aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu arada bende facebook'un tasarımı yine değişti. ama kız arkadaşımın accounttan baktık onda değişmemiş henüz. sizin ki de değişti mi? böyle birinde var birinde yok olayının sebebi çaktırmadan inceden yavaş yavaş test mi ediyorlar noluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bende aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ne var tasarımda değişik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 öyle bişi olsaydı blogda duyurulurdu. uydurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 3 albümüm var benim. solda hangi ikisi gözüksün ayarlayamıyor muyum? yada boxları boşaltsam aşağıda daha yer var niye 3üde gözükmüyor illa 2 tane gözüküyor sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o boxlar albümü oluşturduğum tarihe göre oraya konur. en fazla 2 olması lazım. en yeni oluşturduğun albüm en üstte yer alır. sonra tarih sırasına göre diğeri gelir. ama kutucuğun sağ üst kısmındaki ayarları bir kontrol et istersen. ama dediğim gibi tarih sırasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oluşturma değil değiştirilme tarihine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet. aynı $ey bi bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya bana bir arkadaslık iteği gelmiş. ama ne resim ne isim var. sadece arkadaslık istegi var. onayla diorm suan onaylıyamiyoruz diyo..isim soyisim resim vb hiç bisi yok. ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 niye onaylıyosun ki madem isim yok, resim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi merak ettim. cok gizemli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ismi ve resmi olmayan birinin nesini merak eder insan? belli ki sen onay verene kadar ucurulmus bi spamdı kendisi. belki de degildi...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 baksanıza abi suna. resmen kabul etmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 beklet biraz düzelir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 saatlerdir öyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ara ara profillerde öyle sapıtmalar oluyo 1-2 saatte düzeliyor, bazen albümüne bakamıosun yada arkadaşın değilmiş gibi davranıyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bug sadece. biri seni eklicektir bug girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 seni ekledikten sonra profilini inaktif yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok buglı zaten ya gruba giriyorsun bazen adminsin ayar yapabiliyorsun ama post atmaya çalışınca üye değilsin üyelik request et dio falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benim facebook şekli değişti lan sizede oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ss koyun abi merak ettim 1 2 kişiye daha olmuş tema değişikliği ama bnde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 güzel olmuş beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ss koyun arkadaşlar. anlayalım, ne geliyo ne gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: baksanıza abi suna. resmen kabul etmem lazım. AHAHAHAHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bunu buldum bu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar