Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Mülteci said:

su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu

profiline gir
o etkinliği sağ üst köşesinde "sil" var.
ordan sil.

ama sanırım coktan arkadasları bılgılendırmıs oluyor. yanı sonradan kendı profılımden kaldırabılıyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

escape said:

Mülteci said:

su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu

profiline gir
o etkinliği sağ üst köşesinde "sil" var.
ordan sil.

ama sanırım coktan arkadasları bılgılendırmıs oluyor. yanı sonradan kendı profılımden kaldırabılıyorum sadece

hayır. kaldır sen anasayfada gözükmez.
ama hemen kaldırırsan. bazı insanlar anasayfada eli f5 ten kalkmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

ben bunu kaldırmıştım, geçenlerde facebook'un gizlilik ayarları falan yenilendi tekrar gözüküyor herşey damgalı eşşek gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

guvenlık ekslıklıgı var resmen.herseye ragmen cıkıyor ne yaptıgın.actım bır tane bos hesap ekledım kendımı hemen kaldırmama ragmen haber vermıs.bırde bır arkadas bana arkadas ekleme talebı yolladıktan sonra arkadaslarımı gordunugunu soyluyor kı bır kac kısı saydı gercektende gormus.bu nasıl mumkun olabılıyor ? arkadas kısmı gızlı bende
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

arkadaşlarıma iq testi mi yaptırsam acaba

sürekli facebooku renkli yapma uygulaması (%100 çalışıyor) olayına üye oluyorlar

of

http://209.85.229.132/search?q=cache:fhh1BHFO1uUJ:www.facebook.com/group.php%3Fgid%3D330733755432%26ref%3Dnf%26_fb_noscript%3D1+http://www.facebook.com/group.php%3Fgid%3D172845901554&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

biraz facebook noob'uyumda. Sürekli birileri bana bi grup yolluyo Gruba katıl profilini kimlerin gezdiğini öğren vs vs... baso reject ediyorum.

Bunun daha önce muhabbeti yapıldı galiba garbage'ta ama tam hatırlamıyorum bu olay doğrumu yoksa fake mi ?

mesela şunu açtığımda
http://forum.paticik.com/read.php?62,4412596,4412619
80bin küsürdü

bir önceki sayfadaki muhabbetten aklıma geldi bakayım dedim, normal linkten ulaşılmıyor, hırs yaptım, google cache den bakayım dedim, 885bin de kapatmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi tane bug keşfettim galiba.
bi arkadaşa friend request yolladım fakat kabul etmedi (posta yedim bi de eski kız arkadaşım) her neyse.. fakat onun status update'leri geliyo bana şunla arkadaş oldu bunla arkadaş oldu diye ama profiline gidince yine bi halt göremiyorum tabi... Awaiting friend confirmation diyür.. niye oldu ki acaba böyle?
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

ya bi tane bug keşfettim galiba.
bi arkadaşa friend request yolladım fakat kabul etmedi (posta yedim bi de eski kız arkadaşım) her neyse.. fakat onun status update'leri geliyo bana şunla arkadaş oldu bunla arkadaş oldu diye ama profiline gidince yine bi halt göremiyorum tabi... Awaiting friend confirmation diyür.. niye oldu ki acaba böyle?

sen ona arkadaşlık isteği yolladın o ne kabul etti ne reddetti.
yani öle askıda bıraktı isteğini. ve onun bullettini sana geliyo hala.
evet o bug ama cok önemli bi bug değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...