Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Haliç üniversitesi genetyik bölümü hakkında bilgisi olan varmı? Üniversitenin olanakları nedir? Apartman gibi bi üniversite olduğunu duydum... Eğitimi nasıl?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hmm anlatayım mı? Ama pek hoş değil söyleyeceklerim. Benim şu anda sabancıda yanında çalıştığım bir doktora öğrencisi var. Onun sınıf arkadaşı doktorasını bitirmiş yeni şu anda haliçde bölüm başkanı :) Ha ben deli gibi çalışır itüye geçerim falan diyorsan gir yoksa bence orda kalmanın bir manası yok. Herhalde bi 5-10 seneye ihtiyacı var oranın yapılanması için. İstanbul üniversitesi fena değildir ama yine de ben istanbul diyorsan, itü, boğaziçi sabancı derim. Detaylı bilgi istiyorsan özel mesaj at bana ben genetikçiyim seni genetiğin farklı dalları hakkında bilgilendiririm. Genetik dediğin genetik değilki bunun biyofiziği var, biyoinformatiği var, biyokimyası var, genetiği var, nörodejeneratif hastalık alanı var.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nörodejeneratif hastalık alanı var. yani nöronların jeneratör olarak çalışmama hastalığı alanı [spo]ne güzel sıktım bea.[/spo]
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yaklaştınız, bıreyn sıtorming yapmaya devam edin d:
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 iletim yapamayan, duyarsızlaşmış sinir hücreleri alanı? bildimmi ağbi? bende modelleme yapabülümmü?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bak mesela ginaly dedi aklıma geldi bi de bu var (gerçi bunu yapcaksan kimyacı olman daha mantıklı, ama yeterince hevesli bir genetikçi olursan bu molekülleri de görebilirsin :p) +18 [spo] [/spo] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 01:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 aa oleeey. eğer uslu bi genetikçi olursam belki şirinlerin genlerini bile görebilirim (:
Öne çıkan mesajlar