Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 aha atvde peder beceremedi seytanı çıkarmayı koş silo agır toplar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Ben silencer ın rakinushu soyundan geldigini iddai ediorum. Fforumda MSLE Boss gibi dolanıor resmen. ps: horace benim işim vatanı topragını satmak diyen bir başbakanın partisine oy vermey, -şahsen- Atatürk ü inakr ediorum/Sevmiyorumdan farklı görmüorum açıkçası sapkın hatalı bir mantık mı?Evet ama doğru buluorum. so spoke mudkip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ego patlaması yaşanıyor burada yahu! azuhahahah devam devam! bak valla ilgiyle takip ediyor herkeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tamam silencer, seninle az daha kapışırsak hepimiz nirvanaya ulaşacağız, doğru yol senden geçiyor, saçmalamakta üstüne yok artık, efsane oldun, tebrik ederim. ama ağlayan çocuklar gibi hakaret etmene de dayanamıyorum çok tatlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 O değil de önceki ve ondan önceki (aynı postlar) sayfalardaki attığım postları şiddetle okuyun diyorum. Onlara verilecek bir cevap olmadı hiç bir zaman, tartışmanın lüzumu yok. ayrıca said: 'izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten. Bu ne demek, anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silo abi benim uykum geldi kızmazsın abi dimi :( çocuk demezsin bnada dimi yatarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben mudkip olmaktan memnunum, rezil olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: hala kendince anektotlar, çocuksu karalamalar, adam ol önce, 13 yaş demişsin bir yerde, şimdi de 14 yaş diyorsun, biz 12 yaşındayken senin seviyende tartışır, 13 yaşındayken senin gibi ipsizleri ezerdik, 14 yaşındayken senin gibileri takmamayı öğrendik amma tabii insan yaşlandıkça şahsına yöneltilen saçma sapan sözler yüzünden daha asabi olabiliyor.. ciddiye alındığın bir yere git silencer, çaydan vazgeçtim ben yeter ki defol. NBL'da muhakkak ban yemişsindir benden. 13 yaşında SNN'deydim, 14 yaşında NBL'da dedim. Şaka mısın çocuk? 13 yaşında olunca, bir daha hayatta (mesela bir sene sonra) 14 yaşında olamıyor musun? Benim başlığımda rencide oluyorsun, diş geçiremiyorsun, diş geçirmek için tekrar tekrar uğraşıyorsun. Ve fakat, olmuyor. Ama denemeye devam, haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: said: 'izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten. Bu ne demek, anlayamadım. Bu demek, popülarizme, şekilciliğe ve isimciliğe kurban gitmek demektir. Zira Türkiyenin en iyi matematikçisi bu okullardan hiç birinde değildir (boğaziçinde de değildir :p) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben salonda uyumaya gittim odamdaki sivrisinekler olayı aşmış, allaha emanet hayırlı sabahlar hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ha ODTÜ de okuduk, şekilci olduk. Yoksa hala mı anlayamıyorum, bi de adam açıklasa güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 . [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:47 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ATVde herif şeytanı vurdu film bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ahuah, aferim aferim, rencide oluyormuşum, ban fln yemedim nbldeyken, anüs patlaması yaşayacaksın yakında fazla kalkık olmasından dolayı.. ben hala gece üçte neden çoluk çocuğa laf yetiştiriyorum sıcaklardan olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paticik rekorlarina girer bu topic.. Birde bilkentte okumanin nesi kotu arada niye bana laf gecti? nerde bu devlet? nerde bu hukumet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Silencer aç gibi abanıyosun klavyeye bi oku postları. said: izmir'in en iyi okulunda' okuyormuş. odtü ve sabancı gibi okullar da hep izmir'dedir zaten. şu ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 birde olasi saldirilara karsi onlemimi aliyorum veee CELIK AYNA!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ahhh rencide oldum, ağzımın payını aldım.. ağzımın kenarında kahverengilik kalmış mı? püh x_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Zombi değil onlar ! hayret bisey asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 aç gibi abanmıyor da bi iki sf geriden geliyor zannımca.. keza deli gibi post yağıyor.. mübarek iyi mesaj yaptı bu başlık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 dakikada 2.25 mesaj ortalamasi ile devam ediyoruz biraz daha gayret beyler hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 beyler hepimiz rencide olduk mu? olduysak yeni map açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Messor sen anlamadın bence beni :p Boş ver hehe. Ben de boğaziçinde okuyorum zaten, ama iyi öğretmenlerin ve öğrencilerin bu bir kaç okulla sınırlı olduğunu sanmak üzerine bir eleştiri idi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kahrolsun bogazici yasasin samanyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Silencer kimseye ağız payı falan verdiğin yok bunu algılaman lazım yani ortada kaldın oynuyorsun şuan bu kadar bilinçsizce yazdığın için. Bence yat uyu sabah kalk başka bi c/p topiği ile ak ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar