Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

midye tava lezzeti[kedi fedo bone kokorec ymege giderse]

behran

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 10 October 2003 12:10 tarihinde demiş ki:
kokorec asla yiyemiyorum cok pis bi koku geliyor.midye olayındada temizmi diye düşünmemek için onuda yemiyorum..babamda diyo bazen "ağzının tadını bilsen burnunun boqunu yersin" diye...

kedinin göz kapakları göz bebeklerinin yarısını örtüyo çok pis bi bakışı var alınma ama kedi rüyalara gircek adamsıın pardon kabuslara olcaktı...[hline]youth only zone!

Yahu bende bunu demek istiyorum zaten. Saglıklı bişiy değil.. Tamam sevebilirsiniz ama mantıklı düşününce uygun ortamlarda yapıldıgı kafalarda bir soru işareti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara yine dürüm yapalım ya benim dürüm yeme zamanım geldi yine...

sam bu üye görme olayları hem bi sürü buluşma olmasından hem de şu foto albümünden kaynaklanıyor sanırım =)
zaten konser gibi bi aksiyona gidince direk gurubu buluyosun =)
bakınız en güzel örnek Rock the Nations =)

[Bu mesaj Berk tarafından 10 October 2003 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulen her gece üçelden midye tava yemezsem yaşayamam. Da ben sizi nasıl göremedim ki? Ya da siz beni nasıl göremediniz ki :-P

Midye ve kokoreç i beğenmeyenler ölsün :-P Neyse bu akşam gene üçelden midye tavamı yer rahatlarım.[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kokoreç'in hastasıyımdır ve kokoreçi sevmeyeni bende sevemem. Niye AB'ye karşısın derlerse, işte bu yüzden derim. Yunanlı kardeşlerimizle bir olup zevksiz hijyen düşkünü kuzeyli gerelsiz homosaphienslere karşı afiyetle de yerim kokoreçimi. Ohhh sefam olsun...

Bu arada cidden gecenin sürprizi yanımıza birisinin gelip siz paticiktendiniz değil mi demesiydi, Lol yani bu kadar olur. Behran'ın title'ı "Behran the her yerden çıkabilen adam" artık benim için :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yine iyi bir tanışma olayı =).
Biz bir bardan çıktık gittik kafeye oturduk limonlu soda içiyoruz ayılalımda evde fırça yemiyelim diye bir baktım karşımda 2 senedir konuştum Revenant.Fotolarını yolladıydı bana "Reve?" dedim adam gayet sakin "Efendim sept?" oha nerden anladın falan meğer arkadaşın arkadaşıymış bardada bizle berabermişte görmemişiz =).

Çok hoş oluyor böyle karşılaşmalar dünya küçük.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 October 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı yapıcam emaleth kıscak şimdi :)
"Bu arada cidden gecenin sürprizi yanımıza birisinin gelip siz paticiktendiniz değil mi demesiydi, Lol yani bu kadar olur. Behran'ın title'ı "Behran the her yerden çıkabilen adam" artık benim için "

hah :D 5 tur attım nerden nerden tanıyorum derken aha o an bone söledi sihirli sözcüğü "paticik çöküyo zırt pırt" burdan annadım :)[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind
Sosyal ağlarda paylaş

eheh Tekrar ediyorum;

Ölene kadar,dünyadaki tüm sucuk-pastırma-sosis stokları bitene kadar,tüm yemek kaynakları tükenene kadar,Kokorec yemiycem!Yemem!

Allah Göstermesin,yanından geçmek bile işkence.. :p

Nasıl ki Emre Altug cevizden korkuyorsa,sevmiyorsa bendede öle bi olayvar kokorkece karşı..

heh.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

Midyeye de kokoreçe de hastayım.. Yalnız ikisi de feci zararlı..
Hani kokorec yaglı maglı ondan bişi olmaz da :)
midye denizdeki tüm kurşunu emer, ve tahmin ettiğiniz gibi bu midyeler karadenizden deil marmara denizi ve bogaz gibi kurşun miktarı çok yogun yerlerden çıkarılıo.. Siz siz olun çok sık ve güvenmediğiniz yerlerden midye yemeyin.. ne biliim mercanda yiyin sokaktaki adamdan almayın kurşun oranı çok fazla...
zaten zevki de az ve öz yemekle çıkıo[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Sosyal ağlarda paylaş

ehe Türkiyenin tam Göbeği Konyaya gelin :P
Ama bu sefer iskender yerine,herkeze Poğca ısmarlamak zorunda kalırım...

Ankarada olur...Direk atlar gelirim hesabı :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah mercan derim.. başka biyer de yok zaten daha iyi yapan..

3 yerde var. Biri Rıhtımda, diğeri kadıköyde kilisenin bulunduğu dörtyol ağzında, turkcell bayisinin hizasında 4. veya 5. dükkan, diğeri ise yine kadıköyde hacıoğlu'nun hizasında 4. dükkan.

herhangi birinden yiyebilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...