çalıştığımı farzet ve bir arkadaş ortamında "şunu neden içiyorsunuz anlamak mümkün değil" demekten farkı yok yani dediklerimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Creus said: "İş" için sadece. Gerekli bilgileri girip rapora hazır etmekten başka bir amacım yok yani. Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Facebook ta mı çalışıyosun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 benım aklıma baska bi iş geldi ama hadi bakalım ne cıkacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 lan yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Girebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kapandı mı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 14 ü işte kapandı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hepimizakpliyiz.com oldu. her şey büyük bir aldatmacaymış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ahahaha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 allah belasını versin facebookun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok lan harbiden girmio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Giriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nazlı nazlı giriyo bende de beeyle mırın kırınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Giriyor ama bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Diyorum neden facebookumda sadece 31 kişi online peh aslkjgnagm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 lan çanak okey oynuodum ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 başka sitelerdede takıla takıla açılıyor bugün, kabloları balinalar dürtmüştür gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 çözdük sorunu şimdi girebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 reklam diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gözümüz aydın facebook mail aktif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar