Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2


_Rion_

Öne çıkan mesajlar

çok güzel, herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. ilk nwn'den kat be kat güzel. şahsen çok keyif aldım ve expansion'ı mask of the betrayer'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

her ne kadar obsidian'ın yaptığı devam bölümlerine bazıları çöp atsa da nedenini anlamış değilim. kotor 2'yi de gayet güzel yapmışlardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
arkadaş nasıl bir oyundur zilyon tane hata var. kaleden çıkarken companionlardan seçtiklerinden bazıları olmuyor yanında. sonra song portal olayı. bir günlük oyunu boşa çıkardı. şimdi de bu tomb var ya kale olayından sonra shadow bilmemnesini yanip aldığımız onu alıyorum gerizekalı aldanon onu alman gerekiyo diyor. falan da filan. iyice sıktı bu hatalar. devam etmiceö heralde...


Dipnot: evet baya geç oynadım bu oyunu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neverwinter nights gibi içeriği geniş, sistemi d&d ye dayanan oyunları orjinal alın, sırf nwn2'nin 600 küsür mb patch'i cıktı, mask of the betrayer'da da bi 100 150 küsür vardı bitirdiğimde, sürekli bir bug olması muhtemel, kopya alırsın ana quest tıkanır verdiğin zamana yazık olur, oynamak istedigin class'ın featleri çalışmaz bilmemne zilyon tane bug oluyo kurallarla ilgili, orjinal al kafan rahat oyna..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...