Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ege taraflarında kafa dinlenebilecek yer

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Tahminimden çok daha kısa süre tatil yapacağım için ciddi anlamda kafa dinleme üzerine hazırlamayı planlıyorum tatil programımı.

Buna uygun olarak,

gitmeyi planladığım alt sınırı Marmaris olarak düşünün (bunun bir istisnası var, bahsedeceğim.)

Çanakkale de üst sınır olsun(mümkünse oralara falan gitmeyelim hiç, İzmir'in güneyinde kalmayı tercih ederim.)

Temel kriter kafa dinleyecek olmam, çok fazla gürültü istemiyorum; animatöründen seyyarına insanlarla boğuşmak istemiyorum, gece hayatı mükabilinden bir şeyler olabilir.

İkinci kriter olarak da çok pahalı olmamasını istemekteyim. Yani belli bir bütçeyi karşılayabilirim ama abartmamak gerek.

İstisna olarak da Kaş ve Kalkan var ama oradaki pek çok yer ve beldelerin kendileri pahalı olduğu için çekiniyorum biraz.

Böyledir, tavsiye bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

izmir, çeşme, alaçatı?

aslında antalya kemerde patara (patara plajı) nispeten sakindir ve acaip tatil yapılır. ama yol masrafı fazla olur haliyle. bi de kumu ipincedir.. her dalga ile deniz bulanır falan. yüzmek çok hoş değildir ama boştuuuurrr. git at koştuuuurrr. öle bi yer işte..

dalga denizinde yüzmek çok eğlenceli değildir, dalgalardan kurtulmak için açılmak gerekir falan filan..

akdeniz'i biliyorum da ege'yi az biliyorum

bi iki butik otel vardı alaçatı'da ama birinde kaldım ben sadece, fiyatı hafif tuzluydu =( ha bide deli gibi rüzgar esiyor.. suyu da soğuk.. aslında ben egeyi sevmiyorum çok!

neyse, uzun lafın kısası.. alaçatı bi alternatif olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
datça otel bakımından çok zengin değil. ben hotel mare diye bir otelde kalmıştım ağustos ayında. kişi başı 80 liraydı ve sadece kahvaltı ve akşam yemeği dahildi fiyata. onun dışında o parayı haketmez. onun dışında 1500 liraya 2 kişi 1 hafta çok rahat kalırsın datçada. başka güzel oteller de var. bir datça kitapçığı vardı bende istersen ondaki otellere bakıp isim verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

selam konuyu hortlattim, temmuz ayinca soyle 1 hafta iki kisilik tatil yapilacak yer bakiyorum egede bodrum ve foca disinda. iki kisi 1500 ytl gibi bir sinir koydum. Datca veya Cesme dusunuyorum ama hic gitmedim bilgim yok oralar hakkinda. Bu paraya 2 kisi 1 hafta hersey dahil bir otelde kalinabilir mi?

cesme resortlari takip et bulursun illa ki
Sosyal ağlarda paylaş

çeşmeyi tavsiye ederim..
merkezi geçtikten 1-2 km sonra çiftlikköy var.
son bikaç senedir yeni yeni gelişiyor;pansiyonlar vs.
meşhur balık restoranı var;langusta..
elbette otelde de kalınabilir;çevredeki sahiller gezilebilir.
sakız adasına günübirlik tekne turları var;vizesiz..
biraz mesafesi var ama;gece kulüplerine de rahatlıkla gidilebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...