Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantolon Solcusu

silencer

Öne çıkan mesajlar

said:
Ben silencer ın rakinushu soyundan geldigini iddai ediorum. Fforumda MSLE Boss gibi dolanıor resmen.

ps: horace benim işim vatanı topragını satmak diyen bir başbakanın partisine oy vermey, -şahsen- Atatürk ü inakr ediorum/Sevmiyorumdan farklı görmüorum açıkçası sapkın hatalı bir mantık mı?Evet ama doğru buluorum.

so spoke mudkip.
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de önceki ve ondan önceki (aynı postlar) sayfalardaki attığım postları şiddetle okuyun diyorum. Onlara verilecek bir cevap olmadı hiç bir zaman, tartışmanın lüzumu yok.

ayrıca
said:
'izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten.

Bu ne demek, anlayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hala kendince anektotlar, çocuksu karalamalar, adam ol önce, 13 yaş demişsin bir yerde, şimdi de 14 yaş diyorsun, biz 12 yaşındayken senin seviyende tartışır, 13 yaşındayken senin gibi ipsizleri ezerdik, 14 yaşındayken senin gibileri takmamayı öğrendik amma tabii insan yaşlandıkça şahsına yöneltilen saçma sapan sözler yüzünden daha asabi olabiliyor..

ciddiye alındığın bir yere git silencer, çaydan vazgeçtim ben yeter ki defol.

NBL'da muhakkak ban yemişsindir benden. 13 yaşında SNN'deydim, 14 yaşında NBL'da dedim. Şaka mısın çocuk? 13 yaşında olunca, bir daha hayatta (mesela bir sene sonra) 14 yaşında olamıyor musun? Benim başlığımda rencide oluyorsun, diş geçiremiyorsun, diş geçirmek için tekrar tekrar uğraşıyorsun.

Ve fakat, olmuyor. Ama denemeye devam, haha.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
'izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten.

Bu ne demek, anlayamadım.

Bu demek, popülarizme, şekilciliğe ve isimciliğe kurban gitmek demektir. Zira Türkiyenin en iyi matematikçisi bu okullardan hiç birinde değildir (boğaziçinde de değildir :p) hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...