MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 arkadaşlar beni çok sıktı şu facebook, kapamattım accounttan ama sonra linke basıverdim haydaa yine. zaten kapayınca da böyle bir üzüntü duydum, bi boşluk oldu. napıcam atsam atılmıo satsam satılıo. herkes facebookta artık yetti layn! silince sanki T.C kimliğimi silicem... bi de sürekli ekleyen insanlar vardır. ingore ediyordum. bu akşam bi kaçına add friend dedim nie yaptım bilmiorm, boşver dedim heralde, facebook dediğin nedir ki herkes herkesi eklio ama sen kimseyi almıosun, yok şuna gıcıktım yok bu bilmem ne die.... ama şimdi pişman oldum ne luzumu vardı diyorum, şimdi yrn açıp görücekler, haa sen beni silmiştin diycekler. off yani. bi de anlamıorm, bu benim eklemediklerim, beni sevmediğini düşündüğüm sevmediğim insanlardı ama gelin görün ki nerde bi anlaşamadığım zmnında tartıştığım var eklio, kimsede çizgi kalmamış... amaann..... ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 milletin ağzına sakız oldu resmen. nereye gitsem yok facebook yok vampir yok bilmemne. geçen arkadaşın doğum gününe gittim orada kızlardan birine şarkı söyletmeye kalktılar sonra da "ehehe facebookta açtığım gruba üye oldunuz mu merve şarkı söylemesin kafamızı ütülemesin ehehehehe" muhabbetleri başladı millet bilgisayarın başına üşüştü... yakın zamanda facebook taki hesabımı kapatmaya karar vermiştim, derken benim bir arkadaş yanıma öyle bir geldi ki nefes nefese, zannettim kötü birşey oldu, demez mi bana "çabuk vampir ol bana saldır, sıralamada geri düşmüşüm", ben de vampir falan yüklemedim dedim o da "nasıl ya... çok gıcık oldum şimdi sana" dedi. kendisine kullanıcı adımla şifremi verdim ne işi varsa halletsin diye. o günden beri de girmiyorum bu gereksiz siteye. bursaya gidince de kapatacağım ve bu olaylardan elimi ayağımı çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 nasıl kapatılır bu meret var mı yol gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Lethious said: nasıl kapatılır bu meret var mı yol gösterecek? aniden kapatacan sonra soran olursa da sıkıldım kapattım diyecen olay bu... arkandan gelen "hayeeeeeeer ama niye kapatıyosuaaaan sana daha flafffff göndercektim yaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel eğleniyorduaaaaak" seslerine de bir şekilde kulağını tıkayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi arada poke layın beni ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Madcat said: abi arada poke layın beni ya.. allahım koptum ya ne dediğinin farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evet ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Lethious said: nasıl kapatılır bu meret var mı yol gösterecek? üstte account die bi şy var ordan. sonra altta deactive sanırım. yani de'li bi şey. tamamen kapanmıo, sana bi link yolluolar. eğer dönmek istersen tıklıosn tekrar aynı sayfana dönebiliosn. ama tabi kararlıysan o linki ebediyen mail kutundan silmelisin, yol yakınken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Simdilik fena degilde , tahminen 1 sene sonra tamamen yonja gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kullanmana göre değişir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İcerikten kastim o, yoksa yonjada da kullanima gore degisir. Kiz kaldirma calismalari baslarsa vs. amacindan sasar feys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 şu anda da bir sürü karıkarıkarıkarı diye gezen tipler var facebook'ta ama sen yine kendi arkadaş çevrenle normal şekilde kullanmaya devam edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 aynen.ben de onu demeye çalışıyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Diyorum ki duzgun kullanan yonja'da da kullaniyor. Ama karikari diye gezenler, amacina uygun kullanmaya calisanlari engelliyor. Bu yani. Abi ben anlatamadim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tamam da facebook'ta birisi senin kullanımını nasıl engelleyebilir ki?Onu anlatamadın evet.O adam sana nasıl bir zarar verebilir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya olivies dişi misin? sanane yahu karıkarıcılardan alala. profiller kapalı facebookta. arkadaş listene eklemiş olduğun insanlar görebılıyor sadece senin profilini. ya da mesaj attığın-pokeladığın kişiler. Geri kalan kimseyle hiç bi işin olmuyor. adını soyadını bılmeyen birininde seni bulma şansı çok düşük bulsa da ya mesaj atar cevap vermezsın ya da arkadaş listene bakar oradan birini bulur. bulduğuna da bişey yapamaz onun arkadaş listesine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CthuLhu said: tamam da facebook'ta birisi senin kullanımını nasıl engelleyebilir ki?Onu anlatamadın evet.O adam sana nasıl bir zarar verebilir yani? baya baya veriyor sirf abuk subuk tipler beni goremesin diye kendimi searchden kaldirdim, abuk subuk tipler olmasa searche koyucam kendimi. arkadaslarim benim profilimi aramak isteseler eklemek icin bulamayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Voys said: ya olivies dişi misin? sanane yahu karıkarıcılardan alala. profiller kapalı facebookta. arkadaş listene eklemiş olduğun insanlar görebılıyor sadece senin profilini. ya da mesaj attığın-pokeladığın kişiler. Geri kalan kimseyle hiç bi işin olmuyor. adını soyadını bılmeyen birininde seni bulma şansı çok düşük bulsa da ya mesaj atar cevap vermezsın ya da arkadaş listene bakar oradan birini bulur. bulduğuna da bişey yapamaz onun arkadaş listesine bakar. Hayir erkegim. Bunu cok iyi biliyosun. Gereksiz friend req. alan kiz arkadaslarim oluyor surekli. Tabiki tek tusla reddebiliyosun, ama amacindan sapmasi demem face e laf atmamdan degil oraya girenlerin amacinin sasmasindan. Sonra bi dusundum ki her alanda cikiyor bu tarz olaylar. Fazla abarmamasi dilegimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 search'de çık poke atamasın mesaj atamasın sadece arkadaş olarak ekleyebilsin..sen de oradan arkadaşın olanları seç ve kabul et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ya arkadaşlar bende bi sorun ver bazı sekmelere tıklayınca işlem olmuyo mesela bi ara friend requestlere confirm e basmama rağmen hiç bişey olmuyodu sonra nasıl olduysa düzeldi şimdide atıyorum mesaj atıcam send e basınca olmuyo veya are u interested de işte yes e basınca onun gibi şeyler olmuyo. java dan mıdır nedir? ama javayıda dün yükledim:S yardım piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ie6 kullanıyorsan ondna olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 artık sadece blog niyetine kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Who has the biggest brain? Facebook ta gördüğüm en eğlenceli app. Tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ya ben facebook hesabımı kapattığımı sanıyordum ama sadece deaktivasyonmuş. insanlar yine davetiye vs. gönderebiliyormuş. ben tamamen hesabımın uçurulmasını tüm bilgilerimin silinmesini bir daha geri getirilememesini istiyorum. bunun için ne yapmam lazım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yapamıyorsun öyle. oradakı herşey sonsuza kadar kalacak. kayt olurken tiklediğin kullanım koşullarında da yazıo bu madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar