khalad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Karadeniz Teknik Üni. hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba orayı tercih etmeyi düşünüyorum.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ktü kampüs olarak yemyeşil deniz manzaralı büyük sayılabilecek bi alanda kurulu(merkez kampüsü-trabzon),her çeşit insan var tarikatcısından,metalcisine kadar,halkı genelde sıcakkanlıdır ama bir olaya karişirsan karşındaki belinden silahını çıkarıp çat diye vurma ihtimali büyük :)
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Trabzonluyum ben ancak okul hakkında pek bir fikrim yok.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 daha doğrusu okulun içindeki insanların nasıl olduğunu bilmiyorum. birde uzun saçlı küpeli bir insana karşı davranışları nasıl olur ...
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Garip davranacaklarını sanmıyorum, ha halkını bilemem ama kampüs içinde yapabilecekleri en büyük şey sıkıştırıp bık bık konuşmaktır. Eğer kavga dövüşten korkuyorsan rahatsız etmesinler beni diyorsan yaz Marmara'da herhangi bir İİBF bölümü, fakültemizde bir kere kız kavgası çıkmış zamanında başka da vukuat yok. Hem eşcinselinden, ayısına insan yelpazemiz de çok geniş kimse kimseye bulaşmaz okulda. Hem wireless internet bağlantısı da var asdasfas.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kavga korkusu yok sadece sorun çıkmadan okumak istiyorum bide saçma sapan mafyacılık oynamıyım üniversitede.KV gibi.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Şimdi öyle şeyler olmaması olduğunda hemen kurtulmak ya da su üstüne çıkmak için, güvenlikle kanka oluyorsun. Kanka olmak için çok büyük özveriye grek yok, adamlara meraba de hal hatır sor yeter. Bu kadarcık şeye bile o kadar muhtaçlar ki, güvenliklerini sağladıkları insanların onları görmezden gelmesi çok koyuyor adamlara kanımca. Neyse eğer güvenlikle aran iyi olursa, hiç kimse kampüs içinde kılına dokunamaz. Bir de etliye sütlüye bulaşmıycaksın, biri bir yerde nutuk atıyorsa sen oradan en uzak noktada olacaksın, elalemin derdi bir yerini germeyecek vs. Gül gibi okursun istersen kırmızı başlıklı pelerinle gez kimse bişey demez sana.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Güvenlik konusunda sorunu olmaz. 2 günde rakı sofrasına oturur adamla valla.
Öne çıkan mesajlar