Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama Takılan Ufak Hesap

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar seçimden beeri kafama takılan bir hesap var. Deniliyor ya CHP oylarını %1-1,5 arttırdı falan diye. DSP CHP'ne katılmamışmıydı. Yani DSP'nin de büyük bir oy potansiyeli var. Bu oylar gitti geriye 1-1,5 kaldıysa nerede ilerleme? Yani Baykal'ın ve CHP lilerin açıklamalarındaki gibi bi ilerleme yok hatta düşüş var öyle değil mi? Çıkamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Nenemin anektotu vardı osuruklu döte arpa ekmeği bahane diye Sayın Deniz Baykal'da o hesapta yani yüzde 5 lere düşse bile kesinlikle güzel bir bahane bulurdu,tartışmaya bile gerek yok aslında. Baykal Chp'de kök saldı kadroyuda istediği ölçüde değiştiriyor,otoritesini kaybetmiyor. Parti'yi de sağ parti yapmakta ısrarcı yani chp halkın partisi olmaktan çok Baykal'ın partisi konumunda şuan halkta akp'ye en büyük alternatif Chp diye oyunu verdi,Baykal hala kara kaşına kara gözüne verdiler oyu sanmakta ısrarcı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya CHP oylarını arttırmak bi kenera düşürmüş :( DSP ile birleşmesi hiç bir işe yaramadı, ayrı ayrı girselerdi, millet Zeki Sezer'e oy verirdi, CHP meclise 70 milletvekili fln sokabilirdi, DSP de 70-80 arası sokardı bence, MHP zaten 70 kişi soktu, AKP'nin adamı azalırdı gibi geliyor bana ama pekte emin değilim :)

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:29 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız nedense bu başarısız tavırlar hep sol kanatta ki liderlere konulan guild title gibi.baykal şerefsiz,sezer başarısız ahah

gayette başarılı,bilgili ve saygıdeğer bir insan zeki sezer.tayyip gibi ortalara çıkıp işkembeden atıp tutmadığı için kimse sallamıyor.bu halk ahlakı düzgün,kültürlü adam istemiyor.kendisi gibi yalancı,yobaz,ağzından yalan düşmeyen birilerini görmek istiyor ve bu bir sosyal tez konusudur.toplumsal bir histeri var sağlıksızlık söz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ya apachenin dediği doğru (İsmail Cem örneği) ya da harbiden bir yerden müdahale var bu insanlara. Hani halkımız biraz da popülisttir, yeni fikirleri partileri falan çok sever. YTPye o kadar az oy verilmesi çok şaşırtmıştı beni açıkçası.

Ayrıca fikrimi sorarsanız benim gözümde adam gibi bir parti lideri bu konuda lisans ve üstlisans hatta mümkünse doktora eğitimi almış insandır. İsmail Cem gözümde zaten bu açıdan 20 puan almış bir insandı. Tecrübede önemlidir, parti kuruluşlarında çalışmak falan belki ama bence öğretim daha önemlidir. Gerçi Baykal da bu tür eğitimleri almış bir insan ama işte ne yaparsın...

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu ülkede yıllardır sol liderler ve lider olabilecek insanlar medya tarafından karalanıyor..

insanların bilinçaltına "ya şu adamı tanımıyorum ama başarısız bence çok silik bir adam gibi geldi" şeklinde işleniyor. veya "ya tamam bilmiyorum adam bana antipatik yani ne yaptı ki hiçbişi yapmadı dofulsun gitsin"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...