Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

"ayarlar > uygulama ayarları > video > ayarları düzenle" de "Video'dan herhangi bir haberi asla gösterme" dedim. 300 videonun arasında 30 izlemek istediğim videoyu kaybetmek adına dedim bunu. Ama tınlamadı beni hala yolluyor videoları.

Artık "x'i gizle" yi kullanmaya başladım. Yeter ya cidden yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:
Değiğiklikleri seven bi insanım normalde. Bundan evelki update de birsürü laf eden oldu bilmemne oldu ben bişey demedim. Ama abi bu ne ya yazıktır. Youtube un anasayfasında daha az video linki vardır. Bide resmen anasayfa boğulmuş, daracık bişey olmuş. Sağ taraf zaten herşey üsüstte binmiş. Tam bi chaos hüküm sürüyor.

aynı düşüncedeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

filter olayını tamamen kaldırmışlar be. daha once new feed ayarı vardı şunları az göster bunları çok göster diye. şimdi sadece kişi filtreleyebiliyoz. tamam yeni hali fena degil de bu özelliğin kalkması berbat. ben video görmek istemiom belki. ya da az görmek istiyom?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
home kısmı resmen youtube olmuş

yetemenk said:
filter olayını tamamen kaldırmışlar be. daha once new feed ayarı vardı şunları az göster bunları çok göster diye. şimdi sadece kişi filtreleyebiliyoruz. Tamam yeni hali fena degil de bu özelliğin kalkması berbat. ben video görmek istemiom belki. ya da az görmek istiyom?!?

Yakında Youtube gibi kapatırlar erişimi bunada resmen video paylaşım sitesi olmuş,

Filtreleme gerçekten olmalı, şu sitenin en güzel tasarımı bir sene önceydi, en eğlenceli zamanıda 2 sene önceydi.Tahmin ediyordum zaten böyle birşey olacagını, çünkü milyonlara ulaşan üye sayısıyla adam daha cok para kazanmak isticektir, bu küçük değişikliklerle biz anlamadan yapacaktır bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

ay sinir bastı.
bir arkadaşım duvarıma hede hödö yazmış, çok da güzel pas çıkarmış ben de gidip onun duvarına hödö hede yazmak istiyorum ama duvara nerden yazı yazıcaamı anlamadım yeni düzende. bana gelen mesajın yanında duvardan duvara yok, onun duvarında yazı ekle yok, nebçim iş anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
ay sinir bastı.
bir arkadaşım duvarıma hede hödö yazmış, çok da güzel pas çıkarmış ben de gidip onun duvarına hödö hede yazmak istiyorum ama duvara nerden yazı yazıcaamı anlamadım yeni düzende. bana gelen mesajın yanında duvardan duvara yok, onun duvarında yazı ekle yok, nebçim iş anlamadım.
o arkadaşın seni duvara yazamaz olarak işaretlemiş olabilir =) yoksa profiline çıkınca çtanak diye write something bölümü var
Sosyal ağlarda paylaş

delircem ya
350 friendin her biri 3 er test yapip
news feed angut testle doldurdu
hayir friendleri block demek istemiyorum
ama yane sunnari nasil kaldircam

said:
Fenasi Kerim Önceki Hayatında Hangi Ülkede Yasıyordun? testini çözdü ve sonucu Fransa çıktı.
Ali Önceki Hayatında Hangi Ülkede Yasıyordun? testini çözdü ve sonucu Fransa çıktı.
Önceki Hayatında Hangi Ülkede Yasıyordun? : Eiffel kulesine hayransın,bir gün mutlaka sevgililer gününü yagmur altında pariste gecirmeyi hayal ediyorsun,fransızca konusan birini duydugunda kulak misafiri olmadan duramıyorsun, damak tadında hic fena degil,paris sokaklarında nezih bir cafede oturup şarabını yudumlama fıkrı harıka haksızmıyım? sen bir fransız centılmenısın yada her daim şık olabilen bir fransız kadını hayatı kalıteli yasamak istıyorsun tıpkı bir zamanlar alıstıgın gibi..
salak
Sosyal ağlarda paylaş

hayır gerçekten güzel bi video falan görüp linklediğimde de çekiniyorum küfür edicekler diye. sadfasdf mal bunlar ya nasıl düşünemediniz böle uyuz olunacağını :/ kendi arkadaşlarından spam yemek ne kötüymüş lan. live feed ile spami ayırt edemiyo feyzbuk programcıları.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...