roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Herhangi masum bi uygulamaya izin veriyosunuz, sonra r10 net forumlarında falan "100000 KULLANICILI HACI UYGULAMASI" diye satılıyo, alan adam uygulamayı kafasına göre düzenliyo, ismini değiştiriyo, siz zaten izin verdiiğnizden mağdur oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oha uygulamada mı satıyorlar artık vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yahu bu site gördüğüm en salak ve saçma hatalar veren uygulamaya sahip Mobil sitesine girmek bile daha mantıklı asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya bu profil resmine tıklanamaz hale getiriyorlarya , onu nasıl yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hakatten nasıl oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gizlilik ayarlarından abi, fotoğraflarımı sadece ben göreyim gibi bişi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 step step anlatsana gözünü seveyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 simdi bu subscription olayı cıktı cok da guzel oldu. ama benim hangi paylasımlarımı subscriber'larım gorebiliyor? nereden seciyoruz neleri paylasacagımızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Cacik said: step step anlatsana gözünü seveyim :D abi of bulamadım asfn. escape gelir çözer şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 toggie said: simdi bu subscription olayı cıktı cok da guzel oldu. ama benim hangi paylasımlarımı subscriber'larım gorebiliyor? nereden seciyoruz neleri paylasacagımızı? public olarak paylastiklarini gorebiliyar.bise paylasirken seciyosun audience kidmini.amaen.son ne secersen o default hale geliyor ona dikkat.her seferinde degistirmen gerekecek yani.o kisim sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pefff patlakmıs o zaman. gerci kimseden sakladıgım bisi yok, public yapabilirim paylasımlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 profil foto gizleme: -kendi profiline gir -sağ taraftaki "fotoğraflar" bölümünü tıkla, acılsın albümlerin. ordan; "Şunları Gör: Fotoğraflar · Videolar" diye bişi var sağ üstte. onu tıkla tüm albümler tek sayfa halinde dökülsün. -ordan "profil resimleri" albümünün ynaındaki dişli çarkı tıkla ve "özel"i seç. orda bi kaç faktör olucak tam hatırlayamadım "sadece ben"i tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 küheylan said: gizlilik ayarlarından abi, fotoğraflarımı sadece ben göreyim gibi bişi olması lazım. kalktı o. artık eskisi gibi "gizlilik ayarlarına gireyim hallederim ben ya ehehe" tarzı tripler yemez. artık herşey yerinde gizlilik ayarı yapılıyor. ayrıca sub falan denmiş facebook türkçesiyle yazın anlayamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 turkcesini bilmiyorum. uyelik gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 takip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 toggie kardeş senin paylaştıgın herhangi bişi yani "abonelerim görsün onlar da insan" diyebileceğin şeye "herkese açık" diye gizlilik ayarı çakarsan, onu abonelerin görür. onu da duvara bişi yazıyosun ya ordan ayarlıyosun yine dişli çarkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ama onu sonra geriye kaldırıp "arkadaşlar" olarak ayarlamayı unutma sdfsdf sonra kimse göremez paylaştıklarını kimse beğenmez yorum falan yapmaz tribe girersin moralin bozulur :D kendi kendine düzelmiyo o gizlilik ayarı. abonelerin görmesini istediğini aç sadece "herkese açık" diye sonra kapat "arkadaşlar" olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ne alakası var abicim, herkese acınca zaten arkadaslar da gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 anlatamadım galiba. senin sorunu ben mi yanlış anladım; abonelerimin gördüklerini veya görmeyeceklerini ben kendim nasıl ayarlarım? bu değil mi? arkadaşın zaten herşeyini görücek abi onlardan da saklıcakların varsa tutar o dişli çarktan "sadece ben" dersin sonra beğenirsin yorum falan yaparsın kendi paylaştıgına. he eğer "sadece abonelerim görsün, arkadaşlarım görmesin" diye bişi istiyosan o yok abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 toggie said: simdi bu subscription olayı cıktı cok da guzel oldu. ama benim hangi paylasımlarımı subscriber'larım gorebiliyor? nereden seciyoruz neleri paylasacagımızı? senin "herkese açık" yaptğın paylaşımlarını subscriptionların görebiliyor.. bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 escape said: abonelerin görmesini istediğini aç sadece "herkese açık" diye sonra kapat "arkadaşlar" olarak burda anlamadım ne dedigini. ben arkadasım olmayan ama takip edenlerin gormesini istedigim seyleri secicem iste kenardan, public yapıcam paylastıgım bir seyi mesela. herkes gorucek onu. sonra aynı seyi niye arkadaslar olarak seceyim tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 he.. bilmem sen bilirsin ben sadece uyarıda bulundum abi. ne biliyim belki "bunu aboneler görmesin yea" dediğin şey vardır kapatırsın onu "arkadaşlar" yaparsın. bidk pardon ya tamam özür dilerim benim yanlış tabirim var ortada. ben "herkese açık"ı "sadece ben" olarak düşünerek cevap verdim tamam, çünkü başıma geldi de böle bişi oraya gitti kafa tamam pardon. evet evet üstte dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bi teşekkr falan eder lan insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 escape said: profil foto gizleme: -kendi profiline gir -sağ taraftaki "fotoğraflar" bölümünü tıkla, acılsın albümlerin. ordan; "Şunları Gör: Fotoğraflar · Videolar" diye bişi var sağ üstte. onu tıkla tüm albümler tek sayfa halinde dökülsün. -ordan "profil resimleri" albümünün ynaındaki dişli çarkı tıkla ve "özel"i seç. orda bi kaç faktör olucak tam hatırlayamadım "sadece ben"i tıkla. eyw escape reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu paylastigin seylerdeki gizlilik ayari muhabbetinin en kolay yolu once paylasip daha sonra o seyin gizlilik ayarini degistirmek.boylece default ayar degismemis olacak. problem facebook? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar