deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ya merak ettim, kaynayan suya makarna koymakla suya makarnayı koyduktan sonra suyu makarnayla kaynatmak arasında fark var mıdır? Hayır ben 2. yöntemle yapıyorum şu anda makarnayı da. Bi .okluk çıkmasın, nimet ziyan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 lapa olabilir,eger olmuyorsa haberim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şişer o markanalar kocaman olur ama guzel olmaz once su kaynatıp sora makarna atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hmm hala doğru görünüyorlar. Hayırlısı bakalım birazdan sonuca ulaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Eheh mükemmel oldu. Şişmedi, lapa olmadı aksine kusursuz oldu. Kaç pare spagetti olduğunu sayabilirsiniz tel tel oldu makarna asdasfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 acemi şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 lapa olur tabiki tel tel olmaz ben daha önce denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tuz at bide limon sıkki yapısmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 eski köye yeni adet!! haşaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Şöyle yaptım ben, Önce suya makarnayı koydum, sonra ısınmaya braktım, kaynamaya yakın tuz attım, yoğunluğu artınca kaynamadı, sonra buraya laf yetiştirirken kapağını kapalı unuttum köpürdü tıslamasına yetiştim, suyunu süzdüm, yağlı tencerede pişirdim tekrar güzelce. Gayet de imba bir makarna oldu :D . Üstüne de domates püresi + kekik + nane + karabiber kombomu ekledim. Yedim bi tencere makarnayı. Kalanını da şimdi yiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 makarnayı erken çıkarman gerekir sudan yoksa lapa olur. yani kontrol edip onun da zamanını sen belirliycen artık. tahminimce suyu makarnayla beraber ısıtırsan daha diri olur gibi geliyor bana. neden bilmiyorum :p [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 00:49 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ilişkiye girdikten sonra prezevatif takmak gibi bişi olur. arif abim söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Boşalmadan aklına gelirse no problem. Bir de o açıdan inceleyin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 herşey bittikten sonra. dostum bide o açıdan bakalım olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ogrenciler belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar