RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Arkadaşlar yarın akşam yavru bir baykuş gelicek evime. Yalnız bu hayvan nasıl beslenir ne yapılır hiç bir bilgim yok. Beni bu konuda aydınlatabilecek birileri varsa oh ne ala :D
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bütün gün ölü gibi durur gece canlanır yaralı diye eve almıştık da bir tanesini sonra gözümüzü oynamadan kaçtı... gündüz uyuyormuş meğer =D
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 canlı bir yemekle beslersen ileride avlanır saldırır vs. cansız bir et parçasıyla beslersen bir parça evcilleşir hayatı boyunca hiç avlanmadığı için, sonra salarsan aç kalır ölür ama =)
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hergün 1 YTL lik kıyma yetiyormuş sanırım. Büyüdüğü zaman bana falan saldırırmı asıl problem bu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 geceleyin ayni odada isen donsuz filan yatma, mazallah
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 anam baykuş mu? ben de istiyorum :p
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi yapma arkadaşlarına anlattığında hepsinden soğumana yetecek kadar espriyle karşılaşacaksın..
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 o rly? diye fotoğrafını çekmessen yazık olur :P
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evde baykuş beslenmez. baykuş evcil bir hayvan değildir. hayvansever biri olarak bir hayvana eziyet edilmesini duymak ya da görmek hoş bişey değildir. zaten baykuş satışı, avlanması yasaktır. herhangi biri seni şikayet ederse baykuş elinden alınır ve cezan kesilir. iygünner
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 baykuş beslenir mi ya? bütün gece UUUU UUUUU UUUUU zaten cinnet geçirirsin sonunda. ya o seni öldürür ya da sen onu öldürürsün:) ayrıca baykuşa kıyma filan verirsen ilerde kaçarsa avlanmayı bilmediği için ölür (tahmin oldu biraz avlanmayan baykuş türleri var mı bilmiorum)
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra. Evcilleşmediğini Yabani bir hayvanın beslenmesinin yasak oldugunu Gece adamın iflahını dürteceğini Öğrendim ve bu sabah abime telefon açıp hayvanı bırakmasını söyledim.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 legal değil ve eziyetten başk abirşey yapmassın hayvana bu durumda fistan +1 şikayet ederim valla peşine düşerim =)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 baykuşu bırak karga al! evcillerini satıyorlar petshoplarda.. mayna mıydı neydi adı? omzuna koyar the crow yaparsın
Öne çıkan mesajlar