escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bella said: facebookta bir albüm yaptık diyelim bir arkadaşımı tagledim, o arkadaşımın arkadaşlarının sadece o arkadaşıma taglediğim fotoları görmesini istiyorum tüm albümümü görmesini istemıyorum nası yapcam ayarları. random gizlilik ayarı zaten bu. eğer senin fotoğrafların "sadece arkadşlarım" işaretliyse böyle olacak zaten. çitulu devir teslim yapabiliriz canım kardeşim. 1 aylık hizmetin için teşekkürler dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sabonis said: ben bi şey sorucam. birinin statüsüne yorum yaptım ama ondan sonra 10 kişi yorum yapınca 10 notification gelsin istemiyorum boşboş. bi statüsten, bi resimden falan unsubscribe gibi bi olay var mı benim bilmediğim falan? hi! o dediğin olaydan çok şikayet alınınca facebook bir statüse gelen bildirimleri tek bildirim altında topladı. mesela bir fotoğrafın altına 100 kişi yorum yaptıysa o yine "1" tane bildirim olarak gözüküyor. ama sen illa ben o "1"i görmek istemiyorum diyorsan zaten bir zaman sonra bildirim atmıyor senin profile, ama senin o fotoya giriş yapmaman lazım. yani, baktın o foto altına yine 243 kişi yorum yapmış giriş bakmıcan ne yazıyo diye. açıcan o bildirim yerini kapatıcan girmicen o mevzuya. 1 2 gün içinde daha bişi gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aha feys noobu olarak ben de bişi sorucam ben geçenlerde bi kızı alkollüyken ekledim sonra sabah ayılınca teklifi geri aldım,3 hafta sonra falan bugün, bi kaç saat önce gördüm kız benim istediği kabul etmiş ?! Nasıl oldu bu mailden falan mı konfirme etti ? Sorunun diğer kısmı bu beni eklemiş gözüküyor ama f listte yok demekki sildi yoksa ben daha önce isteği geri aldığım için bugda falan mı kaldı (böle bişi oluyor mu ki kendimi avutuyorum sadfas), mesajada kapalı mesaj atıp da soramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bugda kalmış. 1 hafta içinde normale döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hesabi olanlar like basabilir forum sayfamiza. Facebook Sayfamiz icin kullanici adi aldim. http://www.facebook.com/PaticikForumlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5678877 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya bu online now app'ini aktiv edemiorm :/ bi sorun oluştu dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 hani MSN adresini yazınca kişi listende olanlara arkadaşlık gönderme şeysi var ya beni o yollardan bulmasınlar istiyorum yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Yaparsın. En sağda Hesap yazıyor ya.Onu tıkla.Onun içinde yukarıdan aşağı 3. sırada Gizlilik Ayarları sekmesi çıkacak, onu tıkla. Oradan dilediğin şekilde düzenleyebilirsin seninle ilgili arama-aratma seçeneklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya beni bulsunlar istiyorum da o şekilde bulmasınlar. sdf o tür bir ayar göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 https://www.facebook.com/videocalling skype ile anlaşma yapmışlar heralde. ilk seferde ufak bir yazılım kuruyor, kurulumu yaptım lakin henüz deniyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 chat ile ilgili bi sıkıntı yaşıyorum try now cart curt birşey yazınca tıkladım okumadan. şu anda chatte online insanların tamamını göstermiyor en sık konuştuğumu idda ettiği offline falan da olan insanları gösteriyor. sadece online olanları nasıl gösterteceğimi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şu linkte see the friends you message most zımbırtısı http://blog.facebook.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Estel_Anorien said: chat ile ilgili bi sıkıntı yaşıyorum try now cart curt birşey yazınca tıkladım okumadan. şu anda chatte online insanların tamamını göstermiyor en sık konuştuğumu idda ettiği offline falan da olan insanları gösteriyor. sadece online olanları nasıl gösterteceğimi çözemedim. kardeş sağ tarafta orda ayarlar var ona tıklayıp hide sidebar dersen eski haline gelir. ama sanırm artık sistem böle. yavaş yavaş alıştırıyolar. ve evet dediğin gibi online insanlar gözükmüyor sadece profilini sık takip eden ve sürekli irtibatta odlugun insanlar gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi abv, aynı şey bende de çıktı try dedim demez oalydım ne saçma olay bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 try demek zorundaydınız.. alışmaya calışın işte abi değiştirmicekler işte. maçta hakem kararı gibi.. itiraz etmek yerine kabullenmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ama çözücem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 alışacak bir şey yok ki, bozuk bozuk çıkıyor, neye alışacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi alısılcak bir şey yok cidden AĞIR SAÇMA öyle böyle değil çünkü çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 konuşmak istediğiniz arkadaşınızın adını yazıyosunuz search kısmına cıkıyo işte orda yanında yeşil nokta varsa acık yoksa değil işte.. böle artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayatımda gorduğum en saçma sistem ozmn. umarım bana daha gelmez. ole saçma şey mi olur ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çevrimdışı bile olamıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 available to chat klikini kaldır. sonra sidebar a bas aşağı insin asansör durun ya başka bişey deniyorum. arkadaş listesi oluştururak bu işi halledebilirmyz ona bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi büyük gerzeklik yapmış facebook. ben online insanları görmek istiyorum. hayatımda facebooktan bir defa konuşmadığım adam tıkladığımda sağda offline olarak gözüküyor. adamın beni stalklaması için de bir sebep yok. profiline de bakmadım hiç. ne işi var bunun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o adamın facebook'unda yeri yokmuş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar