oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 BEN BUNA DÖTÜMLE GÜLERİM :D asker kaçaklarını facebooktan bulup yakalıyolarmış. istanbulda 370 kaçak yakalamışlar :D of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 WTF one olm bi mod gorevi ustlenip pati paticiki paticik groupuna davet etsin bas pati o olusun (acaba karakediyle bi alakası varmı kedinin ilkokul askı felan belki ondan paticik koymustur buranın adını uo felan bahane hersey pati icindir belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 vardı benim sonra bi an çok saçma geldi ve içindeki bir sürü bilgi ile birlikte kapattım (daha ziyade deactive ettim silme gibi bir opsiyon olmadığı için -_-; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 feysbukta yakalanan asker kaçakları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 facebook nba fantasy league e katılmak isteyenler nba applicationı ekleyim join league menüsüne girsinler paticik yazıp aratsınlar lige giriş şifresi 0102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Bu merette kurduğumuz bi grubu nasıl dağıtabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4KSnZnlD0jA&eurl=http://apps.facebook.com/superwall/view.php?id=801606916&owner_id=551823338 =) facebooktan al haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasektör Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bir şey sorucam bu listemizden bizi silenleri nasıl anlayuabiliriz baya bir kişi var listemde bazıları silmiş bugun farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 gayet de olmuş yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sitede problem mi var genel olarak albüm dolaşırken explorer hata veriyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 could not open diyor ama aslinda aciyor sen ok'e basinca da kapatiyor sayfayi degil mi? bende de var o hata neden bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ata demirer :) adam iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 fotolarda bi yamukluk var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sorumu yineliyorum :P Phobos said: Bu merette kurduğumuz bi grubu nasıl dağıtabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ata demirer'in şarkı süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 phobos sanırsam kapanmıyor grup açtın mı kalıyor öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Sağol kingpin. Bundan öncekiler üstümde kaldı da bundan sonrakilerde dikkatli olurum :P (Bundan öncekileri de başkasına devrederim öyle kurtulurum X() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kapadim hesabi, off.. forward mail atanlara karsi muthis bir onyargi besleyen, bu ugurda en yakinlarinin maillerini bile blocklayan ben, facebook'un forward mail deposu olarak kullanilmasina dayanamadim.. ne sinir bisi.. facebook out.. belki irkci davranarak yeni bir hesap acarim ileride, ama simdi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ANTI FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 super wall, fun wall falan eklemezsen pek bişi gelmiyor ya, kapamana gerek yoktu nedanko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Phobos said: Sorumu yineliyorum :P Phobos said: Bu merette kurduğumuz bi grubu nasıl dağıtabiliyoruz? gruptan herkesi at sonra kendin cik gruptan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yine ben :D Üstteki panelden friends sekmesine tıkladığım zaman karşıma çıkan liste profilinde düzenleme yapmış olanlar ile kısıtlı oluyor ve haliyle tüm arkadaş listeme ulaşamıyorum. O friends sekmesinin yanındaki aşağı doğru yönelmiş ok tuşu ile ya da liste karşıma geldikten sonra show: yazan açılır menü ile tüm listeme ulaşabiliyorum. Tek tık ile tüm listeye ulaşmak için n'apmam lazım? Aha da görüntü; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 friendsin hemen sagindaki oka tikla, ordan all friends'e bas soru: belirli networklerden searchi kisitladim, o networkten olmayanlar beni birilerinin arkadas listesinde gorebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ona tıkalsam bile sadece bir seferlik öyle oluo. Daha sonra dalgınlıktan friends'e tıklasam bile default olarak update yapanlar listeleniyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar