BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Daha önce yapmıştık bir kez daha yapalım daha büyük katılımla bu sefer takasta bol olsun :D Şimdi buluşma yeri Kadıköy veya Taksim olsun. Siz seçin bana fark etmez bu sefer. Zaman 2 hafta sonra uygundur sanırım. Yapılcaklar : Bir cafeye gidilir dondurma yenilir her türlü soğuk içicek içilir, dondurma yenilir isteğe göre daha sonra bara gidilir. Yada nargile yapılır. Güzel bir yer ayarlanırsa tv ye bir anime movie takılır izlenir topluca zevkli zevkli. Kadıköyde olursa yer ayarlayamam ben size bırakırım. Taksim de olursa ayarlıyabilir miyim bilmiyorum ama tv olayını denerm. Ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ne kadıköyü taksimi alsancak olsun işte buluşma yeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 alsancak yakın kalır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 süper fikir süper bulusma:D yanlız ben hard disk getiricem ona göre bi net cafede paylasırız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 benim animem yok bana da avatar getirirmisiniz :D bende nargile felan ısmarlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 fark etmez. euhaueh avatar yok bende benim istediğim bir kaç anime var onları hafta sonuna yazıcam. Sizde istediğiniz animeleri yazarsanız paylaşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 avatar rulz :D avatar istiyorum yer neresi bu arada onu da yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o zaman günü 5 ağustos diyorum. 4 veya. öss sıkıntısı tam olarak geçmiş olarak böle herkes rahatlar. Bu arada oyun takası filanda yapalım anime ile sınırlı kalmayalım. Bana sağlam bir liste geliyor oyun olarakta :D Grim fandango Beast and bumpkins twinsses odyses Little big adventure American McGee's Alice şu an istediklerim hazırda olanlar. Daha arıyorum oyunda aklıma gelmiyor bea :D . Varmı eski efsane oyunlar bildiğiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 5 agustos olmaz warhammer turnuvası var baska bi zaman ve elinde avatar olan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende 2 sezon full var. Çıkışta Simpsons'a gidersek gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1inde ameliyat olcam. o gün ayakta durabilirsem damlarım. edit : avatar var. ghost in the shell varsa değişirmisin? [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 21:06 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sorun orda baslıyo benim animem yokh ama nargile felan ısmarlarım :D simpons a a gideriz hic sorun degil eger simpsons lara gidersek bizim kulupten adam getiririm egelenirik :D ama 5 mayıs olmasın Warhammer fantasy turnuvam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 4 ağustos daha uygun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yarın büyyük ihtimal taksimdeyim isteyen varsa gelip alabilir bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben gelirim ama avatar varsa sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yalanmı oldu kimse birsey yamzıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yoo yalan değil bu cuma yada cumartesi bulusalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben başka forumlardan da adam toplamaya çalışıyorum. Patiden hayır yok artık D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 anime olsun da baska forumdaki adamlar beni ilgilendirmiyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 İskenderuna yolu düşenleri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben de laptopla gelirim direk.. isteyen boş dvd getirir çekeriz bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar