Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 test drive unlimited var daha arcade tarzında. colin mcrae dirt çıktı en son ama o daha ciddi rally simülasyonu sayılır.
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 uplamak gibi olmasın da, Tm candır canandır ya:D Arcade'dir ama bugüne kadar oynadığınız tüm yarış oyunlarından daha detaylı ve derin bir tekniği vardır. Atlarsınız zıplarsınız duvarlarda yürürsünüz taklalar atarsınız şu olur bu olur ama herşey gayet mantıklıdır.. Kendinizi geliştirmek zaman alır ama gelişiverdiniz mi de bırakamazsınız hele muhabbeti iyi tanıdık çevre bulurda takım olaylarına girerseniz sonu gelmez. Nations TM'nin üçüncü sürümü ve bedava, ESWC(ElectronicSportsWorldCup)'ta CS ve Warcraft gibi oyunların yanında oynanan lisanslı turnuva oyunu. TMN'den önce 2004 başı ve 2005 başı olmak üzere 2 farklı tm oyunu yapmıştır fransız firma nadeo, TM:Original ve TM:Sunrise. her oyun kendi içinde 3 tane birbiriden apayrı çevre(environement) barındırır ve her birinde ki elementler, sürüş şekli, araçlar vs.. birbirinden farklıdır. Farklı oyuncular farklı çevrelerde gelişebilir vs.. TM:United ise tüm TM'cileri bir araya toplayan yeni TM platformudur, önceden çıkan tüm TM Çevrelerini barındırır(TMO:Rally,Desert,Snow/TMS:Island,Bay,Coast/TMN:Stadium) ana menüsü, işletim sistemi(platformu falan işte) gibi geleceğe gayet açık harika bir sistemdir. Hepsinden önemlisi, TM Online oynanmak için üretilmiştir. TMU'nun korsanını çekip sadece solo oynayarak yanlış yorumlar yapılmasın, cs'yi aptal botlarla oynamak gibi bir şey çünkü o iş. Oyun yarışmanın ötesinde insanları yaratıcılık açısından gayet sömürebilir niteliktedir. Bir kere oynadığınız tüm haritaları zaten başka bir trackmanyağı yapmıştır. Başkalarının oyunun paintinde boyadığı skinleri kullanabilir, yapabilirsiniz. Moding-sever arkadaşlar içinde süper bir kaynaktır Tm. TMU'da oyunun kendi içerisinde html ile yaratılmış 'manialinks' sistemi vardır ve oyunun kendi tarayıcısından ulaşabildiğnizi, yine trackmanyakları tarafından yapılan ufak siteler vardır. Bir bakıma oyunu eğlenceli ve sürekli kılan oyunu oynayan kimselerdir. İşin turnuva yanına gelirsek, çok yaratıcı turnuvalar yapılmaktadır. Takım/klan maçları/ligleri almış başını yürümektedir, onun dışında alternatif türlü türlü turnuva vs. var. Ben de işin bu yönüyle aktif olarak ilgileniyorum esasen, turnuva düzenliyorum. Vaktinde TMN'de TMU ödüllü bir turnuva yapmıştık ama fazla geri-dönümü olmayınca daha çok eğlence amacıyla deneysel turnuvalar/standart yarış faaliyetleri düzenlemeye yöneldik. www.Trackmania.gen.tr'de daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz, forumada göz atarsınız hatta google reklamlarınada tıklarsınız eheh :p her türlü soru ve sorununuz için kafamı şişirebilirsiniz msn:[email protected] İyi yarışlar :) yeni konu mu açsaydım ki ya hmm, diğer tm başlıklarına c/p yapayım ya da bu mesajı ya da neyse,.. Oyunun fiyatını yazmamışım, TMU maalesef ülkemizde ki mağazalarda bulunmamakta bu yüzden eli mahkum internetten download versiyonunu indirmeniz gerekiyor. Fiyat:39£ Steam aracılığıyla alırsanız daha ucuza geliyor.. Tek fiyat veriyorsunuz, aylık-yıllık ödeme vs. yok.
Öne çıkan mesajlar