Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

arkadaşlar birisiyle arkadaş olduğumda yazıo ya milletin sayfasında bu bunla arkadaş oldu diye bunun yazmaması için ne yapmam gerkeiyor acaba?

ya nutellanın dediği gibi yapıcan "tüm arkadşılık şeylerini gizli" diye ya da tüm arkadaş listeni gizliceksn
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ya arkadaşlar hiç mesaj problemi yaşayan oldu mu facete?

çoğu mesajım gitmiyor?!
gitmiş görünmesine rağmen

ben bıraktım facebooktan chat'leşmeyi. yazdığım mesajların 5te 3ü gitmiyo ztn. sürekli gitti mi gitmedi mi diye sormaktan sıkıldım. gtalk'a geçtik arkadaşlarla beraber :D
Sosyal ağlarda paylaş

hay lanet, nerden açtım yahu şu facebook'u gene :/

akraba alemi tarafından harrass'lanıyorum (arkadaşlık istekleri ile), ki gelecek yorumlar da belli kaç kişiyle papaz oldum önceden zaten facebook yüzünden.

yorum yapmayı vs'yi ne bilem fotoğrafları görmeyi fln nası sınırlıyoruz belli listelere/gruplara?..
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

abi ben dayımın beni stalkladığını öğrenince edebiyen kapattım.

bu stalklama konusunda benim fikrim şu,

eğer arkadaşınız profilinde herhangi bi paylaşımda bulunmuyorsa, ya da çok nadir paylaşımda bulunuyorsa büyük ihtimal milleti stalkluyordur. hem aktif kullanıp hem stalklayanları bilemiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bi kişiyi engellemiştim uzun bi süre sonra engellini kaldırdım. Sonra arkadaşlardan onun profilini istedim tıkladığım zaman profil çıkmıyor. ben de engelliyken onun beni engelleme ihtimali var mı? Engeli açtıktan 1, 2 saniye sonra onun profiline tıkladım yani 10 saniye içinde engelleme ihtimali yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen benm sordugm soruya cevap versne kınaytcı kardeşim?
o da seni engellemiş olabilr onu dyrm. ya da facebookunu bi dondurup açmayı dene abi sorun tamemen siteyle alaklı yani burdan tutup yabilcegn bişi yok default imkanlarla yapıca

senko almıyolar kanka
yüksek lisans 2 dil falanistiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...