Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu profiline gir o etkinliği sağ üst köşesinde "sil" var. ordan sil. ama sanırım coktan arkadasları bılgılendırmıs oluyor. yanı sonradan kendı profılımden kaldırabılıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mülteci said: escape said: Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu profiline gir o etkinliği sağ üst köşesinde "sil" var. ordan sil. ama sanırım coktan arkadasları bılgılendırmıs oluyor. yanı sonradan kendı profılımden kaldırabılıyorum sadece hayır. kaldır sen anasayfada gözükmez. ama hemen kaldırırsan. bazı insanlar anasayfada eli f5 ten kalkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yok bır arkadasa sordum hemen kaldırmama ragmen bıldırımı ulasmıs anasayfada haberler kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 çıkmaz arkadaşım çıkmaz. arkadaşın seni yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaşlarıma iq testi mi yaptırsam acaba sürekli facebooku renkli yapma uygulaması (%100 çalışıyor) olayına üye oluyorlar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 notification yollarken o ışık hızıyla "undo" ya basarsan iptal ediyor. ama tabi bayağ bayağ hızlı olman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu ben bunu kaldırmıştım, geçenlerde facebook'un gizlilik ayarları falan yenilendi tekrar gözüküyor herşey damgalı eşşek gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 guvenlık ekslıklıgı var resmen.herseye ragmen cıkıyor ne yaptıgın.actım bır tane bos hesap ekledım kendımı hemen kaldırmama ragmen haber vermıs.bırde bır arkadas bana arkadas ekleme talebı yolladıktan sonra arkadaslarımı gordunugunu soyluyor kı bır kac kısı saydı gercektende gormus.bu nasıl mumkun olabılıyor ? arkadas kısmı gızlı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ya hometown ve current location yazıyorum ama sadece current location çıkıyor profilde hometown çıkmıyor nasıl halletcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bok var degıstırdıler guvenlık ayarlarını.daha onceden daha ıyıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 'daki gibi kaleme tıklayıp hallediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 religious views loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 teşekkür reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi bi fanpage'te, FaCeManyaq gibi bişeyde. aptal kuzenim, arkadaşla zamanında tamamen taşak amaçlı çektiğimiz bir fotoğrafı paylaşmış UFO GÖREN MASUM KÖYLÜLER!!! tadında. dün paylaşılan fotoğraf 900 kere likelanmış falan da, ULAN UTANIYORUM. NASIL SİLDİRTÇEM ONU REPORTLADIM Bİ BOK OLMADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gecko said: arkadaşlarıma iq testi mi yaptırsam acaba sürekli facebooku renkli yapma uygulaması (%100 çalışıyor) olayına üye oluyorlar of http://209.85.229.132/search?q=cache:fhh1BHFO1uUJ:www.facebook.com/group.php%3Fgid%3D330733755432%26ref%3Dnf%26_fb_noscript%3D1+http://www.facebook.com/group.php%3Fgid%3D172845901554&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 biraz facebook noob'uyumda. Sürekli birileri bana bi grup yolluyo Gruba katıl profilini kimlerin gezdiğini öğren vs vs... baso reject ediyorum. Bunun daha önce muhabbeti yapıldı galiba garbage'ta ama tam hatırlamıyorum bu olay doğrumu yoksa fake mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 fake, eleman toplamak için öyle diyorlar yiyen tabi çok oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Masticore said: biraz facebook noob'uyumda. Sürekli birileri bana bi grup yolluyo Gruba katıl profilini kimlerin gezdiğini öğren vs vs... baso reject ediyorum. Bunun daha önce muhabbeti yapıldı galiba garbage'ta ama tam hatırlamıyorum bu olay doğrumu yoksa fake mi ? mesela şunu açtığımda http://forum.paticik.com/read.php?62,4412596,4412619 80bin küsürdü bir önceki sayfadaki muhabbetten aklıma geldi bakayım dedim, normal linkten ulaşılmıyor, hırs yaptım, google cache den bakayım dedim, 885bin de kapatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya bi tane bug keşfettim galiba. bi arkadaşa friend request yolladım fakat kabul etmedi (posta yedim bi de eski kız arkadaşım) her neyse.. fakat onun status update'leri geliyo bana şunla arkadaş oldu bunla arkadaş oldu diye ama profiline gidince yine bi halt göremiyorum tabi... Awaiting friend confirmation diyür.. niye oldu ki acaba böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ne reddetmiş ne de kabul etmiş. girip kendi friend listinden kaldırırsan onu o sorun kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Cd- said: ya bi tane bug keşfettim galiba. bi arkadaşa friend request yolladım fakat kabul etmedi (posta yedim bi de eski kız arkadaşım) her neyse.. fakat onun status update'leri geliyo bana şunla arkadaş oldu bunla arkadaş oldu diye ama profiline gidince yine bi halt göremiyorum tabi... Awaiting friend confirmation diyür.. niye oldu ki acaba böyle? sen ona arkadaşlık isteği yolladın o ne kabul etti ne reddetti. yani öle askıda bıraktı isteğini. ve onun bullettini sana geliyo hala. evet o bug ama cok önemli bi bug değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 2 gün önce ekledim sadece şunla arkadaş oldu bunla arkadaş oldu mesajları geliyo, şöyle şu fotoğrafta etiketlendi hede hödö felan diye de gelse ya... daha güzel buglar istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 olmaz. iyice yonjaya döndü zaten. ayrıca paylaştığı videolarda gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 su facebook'un nasıl yonja'ya dondugunu iddia edebiliyosunuz anlayamıyorum hala. mal insanların üye olduğu heryer yonja'ya mı dönüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar