Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

facebook'u sevmiyorum çünkü
yeni nesil tanışıklığı sürdürme, ilerletme ve sinsi bir yavşama merkezi.
mesela arkadaşınızın arkadaşıyla bir yerde tanıştınız. kız sizden hoşlandı arkadaşınıza söyledi. facebook'u var mı diyor ya da facebooktan ekleyeyim diyor. olmadığını öğrenince tüh diyor çünkü telefon ya da msn istemek yazmayı belli edecek. ulan belli olsa ne olur.
ya da çok kafa biriyle tanıştınız arkadaş olmak istiyorsunuz. telefon istesen görüşelim desen gay oluyosun ya da ne ayak oluyo. ama facebooktan iki like'layıp zeki olduğunu belli edince arkadaş oluyosun falan sonra. iki dakka delikanlı olun be. login olmayacağım sana facebook.
Sosyal ağlarda paylaş

benim iş için 2-3 hesabım var facebookta hepside trolleniyor. yani nasıl bir hal almış anlamak mümkün değil. Lakin yakında biticek deniyor(gerçi nerdeyse 1seneden fazladır böyle söyleniyor) bakalım. Alternatifleri çok farklı kafalarda olmalı ki o tutsun facebook hit kaybetsin ama o da çok çok zor. Virüs gibi sıçradı tüm internet alemine. İnsanların ne kadar da ihtiyacı varmış böyle birşeye. Anlamak mümkün değil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

benim iş için 2-3 hesabım var facebookta hepside trolleniyor.
Virüs gibi sıçradı tüm internet alemine. İnsanların ne kadar da ihtiyacı varmış böyle birşeye. Anlamak mümkün değil ya.

Creus said:

benim iş için 2-3 hesabım var facebookta

Creus said:

2-3 hesabım var

Creus said:
Anlamak mümkün değil ya.

bence mümkün
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen kullanmıyorum ki. Neden kullanıldığını da anlayamıyorum.
"İş" için sadece. Gerekli bilgileri girip rapora hazır etmekten başka bir amacım yok yani. Sigara kullanmayıp Marlboro da çalıştığımı farzet ve bir arkadaş ortamında "şunu neden içiyorsunuz anlamak mümkün değil" demekten farkı yok yani dediklerimin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...