escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 allah allah ben niye giremiyorum. sayfa bozuk çıkıyo. eneeee ben giremiyorum facebook'a. ilginç bi durum.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Internet baglantısıyla alakalı patlıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 escape said: allah allah ben niye giremiyorum. sayfa bozuk çıkıyo. eneeee ben giremiyorum facebook'a. ilginç bi durum.B)- facebooka gircek kalitede görmedi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 internet bağlantısında sorun yok şuan test ettim. niye böle bi kıllık yapıyo bu şimdi. kırk yılda bi işe yarıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 feysbuh bi insanın ne işine yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tamam dns değiştirdim girdim oka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu kızı ordan buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahaha tam da sayfa başı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 stalker oldum iyice. sevmedigim kavgali oldugum birisinin profilini sahte profil diyip aciklama ile 6-7 kisi sikayet ettik hala kapanmadi. gecenlerde benim bir arkadasi aldattigi kizlar sanirim olsa gerek sikayet edip kapattirmislar profilini. tek sikayet hakki oldugu icin yeni yontemler dusunmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şikayet olayı işe yaramıyo facebookta boşuna kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yarıyor da mantıklı olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şimdi şunu sorucam; ben diyelim birisiyle arkadaş oldum veya bilmem ne etkinliğine katıldım, bunun milletin anasayfasında damgalı eşşek gibi gözükmemesi için yapılacak birşey yok mu? mesela "posts by me" kısmından only me'yi seçince senin duvarını millet göremiyor da anasayfadaki "most recent" dalgası için ne yapmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yaptığın her şey anasayfada çıkar arkadaşım bunu anlayın artık. önceden dedim şimdi de diyorum; PROFİLDEN SİLERSENİZ GÖZÜKMEZ ANASAYFADA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ayrıca o dediğin olay da sadece uygulamalar için geçerli. örneğin: okey, farmvill vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 youtubeden share edince bazen vidyo çıkıyor bazen direk link çıkıyor neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dns kullanıyorsan başka dns'e geç. youtube kıllık yapıyo bazen facebook ile bağlantı kurarken. bazen tekrar paylaşınca düzeliyor ama kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Baskalarinin seni fotograflarda etiketlemesini engellemenin bir yolu yok mu? her gun 3-5 fotografta etiketlendiniz hede hodo yaziyor tek tek etiketi kaldir demekten biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 garip bi bug oldu, milletin e-mail adresi ve yazmışlarsa telefon numaraları çat diye görünüyo. gerçi 3-5 kişininki 3-5 refreshten sonra belirse de, nasıl olduğunu anlamadım olayın. deneyin, trolleyin. lame lame mail adresleri görüp eğlenin fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 düzeldi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 throine said: Baskalarinin seni fotograflarda etiketlemesini engellemenin bir yolu yok mu? her gun 3-5 fotografta etiketlendiniz hede hodo yaziyor tek tek etiketi kaldir demekten biktim. malesef. ben de çok kurcaladım onu ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 facebook çıldırdı 20 den fazla ortak arkadaş olan/olmayan karı kız önerisi yaptı, hepsine teklif yollicam nihahaha bilerek mi yapıyo nedir alla alla edit: vazgeçtim, fake gibi duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bu ara cok fake profiller var da daha amaclarini anlamis degilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi yeni yeni akımlar ortaya çıktı cehennemin çıkmazından çıkan adam, ajdarın muzu, darth vader'in nefesi, ölüm defterindeki L'nin karısı, Lüleburgaz'ın L'si falan feyk feyk çıkıp ülkücüleri, aşırı dincileri, lezleri falan "şikrinşat" diye kafalayıp yayınlıyorlar. amaç = face trollüğü tabi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar