Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ee beilow bizim ev sana çok yakın ben burada ölüyorum abi :) Beylikdüzü'nde 2 iklim tipi var hehe.Bizde 10. kattayız ölüyoruz. (Gerçi ev doğu'ya bakıyor,4 den sonra hamam gibi oluyor... ) Evde klima var ama babam gitmiş taşınabilir klimamıymış neymiş katalitör sobası gibi garip bir klima almış.Sinir oldum geldiği günden beri kullanmıyorum inat ettim.Klima çalışırken o odaya bile girmiyorum inattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 teras kattayım babamın iş yerinden getirdiği bir vantilator kullanıyorum acayip ses cıkarıyor müzik dileyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 valla şu an pişiyorum bende :D bgn rüzgar yok pek. ama bi gıdım rüzgarda donuyorum burada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Buzluktan çıkardığınız IceTea Şeftali yı lıkır lıkır içerseniz bişiciiiniz kalmıo.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 evet ya ice teade öyle garip bişey var. sudan daha iyi susuzluk gideriyo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benim var vantilatörüm tam karşımda püfür püfür esiyo, zaten istanbul 46 derece miymiş neymiş, olmasa bayılırdım herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 vantilator fena abi, dun sarhos gibiydim butun gun karsisinda oturduktan sonra. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 antalyadayım 11. katta oturuyorum.buz gibi esiyo.klima var. [spo]ama terliyorum =([/spo] [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar