Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ML aksiyonları

Apache

Öne çıkan mesajlar

ml ve diğer tüm sistemler açılmalı diye düşünüyorum.

runuo-sphere tartışmaları yaşandığı sırada sphere in eskidiği ve ilkel olduğu söylenerek runuo nun daha fazla opsiyonu olduğu oyuncuya daha özgür bir ortam ve daha fazla olanak tanıdığı söyleniyordu.sphere in basitliğine dem vurularak runuo daha çekici geliyordu ancak şu anda oynadığımız dünya runuo nun sphereleştirilmişi şeklinde ve fazla olanak tanımıyor.

aos tan sonra oyunculara gruplar halinde hareket etmeleri için champion sistemi-doom dungeon ve ml içerisinde bir çok şans tanındı.ml içerisinde bir çok item ve birçok mount-npc ile eğlence faktörünün artması sağlandı.en basitinden craftlar için gelen scrollar-artifactler ve sadece ml dungeonlarındaki npclerin lootlarından çıkan itemlarla sınırlar daha genişletildi.

sunucuda fazla insan yok denilerek malas-tokuno-ilshenar gibi yerler açılmadı ancak sunucuda oyuncular zaten birlik halinde hareket ediyorlar ve diğerleriyle iletişim kurmak gibi bir sıkıntıları yok çünkü herkes birbirini tanıyor.denirse ki ileride yeni sisteme geçildiğinde daha fazla oyuncu gelecek ve kimse kimseyi bulamayacak,o zamanda gelecek yeni oyuncular için bu ml olanakları bir cazibe öğesi olacaktır.runuo oynamak isteyen kişi osi sisteminden gelen tüm güzellikleri tadmak isteyecektir.

ayrıca sunucuya gelen yenilikler hakkında daha yüzeysel olunması gerektiğini düşünüyorum.en basitinden minichamplar olsun,diğer yeni açılan dungeonlar olsun oyuncular bu konularda fazla bilgi edinemediler ve oyun içerisinde araştırarak bulabildiler.fazla oyuncunun olmadığı bu zamanlarda herhangi bir grupla gezmeyen,kendi başına gezen insanlar için bu tür ekstraları bulmak daha zor olacaktır.en basitinden fire beetle haber verilmeden konulan bir mount oldu ve oyuna benim gibi fazla girmeyen tamerlar birbirine sorar oldu nereden çıktı bunlar,niye haberimiz olmadı tarzında.

en son zakk questinde fazla katılma olanağım olmamasına rağmen girdiğim zaman diliminde eğlendim.çünkü beni sıkan sıradanlıktı ve bu sıradanlık bir süreliğine kırıldı,böyle aktivitelerin daha fazla arttırılarak eğlencenin dozajının fazlalaştırılması çok güzel.

şu andaki sistemi runuo nun sphere tadında olanı olarak görüyorum.bir doom açılmadıkça,ml mountlarına sahip olunmadıkça tamer karakterlerin kalitesi düşük kalacaktır oyuncular sadece pvp ye yönlendirilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm Facet'lerin açılması şuanki oyuncu sayısıyla gereksiz bence. Millet safezone'da, orda burda olcak sürekli. Ama paragon'lar için özel bir düzenleme (ki minor artifact için mini champ var), doom için bir güzellik yapılabilir. Oralardaki spawnlarda çeşitli Felucca noktalarına serpiştirilebilinir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...