Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

simdi bu subscription olayı cıktı cok da guzel oldu. ama benim hangi paylasımlarımı subscriber'larım gorebiliyor? nereden seciyoruz neleri paylasacagımızı?

public olarak paylastiklarini gorebiliyar.bise paylasirken seciyosun audience kidmini.amaen.son ne secersen o default hale geliyor ona dikkat.her seferinde degistirmen gerekecek yani.o kisim sacma.
Sosyal ağlarda paylaş

profil foto gizleme:

-kendi profiline gir
-sağ taraftaki "fotoğraflar" bölümünü tıkla, acılsın albümlerin.
ordan; "Şunları Gör: Fotoğraflar · Videolar" diye bişi var sağ üstte. onu tıkla tüm albümler tek sayfa halinde dökülsün.
-ordan "profil resimleri" albümünün ynaındaki dişli çarkı tıkla ve "özel"i seç. orda bi kaç faktör olucak tam hatırlayamadım "sadece ben"i tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

gizlilik ayarlarından abi, fotoğraflarımı sadece ben göreyim gibi bişi olması lazım.

kalktı o.
artık eskisi gibi "gizlilik ayarlarına gireyim hallederim ben ya ehehe" tarzı tripler yemez.

artık herşey yerinde gizlilik ayarı yapılıyor.

ayrıca sub falan denmiş facebook türkçesiyle yazın anlayamadım onu
Sosyal ağlarda paylaş

ama onu sonra geriye kaldırıp "arkadaşlar" olarak ayarlamayı unutma sdfsdf sonra kimse göremez paylaştıklarını kimse beğenmez yorum falan yapmaz tribe girersin moralin bozulur :D kendi kendine düzelmiyo o gizlilik ayarı. abonelerin görmesini istediğini aç sadece "herkese açık" diye sonra kapat "arkadaşlar" olarak
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamadım galiba.
senin sorunu ben mi yanlış anladım; abonelerimin gördüklerini veya görmeyeceklerini ben kendim nasıl ayarlarım?

bu değil mi?

arkadaşın zaten herşeyini görücek abi onlardan da saklıcakların varsa tutar o dişli çarktan "sadece ben" dersin sonra beğenirsin yorum falan yaparsın kendi paylaştıgına.

he eğer "sadece abonelerim görsün, arkadaşlarım görmesin" diye bişi istiyosan o yok abicim.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

abonelerin görmesini istediğini aç sadece "herkese açık" diye sonra kapat "arkadaşlar" olarak

burda anlamadım ne dedigini. ben arkadasım olmayan ama takip edenlerin gormesini istedigim seyleri secicem iste kenardan, public yapıcam paylastıgım bir seyi mesela. herkes gorucek onu. sonra aynı seyi niye arkadaslar olarak seceyim tekrar?
Sosyal ağlarda paylaş

he.. bilmem sen bilirsin ben sadece uyarıda bulundum abi. ne biliyim belki "bunu aboneler görmesin yea" dediğin şey vardır kapatırsın onu "arkadaşlar" yaparsın.

bidk pardon ya tamam özür dilerim benim yanlış tabirim var ortada. ben "herkese açık"ı "sadece ben" olarak düşünerek cevap verdim tamam, çünkü başıma geldi de böle bişi oraya gitti kafa tamam pardon.

evet evet üstte dediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

profil foto gizleme:

-kendi profiline gir
-sağ taraftaki "fotoğraflar" bölümünü tıkla, acılsın albümlerin.
ordan; "Şunları Gör: Fotoğraflar · Videolar" diye bişi var sağ üstte. onu tıkla tüm albümler tek sayfa halinde dökülsün.
-ordan "profil resimleri" albümünün ynaındaki dişli çarkı tıkla ve "özel"i seç. orda bi kaç faktör olucak tam hatırlayamadım "sadece ben"i tıkla.

eyw escape reyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...