Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

abi gir linkte. benim gönderdiğim etkinlikte bişi yok ama; harikametod.com diye bi site var, sakın ordan bir işlem yapmayın.

güya "arkadaşının facebook hesabını ele geçir" diye senin facebook hesabını ele geçiriyor ve bütün arkadaşlarının duvarına spam yazı gönderiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu reklam boku ne ya?
Millet "Zayıflatan mucize altın çilek" lölölö diye reklam paylaşıyor gibi oluyor ama sanmıyorum paylaştıklarını. Abim falan paylaşmış gibi gözüküyor am herifin internete girebildiği yok uzun zamandır. Başka kişilerde de çıkıyor falan.

Bende de çıkıyo mu acaba muhtemelen o kişi farketmiyor ama arkadaşları görüyor.

http://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B12341.JPG

misal, bi arkadaş paylaşmış gibi çıkıyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

ya facebook virüsü gibi bişi o.
cogu uygulama da öle zaten. her gün düzenli olarak kendi kendine atar profiline onu. herifte muhtemelen bulaştı ona haberi yok.

benim üstte bahsettiğim bi konu var onun gibi.

bence gereksiz ayrıntılar bunlar. anasayfadan o insanın herhangi birşeyini görünmesini engelleyebşirlsn
Sosyal ağlarda paylaş

evinde internet olmayan insanlar var. haftada bir arkadaşından giriyor falan orda bişiler yapıyor ordan bulaşıyor o spam.
ya da facebook'a girmeyen insanlar varki hiç duvarlarına bile bakmaz onlar. sadece merak ettiği insanların fotolarına duvarına bakar bişiler yazar, kendi profiline bile bakmadan çıkar.

o tarz bi insan gördün mü tutmıcaksın zaten listende.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok farkında değil onlar. kim bilerek o tarz saçma salak şeyleri paylaşırki :)

ya bunu şey gibi düşünün bakın üstte ben bi uyarı yaptım şu linke tıklamayın gelirse diye. çünkü o link senin istemdışı bütün arkadaşlarının duvarına spam reklam gönderiyor linkle alakalı. öle bişi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam haklısınız, bunların %80'i falan böyle internetle şunla bunla alakası olmayan tipler.
Ama bahsettiğim adamlardan biri IT sektöründe 15 senelik falan bi geçmişi olan, çok sağlam bi şirketin IT işlerini yürüten, 4500-5000 lira maaş alan bi adam. Çıldırıyorum evde

Edit: Bu spamleri yayınlayan şey bi grup veya application sanırım. Bi ara milleti onayı falan olmadan gruba alabiliyodu insanlar, o gruplar senin wall'una istediği mesajı atabiliyodu. Bu tarz bi grup sanırım bu. Sayfaya girdiğim anda beni de gruba alır falan diye giremiyorum linklere sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...