Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 efenim makineye format atmadan önce her attığım fontu görüyordu filan ama şimdi yalnızca ilk yüklendiğinde kurulu olan fontları görüyor oysa baya bi fontum var, ama photoshop da öyle bi durum yok gayet hepsini görüyor. çözemedim valla, imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ayarlarla ilgili birşey olabilir mi? belki sadece kendi klasörü altındaki fontları görüyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sanmıyorum windows/fonts dan alıyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bir font manager kullanabilirsin. ya da fontları klasörden çıkarıp tekrar taşımayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 read-only falan gibi bi ayar varsa font dosyalarında o da yapabilir böyle saçma bişeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şimdi windows/font'a cok font koyunca pc cok kasar.Microsoft 400 tane mi ne öneriyormus. Font Manager'le halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi freehand garip bi program ayrıca cok eski ve kullnışsız, türkiyedeki yenı program öğrenmeye üşenen yaşlı matbaacı abılerimizle calışmyıorsan illus'a falan gec işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Malesef yaşlı matbaacı abiler her yerde, kahrolsun freehand! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 freehand iyidir ya neden eziosunz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cunki kötü,ilk cıktığı günde kötüydü halada kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 adobe CS3 rullaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ehe biraz eski işi doğru ama cs3(veya herangi bi illustrator) da olmadığı için mecburum birazda. ama okulda var filan da path hazırlarken filan cok basit ve kolay geliyo ondan biraz da tercih ediyorum. bu arada bu cs3 ün öğrenci versiyonunu nerden bulabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar