LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: DoruK üye [şikayet et] § 24 Temmuz 2007, Salı - 00:55 [ özel msj ] neden laf salatası yapıyorum ki ya ?evet doruk neden laf salatası yapıyorsun ki? [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:06 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hey allahım al işte. messor yetiş bak balık yakaladım gör sonra bana yok deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Oha adam senin mesajı mı editlemiş ben mi yanlış anlıyorum. Hohoho . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 PUAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Beyler bu kadar karamsarliga hic gerek yok. AKP aldigi oy oranida gosteriyorki merkez sag bir partidir. AKP nin uygulamalarinin cogunu merkez sag eskiden zaten yapiyordu.Ulkucu komandolara bana sagcilar cinayet isliyor dedirtemezsiniz diyerek sahip cikan, bu ulke icin kursun atanda yiyende sereflidir diyerek katilleri savunan merkez sagin yerine AB uyum yasalari cikaran, Kurt sorununa egilmeye calisan AKP nin gelmesi ancak bir ilerlemedir. Solun bu kadar zayif olmasi be MHP gibi uc sayilabilecek bir partiyi zor bela gecmesi en buyuk sorundur. AKP listelerinden 30 tane basi acik kadin aday secildi. Bircok laik isim ayrica listelerde yer aldi. AKP ye oy veren ateistlerden degilim ama AKP yi kendime CHP den daha yakin bulan ateistlerdenim. Siyasi gelecegini askerlere baglayan devlet-burokrasi partisinin maglubiyetinin suclusu hic birseyden anlamayan salak millet oldu. AKP universite mezunlari arasinda bile CHP den yuksek oy almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bizsiziarariz daha gençsiniz bir anda öfkeyle yazılan şeylerin geri dönüşü olmaz o yüzden sakin sakin yazın yazılarınız. yarın öbür gün acaba neden chp bu kadar tepki oyu kaybetti AKP aldı diye düşünürseniz bu saçma sapan ve sadece tepki almaya yarayan yazılardan anlarsınız. bir sürü kişi sıkıldı artık yok akp bilmemneymiş yok rte bilmemneymiş. herkesin bildiğini herkese bir daha yazmak olayı banalleştiriyor bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İslam'dan soğutuyorlar insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Islamiyet hakkinda fikirlerim bir yana Deist biri olarak AKP nin islamiyeti feci sekilde somurdugunu dusunuyorum dusunmekle kalmiyorum hatta goruyorum.. Buda son cirpinislari kalan islamiyet icin hic iyi olmadigini dusunuyorum.. Ayrica kimsenin dinine karismiyorum kimsede benim dinime karismiyor ama dinleri sov icin kullananlarada izin vermem.. Yani benim okulda sinifima birisi turbanla girmeye kalkarsa bunada izin verilirse ertesi derse totem i dikerim kursuye kimsede birsey diyemez bana.. Okulda cuma gunu mescite gidip cikisinda dusuk bel giyen kizin poposuna bakan sahte dindar heriflerle benim problemim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar