ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Parti Oy Dağılımı: Parti % ANAP 23.74 DSP 6.46 DYP 23.48 MCP 3.02 RP 8.74 SHP 32.76 Bu oy dagilimi 1989 Secimlerinin iy dagilimidir. SHP ve DSP toplam yuzde 40 aliyor. Bu secimler oldugunda cogumuz hayatta idik yani cok eski degil. Solun daha cok aldigi secimler var ama cok eski oldugu icin bunu kullandim. Bu secimde SHP yoneticileri kimlerdi? Erdal Inonu, Aydin Guven Gurkan, Mehmet Mogultay, Fikri Saglar, Hikmet Cetin, Ercan Karakas, Deniz Baykal. Simdi bu isimlerden biri oldu digerleri sag. Deniz Baykal disindakilere ne oldu? Hepsi partiden ya atildilar ya istifaya zorlandilar. Gidip Sag partilere yamanmadilar. Sayin Baykal parti ici temizligi cok guzel basardi ve Solu bugune getirdi. Sola yari yariya eriyip sagda neredeyse tek partide birlesmeyi basarince bu ezici sonuc ortaya cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 allah rahmet eylesin hiç sevmezdik kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kimi sevmezdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 lex luthor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 baykal artık gitse çok ii olcak gerçekten. hayatı boyunca hep chp'ye oy veren babam bile eğer 5 yıl sonra hala partinin başında baykal olursa mhpye vericem oyumu dedi o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kime sorsam "ne akp ne chp" diyordu, akp sebebi belli, chp de "baykal basta oldugu surece o partiye oy moy vermem ben" seklinde konusuyorlardi. insanlar hakli, adam gercekten artik istenmiyor. neden yasinin getirdiklerini yapmiyor. git cicek sula, tost ye, tatil yap arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 chp de genel başkan olmak > başbakanlık gibi geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Priştina, İsmail Cem... Bunlar gibi, adam gibi adam lazım başa. Büyükerşen şu an aklıma gelen tek isim mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sarıgül gelmesin. Baykal artık partiye daha fazla hizmet veremiyor. %20 lerdee bırak artık partiyi. Çekil köşene. Bırakmak için illa %10 nun altına düşmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: git cicek sula, tost ye, tatil yap arkadasim ahaha dory; tostumu yedim belkiyorum ve çiçek sulama.. ahahha aklıma mahalleden bi amca geldi.. dernek başkanı kendisi.. kanarya sevenler derneği! =P sanıyorum benim düşündüğüm ve fesat olan şeklinde algıladığım şeylerde başarılı olsaydı zaten "derneği" bırakırdı.. ahhhaha -yahu ülkede iktidar olamıyorsun.. anladım.. da şurada iki kişiyiz! burada nasıl iktidar olamıyorsun onu anlamadım +ya bırak allah aşkına! biz görevden mi kaçıyoruz? yeterli destek yok.. yoksa bak taa 1960lardan beri arttırdım ben iktidarı burada -amam canım tamam.. ben meyvalı yoğurt falan yiycem.. buzdolabından bişi ister misin? +istemez! istemez! halk sizin getirdiğinizi yer mi sanıyorsun? sen kimi kandırıyorsun? -sakin ol canım.. yat dinlen biraz +yatmam! ben hep ayaktayım! bu gece 3ten az olsun rodosa gider sonra denizin soğuk sularından çıkarım geri gelirim! -tabi canım tabi... elbette olaylar ve kişilerin benzerliği sadece tesadüften ibarettir.. bi benzerlik yoktur.. sadece aklıma geldi. mahalleden arkadaş bizim bu! di mi abi? -evet abi benim valla bu! +hah duydunuz işte.. kendisi de söyledi. evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar