escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Black-ice said: arkadaşlar birisiyle arkadaş olduğumda yazıo ya milletin sayfasında bu bunla arkadaş oldu diye bunun yazmaması için ne yapmam gerkeiyor acaba? ya nutellanın dediği gibi yapıcan "tüm arkadşılık şeylerini gizli" diye ya da tüm arkadaş listeni gizliceksn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evet dediğinizi yapmıştım ama işte geçen gün biri dedi arkadaşlığı gördüm diye lan dedim nasıl olur neyse bugun arkadaş listemi gizledim artık çıkmıo tamamdır :D teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ya arkadaşlar hiç mesaj problemi yaşayan oldu mu facete? çoğu mesajım gitmiyor?! gitmiş görünmesine rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 MrLevie said: ya arkadaşlar hiç mesaj problemi yaşayan oldu mu facete? çoğu mesajım gitmiyor?! gitmiş görünmesine rağmen ben bıraktım facebooktan chat'leşmeyi. yazdığım mesajların 5te 3ü gitmiyo ztn. sürekli gitti mi gitmedi mi diye sormaktan sıkıldım. gtalk'a geçtik arkadaşlarla beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 sizin de üzerinzden saniyede bilmem kaç milyar trafik şeyi olsun siz de bazı şeyleri geç yaparsınz ya da yapamazsınız dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 geç yapsa yine iyi. gitmiyo direk mesaj. chat'te msj gitmedikten sora ne hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 chatten bahsetmiyorum şu sol üstte çıkan olaydan bahsediyorum. offlineken falan da gönderebiliyosun ya millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yeni timeline olayini kullanmaya baslayan oldu mu? Gayet guzel olmus gibi duruyor, sevdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hay lanet, nerden açtım yahu şu facebook'u gene :/ akraba alemi tarafından harrass'lanıyorum (arkadaşlık istekleri ile), ki gelecek yorumlar da belli kaç kişiyle papaz oldum önceden zaten facebook yüzünden. yorum yapmayı vs'yi ne bilem fotoğrafları görmeyi fln nası sınırlıyoruz belli listelere/gruplara?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi ben dayımın beni stalkladığını öğrenince edebiyen kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 la şu kullandığı algoritmaları çözersem hayatın anlamını çözecem ha. close friends te önerdiği kişilerle bi ya da iki kere mesajlaşmışımdır o kadar. nesi close onun hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 küheylan said: abi ben dayımın beni stalkladığını öğrenince edebiyen kapattım. bu stalklama konusunda benim fikrim şu, eğer arkadaşınız profilinde herhangi bi paylaşımda bulunmuyorsa, ya da çok nadir paylaşımda bulunuyorsa büyük ihtimal milleti stalkluyordur. hem aktif kullanıp hem stalklayanları bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben sadece stalk için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aynı soruları ve sorunları tekrar tekrar soruyosunuz ve yaşıyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 pardon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bu ara tek kullanma amacım femen'i takip etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ya ben bi kişiyi engellemiştim uzun bi süre sonra engellini kaldırdım. Sonra arkadaşlardan onun profilini istedim tıkladığım zaman profil çıkmıyor. ben de engelliyken onun beni engelleme ihtimali var mı? Engeli açtıktan 1, 2 saniye sonra onun profiline tıkladım yani 10 saniye içinde engelleme ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 düzelir kurcalama fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şujnu şöyle düşün facebook proiflini dondur ertesi gün aç beğendiğin sayfalar vs kaybolur bikaç gün sonra geri gelir öle işte kurcalamayın ıolm şu siteyilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 1 haftadır öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 aaaa ahahaha bidk sen şimdi onu engelledin. niye engelldin kavgamı ettinz ? eğer karşılıklı bi mevzu varsa o da seni engellemiiş olbilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 escape sen bi feyse fln başvursana ya iş için hakikaten. bu kadar bilgiye birikime yazık etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 1 sene önce filan engellemiştim. mesaj atıcaktım kendisine facebook üzerinden engelini açtım çıkmadı hemen. 1 gün sora filan baktım çıkmadı. 10 saniyede engellediyse zaten bulaşmam bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ya sen benm sordugm soruya cevap versne kınaytcı kardeşim? o da seni engellemiş olabilr onu dyrm. ya da facebookunu bi dondurup açmayı dene abi sorun tamemen siteyle alaklı yani burdan tutup yabilcegn bişi yok default imkanlarla yapıca senko almıyolar kanka yüksek lisans 2 dil falanistiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar