Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 ehe, bu yazıyı da Non Serviam dergisi (R.I.P.) için yazmıştım, Eylül 1999'da yayınlandı... Sevdiğim bi yazımdır, aha buyrun... ----------------Bir Köprüde Karşılaşmış İki İnatçı Keçi / Emaleth ---------------- enjoy! öbdüm...[hline][Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 October 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 ya simdi ne diyem...99' yıllarındaki sorunlu halinde yazdıgın yazıyı ne buraya yazıyosun:P ya gene guldurdun beni saka bi yana:) cok gusel olmus:)) gulduruk melegi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2001 Eheh, beni de kopardı sabah. Çok sinirim bozuktu ama, yazmadım birsey o yuzden. Tesaduf oldu, daha bu sabah kavga etmistim bende sefkiliyle, epeyce guldum bunu okuyunca hemen arkasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 nefrçim: tuz biber olayı... takılmana bak sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2001 Yazin cok guzel olmus eserlerinin ve basarilarinin devamini diliyorum. said: Emaleth, 21 Kasım 2001 10:58 tarihinde demiş ki: Dördüncü olasılıkta, keçiler birbirlerinden o kadar bayarlar ki, ikisi de kıçlarını dönüp başka köprü aramaya giderler. Bu halde köprü patlayıcı metan gazı açığa çıkarıp patlar, kalıntılar zamanla kimyevi reaksiyonlar sonucu ota ve boka dönüşür. Sonuçta ortada köprü olarak niteleyebileceğimiz birşey kalmaz, keçiler ayrı hayatlar yaşarlar… Son ve düşük bir olasılık, tarafların karşılıklı be-elemeler sırasında birbirlerini adam gibi dinlemeleri ve ortak bir “be-eeee” bulmalarıdır. Böylece sorun çözülmüş olur, kavga tam olarak biter. Ben de bu paragrafta fizik kimya sallamalarına girmek zorunda kalmam, daha iyi olur. Aaaahhh ahhhhh ne keciler bilirim sirf ortak bir bee-ee leme bulduklarindan ve bu ortak bee-eelemelere katlanamadiklarindan farkli yollarda baska kopruler aramaya giden!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 Anlamadım... Keçilerle ilgili bi yazı yazma gereği neden duydun ki? Veteriner misin? Bi de hangisi dişi? (güzel olmuş up) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2001 Nietzsche'nin de dedigi gibi; "iki kişinin buludundugu ortamda,30 dakika sonra iktidar mucadelesi baslar" [Bu mesaj caine tarafından 23 Kasım 2001 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 haklı olan dişidir :P up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Haklı olan benim bir kerem :P fark etmez her ortamda benim banane *ikna etmeyi deneyenler bilirler :P * dimi kedi ama ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2001 Denedim Szasstam ve gıdıklanan bir kişi olarak bu tür iddialarda bulunman senin için çok tehlikeli. ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yukarı! ehehe, 2 sene olmuş, edebiyat bölümüne de almamış hem. ghald ilgilenir di mi? şahane yazmışım ayıptır söylemesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 *!Zeytinyağı mode on* Sen artık bana yazı göndermediğin için ben de senin yazılarını siteye eklemeyi bıraktım. *!Yedi mi diye bakar* *!Emalethin bakışlarından yemediğini anlar* Valla Ema ne desen haklısın. Ben senin tüm yazılarını siteye ekledim sanıyordum ki bu demek ki gözümden kaçmış. Yoksa en sevdiğim yazarımın yazısını hem de en güzel yazılarından birini es geçmem mümkün değil. Gerçi senin de suçların çok. Bu kadar güzel yazıları CDlerde dergilerde tutmak yazık değil mi. Bu kadar hayranın varken, senden yazı beklerlerken senin onları üzmen yanlış değil mi? Tamam tamam ters bakma. Biliyorum bunlar sucumu hafifletmez. Cezam neyse razıyım. Bee-eeeeeeee [Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 October 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hehe yazının en sevdiğim kısmı beee-eee oldu o sesi hiç böyle yazmak aklıma gelmemişti ee eee e ee diye düşündüm hep bee -eee iiymiş :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Şimdi bu yazıdan da anlaşılabileceği üzere erkek keçiler her zaman haklıdır. Nedenlerine gelecek olursak birinci olarak erkek keçi zaten erkektir ki bu bile başlıbaşına yeterli bir sebeptir. Bu da yetmedi dişi keçi olmaması daha da güzel bir sebeptir :-P Yaşasın Liberter Erkek Keçiler Hareketi Cidden akşam akşam güsel geldi birde arka planda Yaşar Kurt'u radyodan dinlerken daha bir güsel... Kamyonlar kavun taşır İçimdeki şarkı bitti Kamyonlar kavun taşır Ben hep seni düşünürdüm[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Güzel bir yazıymış...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar