Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Arkadaşlar yeni bir rock tarzı gruba başlayacağız. Şuan ben(vokal+ritm gitar),akerfeldt(bas) ve paticik ahalisiyle aynı kafada bir davulcu arkadaşım var. Tarz hakkında şunu söylemek istiyorum,öyle eğlenceli değil de daha çok duygusal müzik yapmak istiyoruz. Ne çok sert ne çok yumuşak olacak,orta karar. Cover da yapacağız beste de çalacağız. Lead elektro gitarı çalacak kişide istediğimiz özellik ise; En az 3 yıldır çalıyor olması yaşça 18'den büyük olması. Solo atabiliyor olması (öyle çok birşey istemiyoruz olursa güzel olur ama hayvani sololar atabilmesine gerek yok) Buradan bulduğumuz birinin zaten müzikte zevk sahibi olacağına inanıyorum,seviye ise tartışılmaz zaten. Daha sonraları gruba klavye hatta keman dahil etmeyi düşlüyorum. Elektro gitar'ı bulduğumuz gibi çalışmaya başlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 post-rock - progressive arası bir şeyler düşünür müsünüz? Hangi şehirdesiniz bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İstanbul'dayız :) Tarzlara hakim değilim pek,birkaç grup ismi yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 öğretirseniz çalarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Explosions in the Sky ile Dream Theather arası birşeyler yapmak istiyorum da İstanbuldaysanız olmaz zaten - 3,4 ay sonra İstanbul'a yerleşeceğim bir ev tutup - üniye devam edeceğim - ama şu anda orada orada değilim. Üç, dört ay kadar da gelmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Dream Theatre O.o Ne yaptın ya gerge aşar bizi :) Aşmasından öte daha hafif bişeyler planlıyoruz Dream Theatre'dan ve enstrümantal ağırlık olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evet öğretirseniz bende yaparım hem bak çok çabuk öğrenengillerdenim ciddi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 edit: vazgeçtim öss vs olacak =) [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 banada basıverin. onu çalayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Curse, 18 üstü diyor. You are pwnd. Boşver pizza yeriz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kıbrısa gelin burda kurun birinizde grubunuzu hayret bişi grupsuz kaldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Cover olarak düşündüğümüz müzisyenlerden birkaçını yazayım belki daha iyi anlaşılır. Morissey Reamonn Radiohead Travis Remy Zero Starsailor Rolling Stones Scorpions The Killers Pinhani Pink Floyd Eric Clapton Goo goo dolls Muse gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 18 yaşını doldurmuş ve İstanbul'da olsam güzel olurdu hakikatten. Hayallerimdeki grubu kuruyorsunuz sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 :/ tüh gelemiyorum istanbula... yoksa bende bende die atlardım.. ankara için düşünelim bunu gençler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Explosions in the sky ile dream theater arası nasıl oluyor benim kafam ona takıldı. :) Hani arası neresi ki bu ikisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Neden olmasın ki - I am the Ocean tarzı birşeyler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Explosions in the sky tarzı experimental post-rock grupların güzel yanı sadelik bence. Dream theater o samimiyetten ve sadelikten çok uzak geliyor bana. O yüzden arası da olamazmış gibi geldi o kadar... Bilmem. Belki de olur tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çaldığım tarz gruplardan cover yapıyorsunuz tam. ama ne yazık ki istanbuldan gidiceğim :D şans yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar