Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bizim şirket, facebook'a bağlantıyı kesti =) Çok önceden bir yazı okumuştum, İngiltere'de ofislerde insanlar çok ciddi zamanlarını Facebook'a ayırıyorlarmış. Büyük kayıp. Öte yandan şirket olarak, biz müşterilerimiz için açacağımız bir müşteri ağı sitesinin tanıtımı için şimdiden facebook'ta bir grup açtık. Yani firmalar bu kalabalığı olumlu değerlendirebilirler de..
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diğer şarkısı daha bomba bence :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ilkokul arkadaşı olayı ciddi bir artışa geçti benim için şu sıralar. ben hiçbirini aramamıştım, onlar beni bulmuş :)
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kimse beni aramiyo demek hatırlayan yok beni :P
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aga sen ara onlar aramıyorsa. yaz ilkokulunun adını bak neler çıkıyo. ya da lisenin adını falan fıstık. kesin grubu falan vardır, gruba üye ol, onlar seni ekler arkadaş listelerine zaten :D edit:typo
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hatırladığın birkaç kişiyi harasslayıp ekle. Daha sonra bekleme moduna al kendini. Ortak arkadaşlarınız olduğunu farkeden kişiler zaten otomatik olarak seni ekleyecektir. B)-
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kafayı yicem Bu mesaj atarken falan security check te çıkan metni düzgün giriyorum kabul etmiyor ya...
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 soyadları gitmiş aklımdan ya isimlede nereye kadar beklemeye aldm nadasa verdim kendimi :P
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 facebookta nuri alco furyasi var =) katilin icki gonderiyim size
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Nuri abimizi ben de bi arkadaş sayesinde farkettim... Süper bi app olmuş :D Nuri Alço replikleri ayrı bi olay olmuş zaten ^^
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nuri alço ftw ya :D içki hazırlarken şarkısını da dinleyebiliyosun :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bi önceki sayfada olan bombaymış cidden =)
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 AHAHAHAHHA koptum ya you can't take my mouse away =)
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çoktan yonja olmuş burası :) said: Soner Gündoğdu (no network) You and Soner have no friends in common. Soner can only see my limited profile. (What's a limited profile?) Send a Message | Report this Person birthday:1930 lol
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ahahahhahah öldüm videoya I'll be on your wall forever... fadsf.
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 soğuk bir gazoza ne dersin Azure? :P
Öne çıkan mesajlar