kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 profiline tikla, sag altta arkadaslik istegini iptal et secenegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 R.E.M. - Losing my religion başlıklı video klibi upload ettim ancak facebook bana copyright cart curt diyerek videomu engellediğini söyledi. Yeni mi başladı bu telif hakkı dalgası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 upload etme abi, youtube linki ver gitsin? oluyo öyle şeyler. bizde de muyap falan var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 can sıkıntısı işte abi naparsın neyse up yok bundan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 privacy ayarlarinin icine scmislar sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ne olmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hersey icin tek bi ayar yapabiliyosun yeni halinde.mesela fotolar icin ayri privacy, status update icin ayri privacy, places icin ayri privacy yapamiyosun su anki haliyle.cok sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya bu profilimize girince çıkan arkadaş listesindeki bi kaç kişi var ya, onlar bişeye göre mi orda görünüyolar yoksa tamamen rastgele miydi? bi ara konuşulmuştu bu muhabbet.. merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 en çok etkileşime geçtiğin kişiler. karşılıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Toplam 194 sayfanın içinde hangi sayfa Facebook'a tamamen kaptırdığımız ve alıştığımız sayfayı göstermektedir diye bakınadurdum bulamadım. Bir fikriniz var mı ? İlk sayfalara bakılınca anlaşılıyor daha çok yeni bir zırdavat olduğu, ne komik. Facebook'suz yaşayamaz olduk şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 birine 1 saat önce bir mesaj attım onun üstüne veya tam ondan önce wall'una bir şey yazdı. şu an farkettim yazdığı şeyi, nasıl tam tarihi görebilirim veya hangisinin önce olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 postun altinda about an hour ago yaziyo ya, mouse la onun uzerine gelince tam zamani gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Subscribe kullanmaya baslayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 o saat olayını bende bilmiyodum,hiç lazım olmamıştı ama üstüne gelince tam vakti söylemesi iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 DynamicK said: Subscribe kullanmaya baslayan var mi? 9gagda yorumlarimda kullanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 saat olayini ben de tesadufen kesfetmistim sdf. subscribe ozelligi geldi bana ama kullanir miyim bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 DynamicK said: Subscribe kullanmaya baslayan var mi? Valla subscribe edecek düzgün insan bulsam kullanacağım da yokki. Genelde o insanlar zaten twitter'da veya linkedin'de takip ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi son kez soruyorum, facebookda chat olayında eskiden limit availability on chat muhabbeti vardı,bende sadece 2 tane seçenek var,chrome da,ff ve ie de aynı.sizde de böylemi yoksa bende bi problemmi var.herkesin online olduğu bi chate girmek istemiyorum haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 limit availability seçeneği var bende yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi bende neden yok,dellendirdi,uzun zamandır chate giremiyorum sırf bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Trans said: abi son kez soruyorum, facebookda chat olayında eskiden limit availability on chat muhabbeti vardı,bende sadece 2 tane seçenek var,chrome da,ff ve ie de aynı.sizde de böylemi yoksa bende bi problemmi var.herkesin online olduğu bi chate girmek istemiyorum haliyle friend listlerde değişiklikler falan yaptıklar ya bu ara, girip bi iki friend listini editle bakalım değişir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bende de 2 sçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi normalde 4 seçenek var zaten,limit diyosun orda senin arkadaş gruplarını gösteriyodu ona göre onlara online oluyodun falan filan işte.bişeyler oldu 1 aydır falan böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 çok ilginçtir,dün gece chate girip muhabbet ettim 2-3 saat kadar.şimdi baktım düzelmiş.herhalde girip o halde biraz muhabbet ettikten sonra normale döndü.limitleyebiliyorum artık owyeehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Amerikan New York Times gazetesi facebook yönetiminin like butonu yerine Read (Okundu), Listened (Dinlendi) ve Watched (İzlendi) şeklinde 3 yeni butonu siteye ekleyeceğini yazdı. Yeni butonlarla birlikte mühendislerin uzun zamandır üzerinde çalıştığı “Sosyal Müzik Servisi” projesinin de hayata geçeceği açıklandı. Bu projeyle birlikte kullanıcılar, facebook hesaplarını bir medya oynatıcı olarak kullanabilecek. Gazete, yakında “Want” isminde bir butonun da siteye ekleneceğini ancak bu konuda ayrıntılı bir bilgi olmadığını belirtti. bakalım buton manyağı olmaya devam edicez anlaşılan,like ı kaldıracaklarına rep sistemi gelse güzel olur hea bu arada kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar