RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Arkadaşlar yarın akşam yavru bir baykuş gelicek evime. Yalnız bu hayvan nasıl beslenir ne yapılır hiç bir bilgim yok. Beni bu konuda aydınlatabilecek birileri varsa oh ne ala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bütün gün ölü gibi durur gece canlanır yaralı diye eve almıştık da bir tanesini sonra gözümüzü oynamadan kaçtı... gündüz uyuyormuş meğer =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi pet shop dan bolca fare stokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 canlı bir yemekle beslersen ileride avlanır saldırır vs. cansız bir et parçasıyla beslersen bir parça evcilleşir hayatı boyunca hiç avlanmadığı için, sonra salarsan aç kalır ölür ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hergün 1 YTL lik kıyma yetiyormuş sanırım. Büyüdüğü zaman bana falan saldırırmı asıl problem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 geceleyin ayni odada isen donsuz filan yatma, mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 anam baykuş mu? ben de istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ne sevilir be kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi yapma arkadaşlarına anlattığında hepsinden soğumana yetecek kadar espriyle karşılaşacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 o rly? diye fotoğrafını çekmessen yazık olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Holy bunun gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evde baykuş beslenmez. baykuş evcil bir hayvan değildir. hayvansever biri olarak bir hayvana eziyet edilmesini duymak ya da görmek hoş bişey değildir. zaten baykuş satışı, avlanması yasaktır. herhangi biri seni şikayet ederse baykuş elinden alınır ve cezan kesilir. iygünner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 baykuş beslenir mi ya? bütün gece UUUU UUUUU UUUUU zaten cinnet geçirirsin sonunda. ya o seni öldürür ya da sen onu öldürürsün:) ayrıca baykuşa kıyma filan verirsen ilerde kaçarsa avlanmayı bilmediği için ölür (tahmin oldu biraz avlanmayan baykuş türleri var mı bilmiorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra. Evcilleşmediğini Yabani bir hayvanın beslenmesinin yasak oldugunu Gece adamın iflahını dürteceğini Öğrendim ve bu sabah abime telefon açıp hayvanı bırakmasını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 legal değil ve eziyetten başk abirşey yapmassın hayvana bu durumda fistan +1 şikayet ederim valla peşine düşerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 panter emelle kapında biteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 baykuşu bırak karga al! evcillerini satıyorlar petshoplarda.. mayna mıydı neydi adı? omzuna koyar the crow yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 O baykuşun yanında wow oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar