Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bizi engelleyeni engellemenin bir yolu var mıdır? bug la bu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu ileti yazarken birinin ismini çıkartmak için ne yazpıyoruz yahu? @isim değil mi hep öyle biliyordum kullanayım dedim başaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 yorumlarda olmuyor o he aklında olsun fdasd sadece duvar yazılarında. ayrıca doğru yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 biliyorum yorumlarda olmadığını da duvar yazımda da olmadı hala da olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Önce @ yapıp biraz bekle bir ad yazın diye listemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 o tarz buglar cıkıyo bazen. o duvar yazısı olayındaki bir diğer bug uzun bişi yazıcaksın ama satır kendi kendine aşağı genişleyeceğine genişlemiyor yazdığın yazıyı da göremiyosun. browserını güncelle ya da değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Hiçbir şey yazamıyorum Facebook'ta, Share/Comment tuşuna basınca donup kalıyor, yayınlamıyor yazdığım şeyi. Çok nadiren yayınlıyor, 2 saniye sonra yine aynı şey oluyor. Cookie'leri sildim olmadı, üstüne tüm geçmişi sildim yine olmadı. Ne olabilir ki problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 değişecekmiş yine 26sında mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Cassiline said: Hiçbir şey yazamıyorum Facebook'ta, Share/Comment tuşuna basınca donup kalıyor, yayınlamıyor yazdığım şeyi. Çok nadiren yayınlıyor, 2 saniye sonra yine aynı şey oluyor. Cookie'leri sildim olmadı, üstüne tüm geçmişi sildim yine olmadı. Ne olabilir ki problem?başka bir browserdan dene bi önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Suark said: bizi engelleyeni engellemenin bir yolu var mıdır? bug la bu bildiğin up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yok birader nasıl olcauk allah aşkına? adam seni engellemiş göremiyosun. göremediğin bi kişiyi nasıl yazıcan engelleme olayına? bug işte. ayrıca sen önce davran o bug da kalsın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 su biri taglayınca fotoda sizi kendi profilinizdede cıkıyor şimdi su tagı kaldırmadan fotoyu kaldıranlarda var nasıl yapiyoruz. tag kalıyor ama profilden gidiyor foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 profilinde taglendiğin fotonun cıktığı yere sağ üstte kaldır yazısını gör ve kaldır profilden. ayrıca tag kaldığı halde senin "fotoğraflar" sekmesinde "taglenen fotolar"da görünür. bunun alternatifi yok. sadece profilden görünmez. yoksa eğer yanlış anlamadıysam hem fotoda tagli durup hemde senin "tagli fotolarda" görünmüyorsa sen yanlış görmüşsündür yok öle bişi cnkü. diğer türlü dediğim gibi işte ayrıca o şekilde anasayfalardada gözükmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 CthuLhu said: Cassiline said: Hiçbir şey yazamıyorum Facebook'ta, Share/Comment tuşuna basınca donup kalıyor, yayınlamıyor yazdığım şeyi. Çok nadiren yayınlıyor, 2 saniye sonra yine aynı şey oluyor. Cookie'leri sildim olmadı, üstüne tüm geçmişi sildim yine olmadı. Ne olabilir ki problem?başka bir browserdan dene bi önce Chrome'la denedim, aynı muhabbet. Ne like, ne comment, ne de başka sitelerden share yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 java ve adobe flash player'ı komple kaldır pcde. regeditten de. başlat>çalıştır>regedit ctrl+f oraya adobe flash yaz arattır art arda çıkan herşeyi sil. aynı şeyi java için de yap sayfanın sonuna kadar. javayla alakalı olduugnu pek sanmıyorum ama yine de bi denemek lazım sonra bidaha kur. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 flash ve javayla ne alakasi var yahu? dns'lerinde ya da internet baglantinda sorun vardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 internet bağlantısı mı? dns mi? e o zaman bu herif bunu her sitede yaşıcak? facebook öyle bi sistemki adamlar her boku kullanmış. yani bir şeyin eksikliği sitenin kararsız çalışmasını sağlıyor. dene dedim bende zaten olmadı başka yol bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Google DNS kullanıyordum, OpenDNS yapıp denedim, yine aynı sorun. Flash'la Java'yı silip deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 I-ıh, aynı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dediğim gibi regedit yaptın inşallah. windows güncellemelerin tam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 regedit yaptım, sonra silip tekrar bile yükledim java&flash'ı. Windows güncellemelerim tam değil sanırım da, onunla alakası olduğunu pek sanmıyorum. Kaç aydır format atmadım bilgisayara, durup dururken lak diye bozuldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ya formatla tabi düzelir onu biliyoruz zaten. ama format atmadan da nasıl düzeltmeye calışılır onun peşindeydim ben. neyse ya format atılmadı uzun süredir madem yapacak bişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ne alaka abi, format atayım düzelsin demedim ki. Uzun süredir sorunsuz çalışıyordu, durup dururken bozuldu demek istedim. Windows Güncellemelerini aylardır yapmıyorum yani, onunla alakası yoktur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tamam peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar