behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 nasıl bir tatdır bu.adeta esir aldı beni.bayılıyorum bitiyoruım. yemem lazım her gece.sosuyla "kaptan bi tekli"siyle süper bir lezzet.herkezin denemesi lazım bu gecede uğradım bostancı midyecilere.ancak bi şey vardı ki diğer gecelerden farklı kılacaktı bu geceyi. gittiğim midyecide bonepart karakedi ve fedaykin i görmemmi!!! Hemen merhaba meraba kısmına geçtim.resim faln çektik.kısa bi süre sohbet ettik sonra ben eve gittim.bone umarım koyarr nete [Bu mesaj behran tarafından 10 October 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ankara da böö demeyin hemen gerçekten bu işi bilen Kör Dumrul diye biri var.Aslında lakabı :D Yani veresiye asla yaptıramazsınız babası körmüş o yüzden kalmış ama isminin dumrul olduğunu söyler.Daha çok TUnalı taraflarında gezinir ama nefis yapar...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abı yapmaya adamın aksam aksam canını cektırıyorsun ya...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Arkadaslar, 3 gun oncesine kadar midya dolma delisi birisi olarak yaziyorum.. O gun arkadaslarla arabada dolaniyorum, mevzu ne alakaysa midye dolmaya geldi :) Arena`da mi, o tarz bi programda midye dolma yapan yerler hakkinda yapilan bi programi anlattilar. Sanirim bir daha midye dolmasiyla alakam olmaz. Anlattiklarina gore, bodrum katinda, tugla, cimentolarin oldugu yerlerde midyeler islatiliyomuymus, oyle bisiyler.. Icindeki pilavlarin ustunde toz duman, cimentolarin falan.. Sonrada Bostanci da, yesilkoy de falan bizde afiyetle yiyoruz.. Bi ara dusundum, harbiden de normal bi yiyecek degil yani. Mantikli degil, herif isiyip geliyor, midyenin icine kulagini karistirdigi serce parmagiyla pilavlari midyenin yanina yerlestiriyor.. Iyyyyyyyyyyyyy.. Boooooghgghhrrr.. Gozunun onune getirmesi bilem igrenc.. Iyyyy.. Aklinizda olsun, seyreden bir arkadasiniz varsa anlatsin size.. Bizimkiler gibi anlatirsa, sanirim sizde bi daha yemezsiniz.. dsafsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ehehe said: Popeye, 30 May 2003 01:09 tarihinde demiş ki: said: karakedi, 29 May 2003 20:42 tarihinde demiş ki: pizza hut olaya girmiş ya hani sınırsız pizza olayı. şiş göbek arkidişler olarak olaya bi el atalım batırlaım pizza hutı diye giriverdik. off binbir cesit pizza dilimini mideye indirdim. göbek yarıçapım genişledi. geberiom resmen midem berbat oldu bide igrenc gazı olmayan şekerli su pepsi veriolar iyicene mideme etti. ama ii pizza yedim eehuhe. kahrolsun pizza hut :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... ee bundan bize ne? camış gibi yedigini anlatmayı marifetmi sanıyosun burda bu kadar insan var kaç kişinin canı çekmiştir şimdi pizzayı kazık kadar admin oldun halen adam olamadın[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ucel den yemısler bıde ohh canım cektı sımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 iyi şans :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Hala midye dolmadan bahsediyosunuz ya.. Iyyy, dusunsenize, cimentolar falan pilavin ustunde, midyenin icinden ufak bir karafatma cikiyor, tam cignerken gicirtt, tak diye bir ses.. Midye zannediyorsunuz, halbuki o karafatmanin sag arka bacagi.. Iyyyyyyyyyyy, kusacam serefsizim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gecenin en ilginc olayı behranın bir anda ortaya çıkıp selam ben behran eve online moderatorunuzum şeklinde halk kahramanı edası ile ortama dahil olması idi, sufer adammış, hoş sohbet eglencelik ayak üstü tanışmanın ardından sohbete başladık hemen. daha sonra benim nolcek bu eve online bölümün hali, siteyi niye update etmiyosunuz gibin ahret sorularıma dayanamamış olacak ki bi anda hmm acil bi işim cıktı diyerek ortamı terketti. Fedaykin "hunharca" kokoreç yedi, ben bile acıdım kokorece, zaten ilk resimde açıkca görülüyor. Bonepart ortam adamı idi, her zamanki gibi güldü güldürdü. Eğlendirirken düşündürdü (napıoz biz bu adamla birlikte, eve gidip uyuyalım diye bol bol düşündük), bostancı semalarından maltepeye uzanan gece sürüşümüzde ise sagda solda hayat kadınlarını görüp el salladık, bonepart resim cekecek diye geri donduk ama ilk seferde flashı patlamadıgından cekemedi, digerinde ise daha garip bi bahane uydurdu, bonepart - fotoraf makinesi - iktidar sorunlarını bir yana atıp yola devam ettik, bagdat caddesinde deli gibi kaza yapmışlardı bu arada dudagımız ucukladı çok kokrtuk, gecenin sonunda fedaykinin super arabasının verdigi sonuclara göre gece boyunca 22km/saat hız ortalaması yapmışız sanırım o kazadan etkilendik :P neyse gece üçümüzün ellerimizi bir araya getirip üç defa "angel'ın hastasıyız hey hey hey" diye çığırmamızla bitti, evlere dagıldık mutlu vede huzurlu bi şekilde forumlarda geyik yaparak "paticik sacmalıklarda" aktivitemizi tamamlamış olduk. insanlık için çok büyük bir adımız.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [Bu mesaj karakedi tarafından 10 October 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 boole kokolu, midyeli topicler aciyosunuz, yerken resimlerinizi koyuyosunuz, yiyebilen var yiyemeyen var, burda agzini suyu akanlar var, alla allaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: edi, 10 October 2003 01:39 tarihinde demiş ki: boole kokolu, midyeli topicler aciyosunuz, yerken resimlerinizi koyuyosunuz, yiyebilen var yiyemeyen var, burda agzini suyu akanlar var, alla allaaa :) ahaha[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: karakedi, 10 October 2003 01:28 tarihinde demiş ki: gecenin en ilginc olayı behranın bir anda ortaya çıkıp selam ben behran eve online moderatorunuzum şeklinde halk kahramanı edası ile ortama dahil olması idi, sufer adammış, hoş sohbet eglencelik ayak üstü tanışmanın ardından sohbete başladık hemen. daha sonra benim nolcek bu eve online bölümün hali, siteyi niye update etmiyosunuz gibin ahret sorularıma dayanamamış olacak ki bi anda hmm acil bi işim cıktı diyerek ortamı terketti. Fedaykin "hunharca" kokoreç yedi, ben bile acıdım kokorece, zaten ilk resimde açıkca görülüyor. Bonepart ortam adamı idi, her zamanki gibi güldü güldürdü. Eğlendirirken düşündürdü (napıoz biz bu adamla birlikte, eve gidip uyuyalım diye bol bol düşündük), bostancı semalarından maltepeye uzanan gece sürüşümüzde ise sagda solda hayat kadınlarını görüp el salladık, bonepart resim cekecek diye geri donduk ama ilk seferde flashı patlamadıgından cekemedi, digerinde ise daha garip bi bahane uydurdu, bonepart - fotoraf makinesi - iktidar sorunlarını bir yana atıp yola devam ettik, bagdat caddesinde deli gibi kaza yapmışlardı bu arada dudagımız ucukladı çok kokrtuk, gecenin sonunda fedaykinin super arabasının verdigi sonuclara göre gece boyunca 22km/saat hız ortalaması yapmışız sanırım o kazadan etkilendik :P neyse gece üçümüzün ellerimizi bir araya getirip üç defa "angel'ın hastasıyız hey hey hey" diye çığırmamızla bitti, evlere dagıldık mutlu vede huzurlu bi şekilde forumlarda geyik yaparak "paticik sacmalıklarda" aktivitemizi tamamlamış olduk. insanlık için çok büyük bir adımız.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [Bu mesaj karakedi tarafından 10 October 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] ortam çok iiidi yannız akşam akşam baya güldük.aslında bahane değil hakketen gitmerm gerekti.çünküm eve gidicektim okuldan geliyodum.yorgunluk falan[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 eheh hain fedaykin kokorecleri yedi bitirdi :) Burada gelseydi İskenderin alasını gösterecektim ama bahane buldu gelmedi >:([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 [ kutlarız, gecenin en gereksiz mesajını atmış bulunmaktasınız, mesajınızı itina ile editliyor. başarılarınızın devamını diliyoruz. ] [Bu mesaj karakedi tarafından 10 October 2003 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: behran, 10 October 2003 01:48 tarihinde demiş ki: bla bla bla...aslında bahane değil hakketen gitmerm gerekti.çünküm eve gidicektim okuldan geliyodum.yorgunluk falan... ehe site niye update olmuo diye sordugumda da bole seler diodun, çok kıllandım valla ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 kokorec yemeyin, midye de yemeyin, hele midye dolme hic yemeyin, yesenizde seneye yaza kadar konusunu acmayin , bohuuu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 allahh şimdi olcaktı üstüne şöle limonu sıkılmış bi midye dolma.. allahhh azım burnum birbirine girdi bea.. off çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 paticik camiası öyle genişledi ki sokağa her çıktığında bir üyeyi görür olduk, en yakın metropole 300 km ötede olmayanlar için geçerli olsa da.. :) resimler süper çıkmış ama kedi tutturamamış elinin ayarını.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: karakedi, 10 October 2003 01:57 tarihinde demiş ki: said: behran, 10 October 2003 01:48 tarihinde demiş ki: bla bla bla...aslında bahane değil hakketen gitmerm gerekti.çünküm eve gidicektim okuldan geliyodum.yorgunluk falan... ehe site niye update olmuo diye sordugumda da bole seler diodun, çok kıllandım valla ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... öle değildi hocam :).ben dert yandım size.bone dedi patinin en garip bölümü dedi bende içimi döktüm size :)# yaş anketi # hele holo [Bu mesaj behran tarafından 10 October 2003 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bi tarafim sisicek yahu kokorec sevmemde soyle midye tava + tantuni diyince bi garip oluyorum ya off of acmayin soyle forumlar acarsaniz da resim koymayin falan.. *!aglayarak noodle yemeye gider *[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 günlük dozumu aldım ama gene canım çekti bu saattte[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kedinin göbeği kocaman![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kokorec asla yiyemiyorum cok pis bi koku geliyor.midye olayındada temizmi diye düşünmemek için onuda yemiyorum..babamda diyo bazen "ağzının tadını bilsen burnunun boqunu yersin" diye... kedinin göz kapakları göz bebeklerinin yarısını örtüyo çok pis bi bakışı var alınma ama kedi rüyalara gircek adamsıın pardon kabuslara olcaktı...[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hasta mısın fistan?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oooooh afiyet olsun aslanlarıma :) behran: gereksiz quote yapma bakiim! ema "eli işte gözü oynaşta" leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar