Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka yapılması gereken virus check!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PE_Parite.A
PE_Parite.B çıktı bir yığın.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
yukardaki link bir işime yaramadı..
nortonun bulmadığı ekstra bişi bulmadı..
bende ümitlenmiştim neyse..

bari sistemim güvenli diye seviniyim ben de..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Mesaj tarihi:
Ciddi ciddi sevin bone.Bende o kadar çok sorun çıktı ki :/.1.5 2 saattir açık bilgisayar hala bitmedi scan düşünün buluyor clean ediyor 1 saniyede 1 dosya mıy mıy mıy imanım gevredi ya.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Mesaj tarihi:
Güzelmiş, bende norton ve avgnin bulamadığı 5 virüs buldu.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Non-cleanable dosyalar(virüsler?) buldu. Direk delete edebileceğin dosyalardı oyun crackleri falan ama bilgisayarıma kendilerini bile sokmadığım oyunların crackleri çıkması biraz yazış gibi geldi bana.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Yazış olması epeyce zor.Bilgiler falan sıkış değil.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Mesaj tarihi:
Yazış olmadığı için, sağlam windows çöktü ve bilgisayara format atmak zorunda kaldım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...