Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sanerixx'le irtibatta olan var mı acaba? en son sürekli yeni msn hesabı açıp duruyordu. ama artık msn'de bile görmüyorum. herhalde yeni bir hesap açtı gene. hoş, aynı sitedeyiz ama, adamın oturduğu daireyi bile unuttum. gören duyan işiten varsa, bir söylesin bakalım ne yapıyor bu adam, hala msn kullanıyor mu... öldü mü, kaldı mı, sağ mı.. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 blocklamıştır seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 haketmişimdir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hayır senden kurtuldum diye rahatlamışken sen hala ona ulaşmaya çalışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bornozlu ninja o, yapmaz öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar