Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Suanda 1 necro, 2 pala , 1 barbar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Gece geç saatlerde ben bi kurmayı planlıyorum gelen olursa. 17-20 arası lvl da karakteri olan varsa güzel olur. Yoksa kassın geceye kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cd'si kayıp bende de ya :/ şöyle güzel sağlam torrent'i olsa indikten sonra oynariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu arada uniq nedir rare nedir bilmeyen arkadaslarımız su sayfayı acip bir baksınlar ben mi haklımyıım onlarmı, ggthnxgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oo kralsın ampul gibi aydınlattın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Şu an zamanım yok kasmaya oynayamıyorum. Baştan char kasamam :S. Ama lvllar yükselince daha önceden kasmış olduğum charlar ile oynamaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aydınlatırım valla ama ampul gibi degil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 saat 10:00 dan sonra oyun atıcaz gibi, act 2 nin basındayız, level 16-20 arası beklioruz gelicekler söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 başladınız mı ya? bende cdler var ama char yok gelmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 başlamadık 3 kişi olursak başlıcaz. eger cdlerin yüklüyse hemen bi char yap 15-16 yap biz seni direk act 2 ye geçirelim. 1 necro. (zookeepeer, aka lagmancer) 2 tane pala bi tanede barbarımız var o yüzden trapasas/martial artist/ sorcerer filan ii gider, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Holy nin acil işi çıkmaz ise 10 dakikaya başlıoruz, elan a vs duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 afedersin, gec gormusum de zaten farketmezdi :) yetisemem daha yarina baslayabilicem anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sidmi bıraktık gelsen bırakmazdık neyse yarına kadar 18-20 ol act2 nin basında bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kuzen darlamasa çok da güzel oyun olurdu ya =/ Şimdi oynayabilecek olan var mı? Kursam giren olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben cdleri birine vermişim heralde bulamadım. Bulursam artık editle gelirim yanınıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hilebaz istemiyoruz. (Editlersen 25-30 level arası bi iki paladin itemi de atsana araya :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben druid olarak gelmeyi planliyorum da, baska bisi dilerseniz(sorcerer vs.) öyle de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ne druid olucaksın? Önemli olan senin istediğini oynayıp zevk alman ama feral olmazsan iyi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben feral olcaktım valla hehe. Nesi varmış feralın? Büyü yapan suxxordu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok ilk kez denicektim de druid i, sonradan fikrimi degistirdim sorcerer gelicem ben :P hizli hizli kasiyimda yetisiyim size act2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben kuralim diorum şimdi gelcekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Elan, axe hamachi agına gelin olmadı kastırırız sizi ama cabuk olun hadi go go go [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 14:52 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ok geliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 O kadar oynarız dediniz go go go gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Gelin hadi, ben (levle 18 lagmancer) levvel 18 barbarımız ve kasıcagımız levle 5 sorc beklioruz :D [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 15:41 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar