Dela Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ha turbanli ha ibne, hepsi insan di mi =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ulan bi wow oynayamadım bu topice bakacam die ya :( [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:03 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bulent ersoy evlenmisti turkiye coktan asti bunlari peh millet yasayla ugrassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Tayyip Erdoğan'a çamur atmak için bunu mu buldun? Kendin de söylemişsin "tartışıyorlar" diye....Demek ki karşıt fikirde de olunabiliyor değil mi?Erdoğan karşıt fikirde olursa;gerici,yobaz bilmemne olacak değil mi?Bu tartışma değil ki,buna dayatma denir...Kuyruk acınız var anlıyorum ama mantıklı şeyler bulun artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Biraz optimist ol adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Horace'tan, Sam'den yanit bekliyoruz, bu konudaki fikirlerini istiyoruz. Halkin sesi halkin sesi diye sayikliyorsunuz 3 gundur, halkin bu tur seslerine yaklasiminiz nedir acaba? karşı değilim eşcinsel evliliğe, birlikteliklere ya da eşcinsellere. ayrımcılığı da doğru bulmuyorum. türkiye'deki toplumun ikiyüzlü yaklaşımının (sahnede olduklarında alkışlanıp toplum içinde horgörülmeleri, bir nevi maymun olarak değerlendirilmeleri) da yanlış olduğunu düşünüyorum. ama bu kolayca aşılamayacak birşey, en gelişmiş ülkelerde bile böyle. görüyorsunuz tartışmalarını abd'nin bile ki eşcinsel nümayişi oluyor hergün. tayyip'i geçiyorum acaba chp'nin bile dötü yer mi böyle bir öneriyi gündeme getirmek. ben liberalim doğrusu bana batmıyor bu sorular penth.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 herkesin cinsel özgürlüğüdür. Eşcinselleri toplumdan dışlamak, onları aaaa sapık , tüü kaka diye görmek çok yanlış. Bu hormonal bi bozukluk. Hiç kimse durup dururken hadi ben sıkıldım eşcinsel olayım tey tey demiyor. Bu o kişinin elinde olmayan birşey. Hatta sizlerin çocuğunun bile başına gelebilir. O zaman ona da aaa sapıııık mı diceksiniz? Bence kadın, erkek, eşcinsel vs. ayrım yapmak çok saçma ve yanlıs. Bırakın herkes nası istiyorsa öyle yaşasın. Dünya sadece sizin gibiler (yani eşcinsel olmayanlar) için özgür bi dünya olması çok saçma. Bence eşcinseller toplumdan dışlanmamalı ve onları da her işe alabilmeliyiz. Onlar da istedikleriyle beraber olabilmeliler. Cidden türkiye de ki eşcinsel derneklerini , kuruluşlarını da canı gönülden destekliyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahah erkekler öyledir güzel bir kız başvursa dipleri düşer hatta o güzel kız bi de onlarla flirt etse. eşcinsel olunca vada retro satana. ben de hani çok sevmem insanın doğal hali napalım :) ama geri dönüp bir kendisine ve davranışlarına bakınca insan harbiden maymunvari olduğunu görüyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nocom eşcinsellere de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Ardeth üye [şikayet et] § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:10 [ özel msj ] ahah erkekler öyledir... E sen nesin? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar