Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi /Emaleth

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

ehe, bu yazıyı da Non Serviam dergisi (R.I.P.) için yazmıştım, Eylül 1999'da yayınlandı... Sevdiğim bi yazımdır, aha buyrun...

----------------

Bir Köprüde Karşılaşmış İki İnatçı Keçi / Emaleth

----------------

enjoy! öbdüm...[hline]

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 October 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Yazin cok guzel olmus eserlerinin ve basarilarinin devamini diliyorum.
said:
Emaleth, 21 Kasım 2001 10:58 tarihinde demiş ki:
Dördüncü olasılıkta, keçiler birbirlerinden o kadar bayarlar ki, ikisi de kıçlarını dönüp başka köprü aramaya giderler. Bu halde köprü patlayıcı metan gazı açığa çıkarıp patlar, kalıntılar zamanla kimyevi reaksiyonlar sonucu ota ve boka dönüşür. Sonuçta ortada köprü olarak niteleyebileceğimiz birşey kalmaz, keçiler ayrı hayatlar yaşarlar…

Son ve düşük bir olasılık, tarafların karşılıklı be-elemeler sırasında birbirlerini adam gibi dinlemeleri ve ortak bir “be-eeee” bulmalarıdır. Böylece sorun çözülmüş olur, kavga tam olarak biter. Ben de bu paragrafta fizik kimya sallamalarına girmek zorunda kalmam, daha iyi olur.

Aaaahhh ahhhhh ne keciler bilirim sirf ortak bir bee-ee leme bulduklarindan ve bu ortak bee-eelemelere katlanamadiklarindan farkli yollarda baska kopruler aramaya giden!...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
*!Zeytinyağı mode on*
Sen artık bana yazı göndermediğin için ben de senin yazılarını siteye eklemeyi bıraktım.
*!Yedi mi diye bakar*
*!Emalethin bakışlarından yemediğini anlar*

Valla Ema ne desen haklısın. Ben senin tüm yazılarını siteye ekledim sanıyordum ki bu demek ki gözümden kaçmış. Yoksa en sevdiğim yazarımın yazısını hem de en güzel yazılarından birini es geçmem mümkün değil. Gerçi senin de suçların çok. Bu kadar güzel yazıları CDlerde dergilerde tutmak yazık değil mi. Bu kadar hayranın varken, senden yazı beklerlerken senin onları üzmen yanlış değil mi?

Tamam tamam ters bakma. Biliyorum bunlar sucumu hafifletmez. Cezam neyse razıyım.

Bee-eeeeeeee

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 October 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu yazıdan da anlaşılabileceği üzere erkek keçiler her zaman haklıdır. Nedenlerine gelecek olursak birinci olarak erkek keçi zaten erkektir ki bu bile başlıbaşına yeterli bir sebeptir. Bu da yetmedi dişi keçi olmaması daha da güzel bir sebeptir :-P

Yaşasın Liberter Erkek Keçiler Hareketi

Cidden akşam akşam güsel geldi birde arka planda Yaşar Kurt'u radyodan dinlerken daha bir güsel...

Kamyonlar kavun taşır
İçimdeki şarkı bitti
Kamyonlar kavun taşır
Ben hep seni düşünürdüm
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...