ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Tahminimden çok daha kısa süre tatil yapacağım için ciddi anlamda kafa dinleme üzerine hazırlamayı planlıyorum tatil programımı. Buna uygun olarak, gitmeyi planladığım alt sınırı Marmaris olarak düşünün (bunun bir istisnası var, bahsedeceğim.) Çanakkale de üst sınır olsun(mümkünse oralara falan gitmeyelim hiç, İzmir'in güneyinde kalmayı tercih ederim.) Temel kriter kafa dinleyecek olmam, çok fazla gürültü istemiyorum; animatöründen seyyarına insanlarla boğuşmak istemiyorum, gece hayatı mükabilinden bir şeyler olabilir. İkinci kriter olarak da çok pahalı olmamasını istemekteyim. Yani belli bir bütçeyi karşılayabilirim ama abartmamak gerek. İstisna olarak da Kaş ve Kalkan var ama oradaki pek çok yer ve beldelerin kendileri pahalı olduğu için çekiniyorum biraz. Böyledir, tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 izmir, çeşme, alaçatı? aslında antalya kemerde patara (patara plajı) nispeten sakindir ve acaip tatil yapılır. ama yol masrafı fazla olur haliyle. bi de kumu ipincedir.. her dalga ile deniz bulanır falan. yüzmek çok hoş değildir ama boştuuuurrr. git at koştuuuurrr. öle bi yer işte.. dalga denizinde yüzmek çok eğlenceli değildir, dalgalardan kurtulmak için açılmak gerekir falan filan.. akdeniz'i biliyorum da ege'yi az biliyorum bi iki butik otel vardı alaçatı'da ama birinde kaldım ben sadece, fiyatı hafif tuzluydu =( ha bide deli gibi rüzgar esiyor.. suyu da soğuk.. aslında ben egeyi sevmiyorum çok! neyse, uzun lafın kısası.. alaçatı bi alternatif olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 didim'i bi gör bence. ama gezecegin yer senin parana göre degisir tabi. cesme,bodrum biraz tuzlu o acıdan. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 18:25 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 patara - kalkan neredeyse aynı yer abi, son 3 yıldır ailemle gidiyorum ve gözde tatil mekanım da; kendim gidersem o kadar rahat olamayacağım. didim ana baba günü, kesinlikle düşünmüyorum. alaçatı pahalı olur gibi geliyor, ne dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 turla git derim o zmn. heryeri gezmiş olursun hem uygun fiyatlar icin agustos ortasını beklemen lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abi sahile yatıp 10 saat uyuyacağım ben, ne turu=) ilk mesajı tekrar okuyun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ehhe gel bizim yazlıga o zmn ne diyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 alaçatı'ya git bence uyursun 10 saat sonra windsurf yaparsın fln sıkılmazsın... kafa dinlersin alaçatı'da çoluk çocuk da olmuyo... gece de babylon'u var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 datca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 alt sınır marmaris demişsin sonra kaş fln demişsin?:D egede foçaya gidebilirsin hem çok pahalı hem sessiz sakin.yada ayvalık verebiliriz sana.yada iyice emekli yeri istiyosan erdek şakran morova olabilir :D.ama oralardada sıkılman mümkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 datça süper geldi açıkçası, orayı araştırmaya başladım şu anda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çeşme - ılıca veya dikili müthiş kafa dinleniyor bu 2yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 adam ucuz biyer demiş siz çeşme diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ucuz ama ılıca tarafları fln alaçatı çeşme merkez fln ateş pahası gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 çeşmenin heryeri pahalı olm ılıcada dahil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 selam konuyu hortlattim, temmuz ayinca soyle 1 hafta iki kisilik tatil yapilacak yer bakiyorum egede bodrum ve foca disinda. iki kisi 1500 ytl gibi bir sinir koydum. Datca veya Cesme dusunuyorum ama hic gitmedim bilgim yok oralar hakkinda. Bu paraya 2 kisi 1 hafta hersey dahil bir otelde kalinabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dikiliye gidin bbg eray i gorun yada dovun gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 datça otel bakımından çok zengin değil. ben hotel mare diye bir otelde kalmıştım ağustos ayında. kişi başı 80 liraydı ve sadece kahvaltı ve akşam yemeği dahildi fiyata. onun dışında o parayı haketmez. onun dışında 1500 liraya 2 kişi 1 hafta çok rahat kalırsın datçada. başka güzel oteller de var. bir datça kitapçığı vardı bende istersen ondaki otellere bakıp isim verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 valla olur, datca dusunuyorum su anda, sessiz bi yer olmasini kararlastirdik kafa dinlenebilecek rahatca. hic gitmedim datcaya daha once soyle sahile yakin yerler olursa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 DiadanLocke said: selam konuyu hortlattim, temmuz ayinca soyle 1 hafta iki kisilik tatil yapilacak yer bakiyorum egede bodrum ve foca disinda. iki kisi 1500 ytl gibi bir sinir koydum. Datca veya Cesme dusunuyorum ama hic gitmedim bilgim yok oralar hakkinda. Bu paraya 2 kisi 1 hafta hersey dahil bir otelde kalinabilir mi? cesme resortlari takip et bulursun illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Kuşadası da düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çeşmeyi tavsiye ederim.. merkezi geçtikten 1-2 km sonra çiftlikköy var. son bikaç senedir yeni yeni gelişiyor;pansiyonlar vs. meşhur balık restoranı var;langusta.. elbette otelde de kalınabilir;çevredeki sahiller gezilebilir. sakız adasına günübirlik tekne turları var;vizesiz.. biraz mesafesi var ama;gece kulüplerine de rahatlıkla gidilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bozcaada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aklima datca yatti, bakalim otel arastiriyorum pansiyon da olur. tatil suresini de 3 gune indirdik eheh, ordan bodruma gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 datçadan bodruma feribot var, öneririm ulaşımı feci kolaylaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar