elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 boxiye verilen paraya yazıklar olsun tezahüratları çadır alanında içine işenmiş pet şişelerden yapılan kuleler güldürdü baya,o şişeler boxi tarafına fırlatılsa gayet ilginç bi protesto olcaktı bnce. bu mobil tuvaletler bu tarz ortamlar için en ideal seçimde iğrenç ya. 31 inin akşamı gittik kamp kurduk, o akşam kızın anlattığı kadarıyla beyaz bi doğan akşam yanında durup tecavüze kalkmış içindekiler, bunun dışında üzücü bi olay görmedim ben. akçay çevresi feci para kazandır herkese yaradı. biz eğlendik,seyyar satıcıların dolmuşçuların marketlerin restoranların falanda hiç bir zaman yapamıyacakları satışları yapmalarını sağlayıp yüzlerini güldürdük. benim açımdan gayet eğlenceli geçti,gündüz plaj öğlen akçayda dolanma+yemek,öğleden akşama kadar gene plaj sonra sabah 3 e kadar konser ve ardından çadırda uyku şeklindeydi bizim genel programımız. yemeklerde hiç fena değildi festival alanındaki ve fiyatlar uygundu. sonuç olarak ortamını rockncoketan daha çok sevdim, orda hiç konser olmasa bn gene bu 5 gün boyunca güzel vakit geçirirdim şahsen. ek-----------: performans olarakta 110(umarım doğru sayıyı yazmışımdır isim olarak) baya eğlendirdi. ilk kez orda dinledim ve genelde ilk dinlemede sarmaz beni şarkılar. 110 bnde bunu başardı. bide gruplardan birine(ismini bilmiyorum) pet şişe fırlatıp sahneyi terketmelerini sağlayan dallamalarıda kınıyorum. beğenmediysen kimse seni orda zorla tutmuyo niye hayvanlık yapılıyoki? [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:17 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Oradaki esnaf gayet memnun zaten halinden :) bu 4 gün için 8 tane bira dolabı getirmiş, yine de yetiştiremiyor adamlar.. Tüm sene sattığından fazla bira satışı oluyormuş bu 4günde, mutlu olmazlar mı :))
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ilk gün festivali düzenleyenler bile gelen kalabalık karşısında afalladı. içerde soğuk su yoktu. dışardada bi ara soğuk biralar kara borsaya düştü . seneye bende gelcem bi ksa birayla :p . [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:19 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: akçay çevresi feci para kazandır herkese yaradı. biz eğlendik,seyyar satıcıların dolmuşçuların marketlerin restoranların falanda hiç bir zaman yapamıyacakları satışları yapmalarını sağlayıp yüzlerini güldürdük. benim açımdan gayet eğlenceli geçti,gündüz plaj öğlen akçayda dolanma+yemek,öğleden akşama kadar gene plaj sonra sabah 3 e kadar konser ve ardından çadırda uyku şeklindeydi bizim genel programımız. yemeklerde hiç fena değildi festival alanındaki ve fiyatlar uygundu. sonuç olarak ortamını rockncoketan daha çok sevdim, orda hiç konser olmasa bn gene bu 5 gün boyunca güzel vakit geçirirdim şahsen. aynen ben de katılıyorum valla rockn coke'a gidip bir sürü para bayılacağına buraya git hem deniz falan da var çok daha zevkli.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 elesso cuma akşamı kaldırım kenarında dolaşıp soğuk bira satan tipleri gördüysen bizdik onlar ahah. çok eğlenceliydi araba vardı gidip 3-4 km ilerden alıp satıyoduk :D sonra ertesi gün zeytinli halkı uyandı ve buz dolu varillerin içinde satmaya başladılar.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 varil içinde satmayı aklı etmeleri biraz geç oldu. su dolu varile bi torba kuru buz atıldığında içinde hangi içecek olursa olsun 3-4 dakkada soğuyo bildiğim kadarıyla. kaç tane satabildiniz? benim sokakta soğuk bira satarak gördüğüm tipler 40 yaş üzeri göbekli ve bıyklıydı :p. bu tanıma uyuyosan gördüm seni.
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok ya biz öylesine 15 tane falan sattık eğlencelik :) sonra sıkıldık bıraktık eheh
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben de gittim, en iyi iki performans once hayko sonra pentagramdi. gerisi dandik gruplardi, ozellikle almoraya iyi diyenlere ters bi baktim. gunduz yapicak bi is yoktu ama hic, oturup gelen gecen kizlara not verdik kagit falan oynadik, ilk defa gunesten derim soyulmakta ustelik.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 almora kötü grup değildir de pentagramın yanında lafı olmaz tabi.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kimse pentagramdan bahsetmio ya :) ben gidemedim bu sene nasıl di bi anlatı verin pentagramı, moğollar, catafalque'i bunları mrk ediorum almoranın haberlerini aldık zaten
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bulutsuzluk ve moğollar çıktımı ya? ben kaçırdım onları çıktıysa. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 03:23 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bulutsuzluk çıkmadı, moğollar çıktı. Almora - Kurşun Asker'den ufak bi görüntü
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bu arada 110 ciden kral grupmuş .
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Hayko'da adam bıçaklandı dediler ?
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ambulans kalktı ama duymadım o tarz bi olay ben. gayet güzel hoş olmasına ramen hayvan bolluğuda gayet fazlaydı.
Öne çıkan mesajlar