_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 beyler ben bu oyunu aldım video ile ilgili her seyi ya tamamen düsürdüm yada azalttım ama asırı derecede takılıyor oyun sistemin 3.2ghz p4 1024ddr2 ram 5200geforce bu sistem bu oyunu kaldırmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sistem yeterli gibi. istersen bi yama falan kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oyunun çok ciddi optimizasyon sorunları vardı. Über bi sistemde bile 10 fps görememe şansınız var. Ama en son patchden sonra şikayetler bolca azaldı. Bi patch i dene Ama ekran kartı çok düşük senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ekran kartına göre spesifik troubleshooting bakıcan, bariz bir şekilde sorunun sebebi kartın eski olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ekran kartın sınıfta kalmış :( oyun açılırda pek zevk vermez 6600 de bile felaket kasıyordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 radeon 9600 le iyi optimize edip 30 fps civarında oynuyordum ben. (neverwinter hariç =) orda çok kasıyodu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çok yetersiz ekran kartın, oyunla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 peki oyun nasıl? çıkalı baya oluyo da hiç kimseden duymadım yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çok güzel, herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. ilk nwn'den kat be kat güzel. şahsen çok keyif aldım ve expansion'ı mask of the betrayer'ı sabırsızlıkla bekliyorum. her ne kadar obsidian'ın yaptığı devam bölümlerine bazıları çöp atsa da nedenini anlamış değilim. kotor 2'yi de gayet güzel yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben II. chapter a geldim kaldım orda. hiç de oynayasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kale kısmına gelince hırslanıyosun devam et biraz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet zaten kale kısmından sonra güzelleşiyor oyun. beğenmeyenler oraya gelmeden bırakmış olanlar hep, dikkat ettim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben de sevmedim ama oyun güzel, tavsiye ederim. İşte böyle bir insanım ben :P [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 08:09 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 arkadaş nasıl bir oyundur zilyon tane hata var. kaleden çıkarken companionlardan seçtiklerinden bazıları olmuyor yanında. sonra song portal olayı. bir günlük oyunu boşa çıkardı. şimdi de bu tomb var ya kale olayından sonra shadow bilmemnesini yanip aldığımız onu alıyorum gerizekalı aldanon onu alman gerekiyo diyor. falan da filan. iyice sıktı bu hatalar. devam etmiceö heralde... Dipnot: evet baya geç oynadım bu oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Patchli ve expansionlı oynamak lazımmış. Ben kasamadım, adam gibi yapsınlar bi efsanenin ikincisini yapıyorlarsa. Kamera sistemi iğrenç özellikle. Expansionla düzelmiş diyolar ama, expansiona kalmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oooo abi bi de baştan expansion mu kasıcaz. rogue oldum zaten oyunda biçok yerde zorlanıyosun. seni yalnız bırakıyo hadi yürü diyo. nası yüerü lan ne sneak yapabiliyosun ne bişey. zaten sonuna yaklaşmıştım. bitimini öğreniyim sağdan soldan da rahatlayayım bari:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oyun süper, siz bozmuşsunuz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Neverwinter nights gibi içeriği geniş, sistemi d&d ye dayanan oyunları orjinal alın, sırf nwn2'nin 600 küsür mb patch'i cıktı, mask of the betrayer'da da bi 100 150 küsür vardı bitirdiğimde, sürekli bir bug olması muhtemel, kopya alırsın ana quest tıkanır verdiğin zamana yazık olur, oynamak istedigin class'ın featleri çalışmaz bilmemne zilyon tane bug oluyo kurallarla ilgili, orjinal al kafan rahat oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar